Hamileyken Serklaj ameliyati olan varmi?

Ben olmadım ama senin düşüğğn vardı hatırlıyorum. Rahim ağzın kısaysa olucaksın tabiki bebeklerin için.

Ben olmadım ama senin düşüğğn vardı hatırlıyorum. Rahim ağzın kısaysa olucaksın tabiki bebeklerin için.

Evet oldum gecen hafta,karnimdan bakti doktor rahim agzi uzunlugu cok iyi rahim agzi kapali dedi,5 gun sonra dikisi atarken 1 cm acilmis rahim dedi,iyki dikis attik yoksa yine erken dogum olurdu dedi Allah korusun.

Evet oldum gecen hafta,karnimdan bakti doktor rahim agzi uzunlugu cok iyi rahim agzi kapali dedi,5 gun sonra dikisi atarken 1 cm acilmis rahim dedi,iyki dikis attik yoksa yine erken dogum olurdu dedi Allah korusun.
Ayy iyiki olmuşsun ozaman. Insallah kucağına alırsın.

ben 13 haftalikken oldum suan 22 haftam bitmek uzere diger gebeligim de 14. haftada suyumun gelmesi ve sabcusiz dusuk oldugundan gerekli goruldu siz surrkli yatiyomusun ben ameliyattan sonra 3 hafta sadece tuvalete kalktim sonra doktorumda notmal yasantina donebikirsin diyince evde normal ayaktayim insallab sikintisiz kavusuruz bebeerimize

Benim arkadasim 20. Haftada acilma oldugu icin acil serklaj ameliyati sirasinda doktorun yanlislikla keseyi patlatmasi sonucu maalesef bebegini kaybetti. Fakat simdi hamilelikten once direk karindan girerek rahim agzini dikebiliyorlarmis ama anca sezeryan dogum yapabiliyorsun. Seninkisi yapilmis bol bol dinlen ama baska kayiplari olan arkadaslar icin hamilelik esnasinda yaptirmaktansa bu yontem daha etkili olabilir diye dusunuyorum. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar merhaba birşey sorucam size ben yoğun kanamadan dolayı cumartesi günü Serklaj oldum haftaya kontrole çağırdı şimdi kontrolü Nasıl yapacak yine alttanmı bakıyor yoksa göbekten usg lemi bilginiz varmı

Kızlar merhaba birşey sorucam size ben yoğun kanamadan dolayı cumartesi günü Serklaj oldum haftaya kontrole çağırdı şimdi kontrolü Nasıl yapacak yine alttanmı bakıyor yoksa göbekten usg lemi bilginiz varmı

Benimki gobekten bakmisti cnm.

Merhaba kızlar aradan zaman geçmiş ama buralarda mısınız? Nasılsınız? Umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur bebişlerinize

Back
X