Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kendimi pek hatırlamıyorum ama arkadaşım gece bağırıyomuş ağrıdan.oturup ağlıyomuş.okadar yani.dr a gitti ve magnezyum eksikliği olduğu içinmiş.vitamin falan vermiş.belki seninde öyledir.geçmiş olsun şimdiden
banada.o nedenle zaten gitmedim.ama şuan yine ağrıo.gebeliğimi tamamlayıp öyle gideyim diyorum ama çok kararsız kaldım.bazen öyle bir ağrıki gece uyuyamıyorum ağrıdan.yanımı yanıma dönemiyorum.
benim hamileliğimdede çok oldu bacak ağrısı sık sık uzan ayaklarını yükseğe koy yastık koy ayaklarının altına uyurken bile öyle uyu canım benim yazındı hamileliğim ve duşta iyi geliyor duş masaj
hamileyken bende de bacak agrim oluyordu agri kalcama bile vuruyordu, kac kiseye sorduysam ayni sorun onlarda da oluyormus,insallah sizinkide böyle bi sorundur.
banada.o nedenle zaten gitmedim.ama şuan yine ağrıo.gebeliğimi tamamlayıp öyle gideyim diyorum ama çok kararsız kaldım.bazen öyle bir ağrıki gece uyuyamıyorum ağrıdan.yanımı yanıma dönemiyorum.
doktorun neden mr çekilmesini istedi anlamadım. senin ki nasıl bir ağrı kramp gibi değilmi? bacakların kitlenmiş gibi oluyor, kalça tarafında değişik bir ağrı saplanıyor ve hiç hareket ettiremiyorsun birsüre. benim 4. ayda çok fazla olmuştu, biçok gece ağlardım, doktoruma söyledim magnezyum ve kalsiyum verdi, bol bol da muz yememi söyledi potasyum varmış muzda. ağrılar geçinceye kadar hergün kullandım sonra arada sırada aklıma geldikçe kullandım. 9. aya kadar arasıra olmuştu kramplar. vücut ağırlaştıkça dizlerin bacakların falan daha çok ağrıyor. korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum, doktoruna tekrar danış yada bi başka doktora :)
33. haftadayım
uzun zamandır kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum ama
birkaç gündür bende de başladı
yürürken özellikle sağ bacağımda oluyor birden
ve o an öyle kalıyorum resmen hareket edemiyorum
sanırım bundan sonra normal bişey
çünkü artık yavaş yavaş ben bile kendimi taşıyamayacağımı hissediyorum
bacaklar ne etsin :))
kızlar 35 haftalık hamileyim son bir aydır ayak ağrısı çekiyorum her geçen gün ağrılarım biraz daha arttı.son bir haftadır da yürüyemez oldum.kalçalarımdan bacaklarıma yayılan kraplarda ağrılarıma eklendi yürürken ayaklarım tutmuyor. sanki ayağımda hiç kasım yokmuş gibi.bu dönemde iki farklı ortopediste de gittim her ikiside hamilelikten olduğunu yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.son 3 gündür de günde iki kez magnezyum içmeye başladım günde yarım lt süt içiyordum magnezyum içerken süt içmemem gerektiği söylendiği için de bu 3 gündür sütü de kestim. kraplarım biraz azaldı ama hala tek başıma yürüyemiyorum.doğumumda da sorun yaratmasından korkuyorum normal doğum yapmak istiyorum bu durum engel olur mu bu durum düzelir mı bilmiyorum herşeyden geçtim tek istediğim doğumdan sonra düzelmesi bebeğime rahatça bakabileyim
bu ayın 15 inde bidqha kontrolüm var.danışıcam kan testimde vss bişide çıkmıo.bende anlamadım öyle çok kiloda almadım hatta hergün en az 30 dk yürüyorum.telefonda uzun konuşurum ozamanda volta atıyorum.çok ayakta kalmakta olabilir şimdi okuyunca farkettim evet çok oturabilen bir insan değilim sürekli herşey kontrolüm altında olsun istiyorum.ağarlaşana kadar enazından bütün ev işlerimi halletmek istiyorum.ne bileyim bende hareketli olunca hem az kilo alırım hemde ilk zamanlar normal doğumda düşünebilirim diodum ondan sürekli bi hareket halindeyim.ayrıca bende sordum demir kalsiyum vss vermicekmisiniz die oda dedi elevit içiyorsun içinde herşey var önümüzdeki ay test yapınca bakarız çok eksik bişi varmı die.ona göre veririz dedi.bu arada hemen hemen hergün sütümü içerim.