Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Sigara İçiyorum Hamile Olma Olasılığım Var Bırakmak Çok Zor Geliyor Evet Bırakmalıyım Biliyorum Zararlarını Ama Hamile Olup da Doktoruyla Konuşanlar Hangi Doktor Ne Dedi Belki Azaltarak Bırakabilirim Bi Sorun Yoktur Falan Merak Ediyorum
Kızlar Sigara İçiyorum Hamile Olma Olasılığım Var Bırakmak Çok Zor Geliyor Evet Bırakmalıyım Biliyorum Zararlarını Ama Hamile Olup da Doktoruyla Konuşanlar Hangi Doktor Ne Dedi Belki Azaltarak Bırakabilirim Bi Sorun Yoktur Falan Merak Ediyorum[/QUOTE
canım bende 10 haftalık hamileyim. önceleri sigara içiyodum. hamilelikte nefret ederim diye düşündüm ama malesef canım o kadar çekiyo ki bırakamadım. günde 2 tane ile sınırlandırabildim ancak. Ama dün doktora gittiğimde onun elini kolunu görünce nasıl vicdan yaptım anlatamam.
Sigarayı hiçbir zaman savunmadım evet çok zararlı ama zaten çocuk düşünüyosanız 2 yıl öncesinden bırakmalısınız. Canım yani sen şuan bıraksanda bebek yine etkilencek. Hatta hamilelik öncesi vücudun hazılanması daha önemli. Çünkü bebek şuanda anne karnında daha fazla korunuyo. ben şuan günde 1 tane içiyorum oda yarım. Ama onuda bırakıcam. canım sende bırakmaya çalış.
Kızlar Sigara İçiyorum Hamile Olma Olasılığım Var Bırakmak Çok Zor Geliyor Evet Bırakmalıyım Biliyorum Zararlarını Ama Hamile Olup da Doktoruyla Konuşanlar Hangi Doktor Ne Dedi Belki Azaltarak Bırakabilirim Bi Sorun Yoktur Falan Merak Ediyorum
mrb kızlar ben sigara kullanmıyorum dr. bana sorduğunda sende bebekte çok şanslısınız dedi.cünkü bir sigara bebeğimizle 17 dk. ilişkimiz kesiliyormuş.beslenmesi, nefes alması düşünsenize bir sigara 17 dk.çok kötü duyunca cok üzüldüm sigara için anneler adına inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
ben şuan ikinci bebeğime hamileyim:lepi: ilk hamile olduğumu duyduğum an bırakmayı çok istedim ama olmadı doktor günde 3taneye izin verdi doğuma kadar öyle gitti ikinci bebekte kesin bırakırsın dediler malasef o da olmadı sigarayı yine bırakamadım:gitme: ikinci hamileliğimi takip eden doktorda kesinlikle 3ü geçmeyecek ve süt içmeyi ihmal etmeyeceksin dedi bende öyle yapıcam
hamileyken sigarayı bırakmayı cidden deneyin bırakabilenleri tebrik ediyorum ben hiç birzaman başaramadım :gitme: