Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya konu açmayı becerebilecek kapasitesi olan kişi, arama motoruna sadece "solaryumun zararları" yazmayı da akıl edebilir. ama o zaman kim laf olsun, eğlenelim mantığıyla fake konu açacak değil mi? tabii solaryuma gir, sana da iyi gelir bebeğe de!![]()
Girme be canım bırak solariumun eksik kalsın.Solarium zaten zararlı bebeğine de illa ki bir etkisi olur diye düşünüyorum.Düğünün yeni olacağına göre tahminen de hamileliğinin de başlarındasın.Özellikle ilk 3 ay bebek için en riskli dönem herşeyden etkilenebilir.Bebeğinin sağlığından daha mı önemli.Zararı vardır veya yoktur ama riske atmaya değer mi?Allah korusun bişey olsa pişman olmaz mısın?Vicdan azabı duymaz mısın acaba ondan mı oldu demez misin?Şimdi spreyle gayet güzel solarium gibi boyuyolar öyle yaptır illa koyu tenli olucam diyosan.
şaka mı? bırak hamileyken normalde zararlı bir şey solaryum. millet hastayken ilaç içmez bebeğe birşey olacak diye. sırf zevkine böyle birşeyi aklından geçirmiş olman bile şaşırtıcı.
ben bebeğe bişey olacak diye bütün dünyamı değiştirmişken, sizin bilipp bilmeden kalkıp böyle rahat yorumlar yapabilmeniz şaşırtıcı asıl.. gelişigüzel yorum yapmayın yada hiç yapmayın
Yine de teşekkürler
ben bebeğe bişey olacak diye bütün dünyamı değiştirmişken, sizin bilipp bilmeden kalkıp böyle rahat yorumlar yapabilmeniz şaşırtıcı asıl.. gelişigüzel yorum yapmayın yada hiç yapmayın
Yine de teşekkürler
buraya konu acmıssınız ? ve hertürlü yorumada açık olmalısınız kım ne derse demeli cunku siz yorum yapılcak alana yazmıssınız !!! asi davranırsanız bır daha size kımse yardım etmez eskı konular okunuyor genelde yorum yapmadan önce cogu kişi böle yapıyor ve hayatınızı bebek için değiştirdiysenız bunu bıze bırsey ıspatlamak zorunda değilsiniz istemıssınız yapmıssınız hayatınızı degıstırmıssınız bızı ilgilendırmez ama burda girmek istedigğiniz sey pek değiştirmise benzemıyor ama tabı siz bilirsiniz.
sende haklısın. bizi ilgilendirmez senin hayatın. istediğin kararı verme yetkisi sende. burada soruyorsan böyle bir soruyu tabi ki bizde rahat yorumlar yaparız.ama hepsi senin iyiliğin için. kötülüğün için değil. burada sana ister biraz sert ister biraz yumuşak ama iyiliğin için cevap veren insanlara bu kadar sert çıkış yapman hoş değil sadece.
Konuyu evet sizin gibi geri kalmış bi insanın yorum yapabıleceği bi yere acmamda hata yaptığım aşina.
Doktoruma da sordum ve sizin gibi cahil olmayan çoğu kişiye. Solarıumun bebeğe direk zararı yok ilk 3 ay folik asit eksikliğinin eksilmesinde sıcaklığın (sıcak duş dahil) - ozaman sıcak suyla duşta almayın? bebege dırek olmasada zararlı olabılecegını syledı, bununla bir tuttu sıcak suyla duş almayı. bu konuda KESİNLİKLE net bir zararı yok dedi hatta 3 aydan sonra girebilirsin dedi. Ve internette çoğu şeyi okuuyup takılma da demişti ama benim hatam burda dr dışında annelerden tavsıyeler almayı ummak oldu.
Hepinize tşk ederim. Kendinizi belli ettiğiniz için