Hamileyken terk edilmek ve aldatılmak.

Simdi yasadiklarinizin ve hatalarinizin muhasebesini yapacak durumda degilsiniz. Kendinizi uzmeyin. Herkes hata yapabilir,dusmez kalkmaz bir allah. Saglikla buyutun cocuklarinizi

Evet iki değil daha fazla şans verdim hep umut ettim seviyordum gözüm kördü cahildim küçüktüm 3 sene önce zaten 21yaşındaydım şuan daha iyi görebiliyorum ve çok pişmanım
28.. Ailemin yanındayım zaten annem var babam var blam var bakarım :)

Başka bir konuya da yazmıştım. Bana böyle davranan herifin zina edip etmemesi zerre umrumda olmazdı.
Ne hali varsa görsün. Üzüntüden doğumunun başlaması daha mı iyi? Değecek mi o se.efsize?
Evet ama o an bunu düşünüp bukadar olgun kalınamıyor malesef keşke kalabilsem

Kendini çocuklarına ada ve hiçbir şekilde sıkıntıya sokma tatlım. Ortada senin yaptığın bir yanlış yok. Bu günleri de rahat bir şekilde atlatıcaksın umarım.

Kendini çocuklarına ada ve hiçbir şekilde sıkıntıya sokma tatlım. Ortada senin yaptığın bir yanlış yok. Bu günleri de rahat bir şekilde atlatıcaksın umarım.
Evet öyle yapmaya çalışıyorum bir nebze içimi ferahltmaya çalışıyorum allahın adaletine sığınıyorum =)

Aslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırım

Valla sizin yerinizde olsam etrafimdaki hic kimseyi umursamadn cikardim esra erola herkes be bk oldugunu anlasin bosanmam hizlansin nafakyda alirdim velayetide alirdim orda herturlu ispatlarsin cunku görüştüğü insanlar gerçekleri ogrencek kendi adima boyle bise gelse basima yapardım rezil olsun

Ay yok
Valla sizin yerinizde olsam etrafimdaki hic kimseyi umursamadn cikardim esra erola herkes be bk oldugunu anlasin bosanmam hizlansin nafakyda alirdim velayetide alirdim orda herturlu ispatlarsin cunku görüştüğü insanlar gerçekleri ogrencek kendi adima boyle bise gelse basima yapardım rezil olsun
Hiç sevmediğim birşey ay yok =)))

Eski konularınızı hatırlıyorum. Bu durum beni hiç şaşırtmadı. Artık geçmişi geçmişte bırakın. Takip etmeyin örneğin, çevrimiçi mi, kimin fotoğrafını beğenmiş. Bunların size bir faydası yok sadece sizi gerer. Kendinizi çocuklarınıza da adamayın, kimseye adamayın. Eski konularınızda da kendinizi eşinize, çocuklarınıza adamıştınız. Aslolan sizsiniz bunun farkına varın lütfen. Kendinizi iyileştirin önce, kendinize faydanız olursa çocuklarınıza da faydalı olabilirsiniz. Velayet konusunda korkmayın hiçbir mahkeme o yaş çocuğu babaya vermez. Ancak sizin çocuklarınıza kasıtlı zarar veriyor olmanız lazım babanın velayeti alabilmesi için. İçiniz rahat olsun

Eski konularınızı hatırlıyorum. Bu durum beni hiç şaşırtmadı. Artık geçmişi geçmişte bırakın. Takip etmeyin örneğin, çevrimiçi mi, kimin fotoğrafını beğenmiş. Bunların size bir faydası yok sadece sizi gerer. Kendinizi çocuklarınıza da adamayın, kimseye adamayın. Eski konularınızda da kendinizi eşinize, çocuklarınıza adamıştınız. Aslolan sizsiniz bunun farkına varın lütfen. Kendinizi iyileştirin önce, kendinize faydanız olursa çocuklarınıza da faydalı olabilirsiniz. Velayet konusunda korkmayın hiçbir mahkeme o yaş çocuğu babaya vermez. Ancak sizin çocuklarınıza kasıtlı zarar veriyor olmanız lazım babanın velayeti alabilmesi için. İçiniz rahat olsun
Kizima bagirmam bile.. oyle birsey soz konusu bile degil burda duzenli bir hayati odasi vs de var bende almazlarndiye umuyorum

Başka bir konuya da yazmıştım. Bana böyle davranan herifin zina edip etmemesi zerre umrumda olmazdı.
Ne hali varsa görsün. Üzüntüden doğumunun başlaması daha mı iyi? Değecek mi o se.efsize?
Aslında bende aynı şeyi yazdım. Sanki aldstınca daha fazla karaktersiz oluyor.. Zaten karaktersiz

Kanıt olabilecek her şeyi biriktirin. İlerde velayet ve davalar için lazım olabilir. Allah yardımcınız olsun

3 yaşındaki bebek alamazlar içiniz rahat olsun. Zaten adama bile birileri bakıyor! Kendine bakmaktan aciz neyine versinler çocuğu!

Back
X