- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
- Konu Sahibi kafestekikiz
basliktan da anladiginiz gibi hamileyken regl olmak mumkun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kimisi yerleşme kanaması yaşıyor bunu karıştirıyorlarbasliktan da anladiginiz gibi hamileyken regl olmak mumkun mu?
Hamileyken regli olunmaz canım.ama ben hamileliğimin 3. Ayında kanamam oldu çok endişelendim.acile gittik hemen.serum ve ilaç başlattılar.dusuk tehlikesinde kanama oluyor.basliktan da anladiginiz gibi hamileyken regl olmak mumkun mu?
Hayır kimisi yerleşme kanaması yaşıyor bunu karıştirıyorlar
benimki yerleşme değil bildiğiniz bir hafta adet oldum imkan yoktur yani değil miHamileyken regli olunmaz canım.ama ben hamileliğimin 3. Ayında kanamam oldu çok endişelendim.acile gittik hemen.serum ve ilaç başlattılar.dusuk tehlikesinde kanama oluyor.
Eğer hamileysen buna dikkat et.ama hamile değil şüphen varsa hamilelik yoktur.
Sürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..benimki yerleşme değil bildiğiniz bir hafta adet oldum imkan yoktur yani değil mi
teşekkürler içimi ferahlattınızSürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..
Olanlar vardır ama genel durum böyle dolu dolu adet olunmaz
Benm mesela çok kanamam oldu ama kesildi böyle sürekli devam etse bebek durmaz düşer
Yok canım o zaman bildiğin regli olmuşsun.ben hamileliğimin 3. Ayında bir seferlik kanama yaşamıştım.benimki yerleşme değil bildiğiniz bir hafta adet oldum imkan yoktur yani değil mi
şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yokYok canım o zaman bildiğin regli olmuşsun.ben hamileliğimin 3. Ayında bir seferlik kanama yaşamıştım.
Yerleşme çok farkli
Tamamen psikolojik olabilir.idrar yolunda enfeksiyon ,mantar olabilir.ama hamilelik değil canım.şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yoksanki karnımda bir şey oynuyor bazen ama üç hafta önce regl oldum mesela
beni öyle rahatlattınız ki... teşekkür ederimTamamen psikolojik olabilir.idrar yolunda enfeksiyon ,mantar olabilir.ama hamilelik değil canım.
Rica ederim gerçekleri söyledim rahat ol canımbeni öyle rahatlattınız ki... teşekkür ederim![]()