Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28.. Ailemin yanındayım zaten annem var babam var blam var bakarım :)Evet iki değil daha fazla şans verdim hep umut ettim seviyordum gözüm kördü cahildim küçüktüm 3 sene önce zaten 21yaşındaydım şuan daha iyi görebiliyorum ve çok pişmanım
Evet ama o an bunu düşünüp bukadar olgun kalınamıyor malesef keşke kalabilsemBaşka bir konuya da yazmıştım. Bana böyle davranan herifin zina edip etmemesi zerre umrumda olmazdı.
Ne hali varsa görsün. Üzüntüden doğumunun başlaması daha mı iyi? Değecek mi o se.efsize?
Amin canım inş teşekkür ederimSimdi yasadiklarinizin ve hatalarinizin muhasebesini yapacak durumda degilsiniz. Kendinizi uzmeyin. Herkes hata yapabilir,dusmez kalkmaz bir allah. Saglikla buyutun cocuklarinizi
Almazlar merk etmeAslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırım
Evet öyle yapmaya çalışıyorum bir nebze içimi ferahltmaya çalışıyorum allahın adaletine sığınıyorum =)Kendini çocuklarına ada ve hiçbir şekilde sıkıntıya sokma tatlım. Ortada senin yaptığın bir yanlış yok. Bu günleri de rahat bir şekilde atlatıcaksın umarım.
İnşallah canımAlmazlar merk etme![]()
Böyle devam tatlım içini ferah tut sen her şey rayına girecekEvet öyle yapmaya çalışıyorum bir nebze içimi ferahltmaya çalışıyorum allahın adaletine sığınıyorum =)
Aslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırım
Hiç sevmediğim birşey ay yok =)))Valla sizin yerinizde olsam etrafimdaki hic kimseyi umursamadn cikardim esra erola herkes be bk oldugunu anlasin bosanmam hizlansin nafakyda alirdim velayetide alirdim orda herturlu ispatlarsin cunku görüştüğü insanlar gerçekleri ogrencek kendi adima boyle bise gelse basima yapardım rezil olsun
Amin inşallah teşekkür ederim =)Böyle devam tatlım içini ferah tut sen her şey rayına girecek
Ay yok
Hiç sevmediğim birşey ay yok =)))
Kizima bagirmam bile.. oyle birsey soz konusu bile degil burda duzenli bir hayati odasi vs de var bende almazlarndiye umuyorumEski konularınızı hatırlıyorum. Bu durum beni hiç şaşırtmadı. Artık geçmişi geçmişte bırakın. Takip etmeyin örneğin, çevrimiçi mi, kimin fotoğrafını beğenmiş. Bunların size bir faydası yok sadece sizi gerer. Kendinizi çocuklarınıza da adamayın, kimseye adamayın. Eski konularınızda da kendinizi eşinize, çocuklarınıza adamıştınız. Aslolan sizsiniz bunun farkına varın lütfen. Kendinizi iyileştirin önce, kendinize faydanız olursa çocuklarınıza da faydalı olabilirsiniz. Velayet konusunda korkmayın hiçbir mahkeme o yaş çocuğu babaya vermez. Ancak sizin çocuklarınıza kasıtlı zarar veriyor olmanız lazım babanın velayeti alabilmesi için. İçiniz rahat olsun
Keyfl bilir allah buyuktur verir bir yerden cezasiniamac cumle aleme duyurmak yoksa sevmekle alakali degil etraf duymadigi icin ne nanaler yiyecek ne yalanlat söyleyecek çocuklarının hakkini kimlere yedircek allah bilir
Aslında bende aynı şeyi yazdım. Sanki aldstınca daha fazla karaktersiz oluyor.. Zaten karaktersizBaşka bir konuya da yazmıştım. Bana böyle davranan herifin zina edip etmemesi zerre umrumda olmazdı.
Ne hali varsa görsün. Üzüntüden doğumunun başlaması daha mı iyi? Değecek mi o se.efsize?
Amin teşekkür ederimKanıt olabilecek her şeyi biriktirin. İlerde velayet ve davalar için lazım olabilir. Allah yardımcınız olsun