hamileyken tatil...

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa
kızlar 5 haftalık hamileyim.. planlarımıza göre haziranın 10 unda tatile gidicektik.. ama planlar değişti.. doktoruma sormadım ama bu aylarda tatile gitmemin bi zararı olur mu sizce ?? hiç aranızda giden var mı? bu arada ağva düşünüyoduk ama kendi imkanlarımızla değil.. yardımcı olursanız çok sevinirim...

MErhaba arkadaşım. Ben şu an 19 haftalığım. haziran 1'de tatile çıkacağım o zaman 22 haftalık olmuş olacak nasipse
Bide araba ile istanbuldan antalyaya gideceğim . Doktotum sorun yok dedi. Gideceğiz inşallah. Kanama yada düşük riskin yoksa rahat rahat gidebilirsin diye düşünüyorum. Zaten şu anda pek bişi anlamazsın. Sadece bulantın ve KOKU problemin olabilir okadar. İnşallah ciddi hiçbişiciğin olmazda istedğin gibi gidersin tatiline. Sevgiler...

MErhaba arkadaşım. Ben şu an 19 haftalığım. haziran 1'de tatile çıkacağım o zaman 22 haftalık olmuş olacak nasipse
Bide araba ile istanbuldan antalyaya gideceğim . Doktotum sorun yok dedi. Gideceğiz inşallah. Kanama yada düşük riskin yoksa rahat rahat gidebilirsin diye düşünüyorum. Zaten şu anda pek bişi anlamazsın. Sadece bulantın ve KOKU problemin olabilir okadar. İnşallah ciddi hiçbişiciğin olmazda istedğin gibi gidersin tatiline. Sevgiler...

evet bu aralar çok mide bulantılarım var ..ama otobüsle gidilceği için zor geçer mi yolculuk bilmiyorum..kendi arabamız olsa sorun değil ama otobüslerle zor olcak sanırım.. bakalım o gün bi gelsin de karar vericez teşekkürler canım.. iyi tatiller size şimdiden :)

kızlar 5 haftalık hamileyim.. planlarımıza göre haziranın 10 unda tatile gidicektik.. ama planlar değişti.. doktoruma sormadım ama bu aylarda tatile gitmemin bi zararı olur mu sizce ?? hiç aranızda giden var mı? bu arada ağva düşünüyoduk ama kendi imkanlarımızla değil.. yardımcı olursanız çok sevinirim...

bence tatil planını 3 ayın dolana kadar ertele ilk 3 ay riskli biraz ben ilk ayımda otobüs yolculuğu yapmıştım sonrasında lekelenme kanama yaşadım malesef tabi herkeste olacak diye bir şey yok ama tedbirli olmakta fayda var sonuçta içimizdeki minik can tatilden daha önemli

Bence Temmuz sonu gibi gitmelisin. Bicimde planlarınız vardı
Ama mide bulantıları 12. Haftaya kdr ne yapsanda devam ediyo
Birde otobüse nasıl bineceksin.
Ben evimde bile mahfoldum. Haziran ortasına kdr bişey yapamam
Orda eğlenemedikten yiyip içemedikten sonra evimde kusarım daha iyi

ben de 22 haftalık hamileyken GAP turuna gideceğim daha doktoruma sormadım ama umarım sorun olmaz ya

Back
X