- Konu Sahibi ...nazli...
-
peki hiç hamilelik belirtiniz oldumuTatlım ben bıldıgın adet oldum kızıma hamıleyken hanı lekelenme azıcık geldı alan degıl
tam 7 gın surdu ve bıldıgın cocuk bezı kullandım 5 6 haftalık dıye dr agıttık nerdeyse 12 hatalıktı mınık kızım
kese kalp atsı yerıne elı kolu olan bı bebıs gorduk
Test yaptın mı?Yaa aynı durumu şuan bende yaşıyorum yoğun pintili uzun petek şeklinde var kanamam hoc böyle olmazdı halsizlik yorgunluk sürekli uyuma isteği fln var adet oldum diyorum ama üstüme gorme de olabilirmiş
yaptım ama çok silik gibi sanki anlamadım bisiTest yaptın mı?
yaptım ama çok silik gibi sanki anlamadım bisi
Ne zaman yaptın testi? Bir de lac gündür böyle kanaman var? Tam adet tarihinde mi adet gördün? Gecikme falan oldu mu?
Mesajım gelmemiş baştan yazayim. Ne zaman yaptın testi? Ne zamandır böyle kanaman var? Bir de adet günün geçmiş miydi yoksa tam gününde mi oldun?yaptım ama çok silik gibi sanki anlamadım bisi
Testi az once yaptım dünden beri adetinden 4 gün öncegeldi kanamam temizlik yapmıştım ondan sonra geldiMesajım gelmemiş baştan yazayim. Ne zaman yaptın testi? Ne zamandır böyle kanaman var? Bir de adet günün geçmiş miydi yoksa tam gününde mi oldun?
Testi yenilemelisin, hatta bana kalırsa kan vermelisin. Bana da cok söylendi adetliyken hamile olabiliyorsun yok efendim bazıları hamileyken 9 ay adet olmus, üstüne görme, gec yumurtlama dediler durdular. Ayrıca benim değerlerim de cok güzel yükseliyordu. Sonuç ic kanama ve acil ameliyat, sol tüpüm alındı 3 aylik bebeğimle birlikte.Testi az once yaptım dünden beri adetinden 4 gün öncegeldi kanamam temizlik yapmıştım ondan sonra geldi
Aaa çok üzüldüm canım rabbim inşallah sana tekrar nasip eder inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende test bu şekildeydi sağ tarafta kan toplandı sonra kayboldu 5 dk sonraTesti yenilemelisin, hatta bana kalırsa kan vermelisin. Bana da cok söylendi adetliyken hamile olabiliyorsun yok efendim bazıları hamileyken 9 ay adet olmus, üstüne görme, gec yumurtlama dediler durdular. Ayrıca benim değerlerim de cok güzel yükseliyordu. Sonuç ic kanama ve acil ameliyat, sol tüpüm alındı 3 aylik bebeğimle birlikte.
Dikkat et ihmal etme canim. İnşallah sağlıklı gebeliktir tabii. Dualarim seninle. Haberdar et burdan.
Amin canim, benim artık tek çarem tup bebekmis. Su an yasak zaten bebis düşünemiyoruz. Bu arada testinde ikinci çizgiyi ben göremedim, ilk damlattigimizda idrarı çıkıyor o sag tarafta yoğunluk sen 5 dk sonrasını baz alacaksin. Yine de tekrarla son bir kez testini.Aaa çok üzüldüm canım rabbim inşallah sana tekrar nasip eder inşallah hayırlı sonuçlar alırım bende test bu şekildeydi sağ tarafta kan toplandı sonra kayboldu 5 dk sonra
Benimde oype ya 3 gün sürdü adetim normalde kısa sürmezdi bulantilarim var baş dönmesi halsizlik gözlerde yorgunluk flnBen hamileliğimin ilk ayında regl oldum. Öyle basit lekelenme falan değil basbayağı normal regl idi. Zaten o yüzden hamile olduğumu 7. haftada öğrendim o da mide bulantılarımdan şüphelenmem sayesinde =))
Canım senin durumuna benzer bende yaşıyorum belirtilerin ne olmuştu benim tek şüphelendiğim şey göğüslerimde aşırı derecede damarlarım belirginleşti
Ah birde koku bulantılarım var. Kokuya karşı hassaslaştım.Canım senin durumuna benzer bende yaşıyorum belirtilerin ne olmuştu benim tek şüphelendiğim şey göğüslerimde aşırı derecede damarlarım belirginleşti
Genel bir bilgidir "hamile iken regl olunmaz" evet çoğunlukla da öyledir yani eğer regl olduysanız hamile olma ihtimaliniz yok gibi birşeydir.. Fakat ben yaşamasam da yalan konuştuğunu düşünmediğim 2 kişi tanıyorum hamile iken regl olduğunu söyleyen.. Yani buna da bakacak olursak hamile iken regl olunabiliyormuş.. Ama bazen hamile iken kanamalar da yaşanabiliyor bunun yanı sıra implantasyon yani yerleşme kanaması dediğimiz kanama olabiliyor.. O kanama adetr yakın ama adetten önce olan bir kanama ve regl kanaması şeklinde değil.. Yani bunlarla da karıştırmamak lazım.. Bilmiyorum kanama mı yaşıyorsunuz o yüzden fikir vermek istedim..hamile olduğu ay regl olan var mı? regl normal mi geçiyor kısa mı sürüyor bilgisi olan var mı?
Genel bir bilgidir "hamile iken regl olunmaz" evet çoğunlukla da öyledir yani eğer regl olduysanız hamile olma ihtimaliniz yok gibi birşeydir.. Fakat ben yaşamasam da yalan konuştuğunu düşünmediğim 2 kişi tanıyorum hamile iken regl olduğunu söyleyen.. Yani buna da bakacak olursak hamile iken regl olunabiliyormuş.. Ama bazen hamile iken kanamalar da yaşanabiliyor bunun yanı sıra implantasyon yani yerleşme kanaması dediğimiz kanama olabiliyor.. O kanama adetr yakın ama adetten önce olan bir kanama ve regl kanaması şeklinde değil.. Yani bunlarla da karıştırmamak lazım.. Bilmiyorum kanama mı yaşıyorsunuz o yüzden fikir vermek istedim..
İnşallah canım.. Rabbim gönlüne göre versin.. Bu ay olmasa da önümüzdeki ay nasip etsin..Teşekkür ederimzaten salı günü doktora gidiyorum kan vericem bakalım ne olucak Allah biliyor. Umarım gönlümdeki olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?