hamileyken regl olmak

basliktan da anladiginiz gibi hamileyken regl olmak mumkun mu?
Hamileyken regli olunmaz canım.ama ben hamileliğimin 3. Ayında kanamam oldu çok endişelendim.acile gittik hemen.serum ve ilaç başlattılar.dusuk tehlikesinde kanama oluyor.
Eğer hamileysen buna dikkat et.ama hamile değil şüphen varsa hamilelik yoktur.

Hayır kimisi yerleşme kanaması yaşıyor bunu karıştirıyorlar

benimki yerleşme değil bildiğiniz bir hafta adet oldum imkan yoktur yani değil mi

benimki yerleşme değil bildiğiniz bir hafta adet oldum imkan yoktur yani değil mi
Sürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..
Olanlar vardır ama genel durum böyle dolu dolu adet olunmaz
Benm mesela çok kanamam oldu ama kesildi böyle sürekli devam etse bebek durmaz düşer

Sürekli akışkan kanama olmaz hamilelikte..
Olanlar vardır ama genel durum böyle dolu dolu adet olunmaz
Benm mesela çok kanamam oldu ama kesildi böyle sürekli devam etse bebek durmaz düşer
teşekkürler içimi ferahlattınız

Yok canım o zaman bildiğin regli olmuşsun.ben hamileliğimin 3. Ayında bir seferlik kanama yaşamıştım.
Yerleşme çok farkli
şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yok sanki karnımda bir şey oynuyor bazen ama üç hafta önce regl oldum mesela

şu an istemediğim için sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama mantıken öyle bir ihtimal yok sanki karnımda bir şey oynuyor bazen ama üç hafta önce regl oldum mesela
Tamamen psikolojik olabilir.idrar yolunda enfeksiyon ,mantar olabilir.ama hamilelik değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…