Kizlar bu 4. oldu hamile oldugumdan beri kolumsa altin bilezik taktigimi görüyorum sizce nedir benim gibi bilezik gören ve cinsiyetini ögrenen var mi
canım Allah hayr etsin...hamile kadının altın görmesi erkek çocuğa işaretmiş.seninkinin cinsiyeti ne?
Amin canim Allah hayirlara cikarir ins bilmiyorum ki belli degil daha 14 hafta oldu bi dahaki kontrolde belli olur
ben 4.aydasın zannetim4. bu yazmışsın ya... neyse yazarsın artık
bende erkek bebek haberi diye biliyorum ... Allah gönlünüze göre sağlıklı bi evlat nasip etsin...
Kizlar bu 4. oldu hamile oldugumdan beri kolumsa altin bilezik taktigimi görüyorum sizce nedir benim gibi bilezik gören ve cinsiyetini ögrenen var mi
eeee??????
Rüyam cikti oglum olacakmis :) tabiki sizinde yorumlariniz dogru cikti
Hadi bakalım hayırlısı olsun ben daha öğrenemedim. Rüyalardan cevap bulmaya çalışıyorum artıkValla ben ruyamda Mucevher takiyorduk altindan... annem bana veriyordu ve bir kizim olcak nasipse :) ve hamile kalmadan once ruyamda beyaz makas gormustum.. oda kiza yorumlaniyor
Yüzük çeyrek altin bilezik armut patlıcan biber gördüm oğlum olacak insalllah.birde rüyada USG dr bak pipisi dedi boyle gördüm gerçek çıktıHamileyken altın yüzük görmek ne demek acaba. Kız mı erkek mi derler bilen var mı
Allah bağışlasın maşallah. Bende altın yüzük takılar falan gördüm bana da pipi gösteriyordu doktor rüyamda. Ama önceki rüyalarımda hep kız görmüştüm. Karışık benim rüyalar yani. Siz kaçıncı hafta öğrendinizYüzük çeyrek altin bilezik armut patlıcan biber gördüm oğlum olacak insalllah.birde rüyada USG dr bak pipisi dedi boyle gördüm gerçek çıktı
Sonuç ne merak ettimBende 13+3 gunluk hamileyim rüyamda arkadaşım bana 2 ceyrek altın gosteriyor birini bana takiyordu şimdi o arkadaşımın 2 oglu var acaba benim bebişte mi erkek hep erkek hissediyorum rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ....
Sizinkinin cinsiyeti neymşAllah bağışlasın maşallah. Bende altın yüzük takılar falan gördüm bana da pipi gösteriyordu doktor rüyamda. Ama önceki rüyalarımda hep kız görmüştüm. Karışık benim rüyalar yani. Siz kaçıncı hafta öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?