- Konu Sahibi ...nazli...
-
Şimdi gördüm geçmiş olsun canım. Benim de şu an senin anlattığın gibi gidiyor. Hamileliğimi öğrendim iki gün sonra adet oldum,doktora gittik ultrasondan baktı kimyasal hamilelik olabilir dedi . Ama yine beta hormonu takibi yapmak için yarın gel bakalım ama değerin düşmüştür dedi. Şimdi senin yazdığını okuyunca tedirgin oldum ama dediğim gibi doktor dış gebelik olsa görürdü değil miKızlar benim gebeliğim dış gebelik çıktımtx ignesi yaptılar, işe yaramazsa ameliyat dedi doktor, çıktım hastaneden
Merhaba, son durumunuz nedir. İnşallah bebeğin seninledirBen de Ayni seyi yasadim acaba dis gebelik mi diye korkuyorum ilk hamileligimi ogrendigim deger 24 ikiser gun arayla
24
88
433
doktor artis guzel Ikiden fazla dedi . Ilk ogrendigim gun adet oldum uc gun surdu ama hem progesteran hem beta artmaya devam etti haftaya Kese dedi ama korkuyorum . Kanamam uc gun surdu bitti
Bebeğim benimleMerhaba, son durumunuz nedir. İnşallah bebeğin seninledir
Malesef dusuk oldu degerler guzel artarken dustu sonradanMerhaba, son durumunuz nedir. İnşallah bebeğin seninledir
MErhaba canım son durumun nedir merak ettim bende aynı durumu yaşıyorum beta da az artış var ama benimŞimdi gördüm geçmiş olsun canım. Benim de şu an senin anlattığın gibi gidiyor. Hamileliğimi öğrendim iki gün sonra adet oldum,doktora gittik ultrasondan baktı kimyasal hamilelik olabilir dedi . Ama yine beta hormonu takibi yapmak için yarın gel bakalım ama değerin düşmüştür dedi. Şimdi senin yazdığını okuyunca tedirgin oldum ama dediğim gibi doktor dış gebelik olsa görürdü değil mi
Canım hayırlı olsun beta değerlerim nasıldı merak ettimBebeğim benimle
Hamile miymişsiniz?Merhaba herkes kahverengi leke demiş ama yani adet gibi kırmızı ve yoğun geldı değil mi bende suan öyleyim acaba hamilemiyim diye düşünüyorum
Tabiki de hayır böyle bir durum söz konusu değil, sadece belli zamanlarda lekelenmeler olabilir ve adet dönemi geldiğinde şişkinlik olur hafif ağrılarda olabilir fakat kanama olmazhamile olduğu ay regl olan var mı? regl normal mi geçiyor kısa mı sürüyor bilgisi olan var mı?
Hadi yaa 20 gün sürmüş peki normal adet gibi öi olmuş? Benim iki gebelik testim de pozitif geldi ertesi gün adet oldum ama 4 gün sürdü. Normalde 7 gün sürerdi. Bitmesine rağmen hala adet ağrısı gibi sancılarım var ben adet olduğumu düşündüğüm için kan tahlili vermedim ama bu kanamadan önce işte iki testim de pozitifti böyle bi durumda gebelik olma ihtimali var mı canımBenim de annem hamileligin başında 20 gün yerlesme kanaması görmüş her kadında farklı farklı gösteriyor demek kibende evliyim önceki adetimden sonra korunmasiz ilişkiye girdim bu ay vaktinde adetim geldi sadece iki gün sürdü bulantım var kokulara karşı bir test yapcam içim rahat olsun
Evet bana öyle anlattı ama her kadinun vücut yapısı ayriHadi yaa 20 gün sürmüş peki normal adet gibi öi olmuş? Benim iki gebelik testim de pozitif geldi ertesi gün adet oldum ama 4 gün sürdü. Normalde 7 gün sürerdi. Bitmesine rağmen hala adet ağrısı gibi sancılarım var ben adet olduğumu düşündüğüm için kan tahlili vermedim ama bu kanamadan önce işte iki testim de pozitifti böyle bi durumda gebelik olma ihtimali var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?