- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
9.ayıma girdim 3yaşında bir kızım var allahın izniyle diğerinde kucağıma alıcam daha önceki konumda 8 9 gün önce eşimin terk edip ailesinin yanına gittiğini söylemiştim. Onu her defasında affedip yanında oldum ama hep aynı şeyi yaptı o yüzden bu sefer onu değil kendimi suçluyorum herkes kaderini kendi belirler gittiğinden beri kızımı bir kere aradı annemden. Bebeği ise hiç sormadı. Dünde biriyle görüştüğünü fark ettim sabah 6 ya kadar wp daydı sürekli ve bütün günde aynı şekilde normalde asla girmez çok nadirdir biriyle konuşuyorsa öyle olur ve Facebook a havuz başında fotoğraf koymuş ve tanımadığım çocuklu muhtemel evlenip ayrılmış bayan bilmiyorum biri beğenmiş yeni eklenmiş birisi. Beni bu halde bırakıp giden birinin zaten karakteri ortada kendimi az çok toparlamıştım artık üzülmüyordum ama biriyle görüştüğünü anladığımdan beri sabaha kadar ağladım ve gerçekten canım çok yandı 1 haftada birini bulmak ben daha çocuğumu doğurmadım bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık ondan değil kendimden tiksindim böyle bir adama defalarca şans verip kendimi bu durumlara düşürdüm sürekli aklıma geliyor ve başıma ağrılar giriyor bir insan nasıl bukadar vicdansız merhametsiz olur dicem ama daha çocuğunu düşünmeyen birinden ne beklenir.. Şu corona virüsü bitse şunun soyadından kurtulsam kızlarma adaasam kendimi canım çok acıyor