Hamileyken rüyada bilezik görmek

Bende 13+3 gunluk hamileyim rüyamda arkadaşım bana 2 ceyrek altın gosteriyor birini bana takiyordu şimdi o arkadaşımın 2 oglu var acaba benim bebişte mi erkek hep erkek hissediyorum rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ....

Valla ben ruyamda Mucevher takiyorduk altindan... annem bana veriyordu ve bir kizim olcak nasipse :) ve hamile kalmadan once ruyamda beyaz makas gormustum.. oda kiza yorumlaniyor

Valla ben ruyamda Mucevher takiyorduk altindan... annem bana veriyordu ve bir kizim olcak nasipse :) ve hamile kalmadan once ruyamda beyaz makas gormustum.. oda kiza yorumlaniyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha öğrenemedim. Rüyalardan cevap bulmaya çalışıyorum artık

Yüzük çeyrek altin bilezik armut patlıcan biber gördüm oğlum olacak insalllah.birde rüyada USG dr bak pipisi dedi boyle gördüm gerçek çıktı
Allah bağışlasın maşallah. Bende altın yüzük takılar falan gördüm bana da pipi gösteriyordu doktor rüyamda. Ama önceki rüyalarımda hep kız görmüştüm. Karışık benim rüyalar yani. Siz kaçıncı hafta öğrendiniz

Sonuç ne merak ettim

Sizinkinin cinsiyeti neymş

Bende az önce altın bilezik taktığımı eşimin de kırdığını gördüm benimkide belli değil bu hafta belli olcak inşallah

Bana da babaannem takıyordu altın bilezik, hamile olmadan önce görmüştüm ruyayi.
Hamile olunca cinsiyet öğrenmeye gitmeden once de cok sevdiğim bir ablamız hediye küpe veriyordu bana sanırım ya doğum yapmıştım sonra öğrendim ki kızım olacakmış, ablaya rüyamı anlatmıştım benden küpe istemiş küçük hanım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…