Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken regli olunmaz canım.ama ben hamileliğimin 3. Ayında kanamam oldu çok endişelendim.acile gittik hemen.serum ve ilaç başlattılar.dusuk tehlikesinde kanama oluyor.
Eğer hamileysen buna dikkat et.ama hamile değil şüphen varsa hamilelik yoktur.
Hamileyken regli olunmaz canım.ama ben hamileliğimin 3. Ayında kanamam oldu çok endişelendim.acile gittik hemen.serum ve ilaç başlattılar.dusuk tehlikesinde kanama oluyor.
Eğer hamileysen buna dikkat et.ama hamile değil şüphen varsa hamilelik yoktur.
Sürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..
Olanlar vardır ama genel durum böyle dolu dolu adet olunmaz
Benm mesela çok kanamam oldu ama kesildi böyle sürekli devam etse bebek durmaz düşer
Sürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..
Olanlar vardır ama genel durum böyle dolu dolu adet olunmaz
Benm mesela çok kanamam oldu ama kesildi böyle sürekli devam etse bebek durmaz düşer
şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yok sanki karnımda bir şey oynuyor bazen ama üç hafta önce regl oldum mesela
şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yok sanki karnımda bir şey oynuyor bazen ama üç hafta önce regl oldum mesela