Evet sürekli dua ediyorum Allah çocuklarımın ve benim ahlqrımı çıkarsın ondan gözümüzden akan her damla yaşın hesabını sordum ilahi adalete inanıyorumhamilesiniz bakın lütfen o güzel canınızı sıkmayın allah sizi nasıl bir ateşin içinden alıyor bunu düşünün ve şükredin. siz çocuklarınızla daha güzel bir hayata adım atacaksınız ama o sizden aldığı ahlarla asla mutlu olamayacak. allah yapılanı kimsenin yanına bırakmaz. güçlü olun
Üstelik boşanmadan yapıyor bunu.Cagimizin hastalığı oldu resmen.Allah yardımcınız olsun evet bu noktaya kadar sizde büyük hatalar var .Ama olmuş artık keşke demenin faydası yok.Onunuze bakacaksınız bundan sonra .Belki bu size gözünüzü açmanız için bi mesajdir .Her türlü hakkınızdan yararlanın nafakanizi alin.9.ayıma girdim 3yaşında bir kızım var allahın izniyle diğerinde kucağıma alıcam daha önceki konumda 8 9 gün önce eşimin terk edip ailesinin yanına gittiğini söylemiştim. Onu her defasında affedip yanında oldum ama hep aynı şeyi yaptı o yüzden bu sefer onu değil kendimi suçluyorum herkes kaderini kendi belirler gittiğinden beri kızımı bir kere aradı annemden. Bebeği ise hiç sormadı. Dünde biriyle görüştüğünü fark ettim sabah 6 ya kadar wp daydı sürekli ve bütün günde aynı şekilde normalde asla girmez çok nadirdir biriyle konuşuyorsa öyle olur ve Facebook a havuz başında fotoğraf koymuş ve tanımadığım çocuklu muhtemel evlenip ayrılmış bayan bilmiyorum biri beğenmiş yeni eklenmiş birisi. Beni bu halde bırakıp giden birinin zaten karakteri ortada kendimi az çok toparlamıştım artık üzülmüyordum ama biriyle görüştüğünü anladığımdan beri sabaha kadar ağladım ve gerçekten canım çok yandı 1 haftada birini bulmak ben daha çocuğumu doğurmadım bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık ondan değil kendimden tiksindim böyle bir adama defalarca şans verip kendimi bu durumlara düşürdüm sürekli aklıma geliyor ve başıma ağrılar giriyor bir insan nasıl bukadar vicdansız merhametsiz olur dicem ama daha çocuğunu düşünmeyen birinden ne beklenir.. Şu corona virüsü bitse şunun soyadından kurtulsam kızlarma adaasam kendimi canım çok acıyor
kesinlikle allahın adaleti şaşmaz, siz şu an sadece bebeğinizi düşünün böyle sinir stres halinde oldukça en çok o minik etkilenecek bundan. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızEvet sürekli dua ediyorum Allah çocuklarımın ve benim ahlqrımı çıkarsın ondan gözümüzden akan her damla yaşın hesabını sordum ilahi adalete inanıyorum
Aslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırımÜstelik boşanmadan yapıyor bunu.Cagimizin hastalığı oldu resmen.Allah yardımcınız olsun evet bu noktaya kadar sizde büyük hatalar var .Ama olmuş artık keşke demenin faydası yok.Onunuze bakacaksınız bundan sonra .Belki bu size gözünüzü açmanız için bi mesajdir .Her türlü hakkınızdan yararlanın nafakanizi alin.
hiç canını sıkma senin balık başından beri kokuyomus en iyisi kendi hayatına bak Rabbim sana iki tane evlat nasip etmiş onlar için güçlü ol emin ol sen onun hakkından gelemzsin Ama Rabbim oylelerinin hakkından öyle bir gelirki Allah a havale et kendine ve çocuklarına bir yol çiz hayirlisiyla9.ayıma girdim 3yaşında bir kızım var allahın izniyle diğerinde kucağıma alıcam daha önceki konumda 8 9 gün önce eşimin terk edip ailesinin yanına gittiğini söylemiştim. Onu her defasında affedip yanında oldum ama hep aynı şeyi yaptı o yüzden bu sefer onu değil kendimi suçluyorum herkes kaderini kendi belirler gittiğinden beri kızımı bir kere aradı annemden. Bebeği ise hiç sormadı. Dünde biriyle görüştüğünü fark ettim sabah 6 ya kadar wp daydı sürekli ve bütün günde aynı şekilde normalde asla girmez çok nadirdir biriyle konuşuyorsa öyle olur ve Facebook a havuz başında fotoğraf koymuş ve tanımadığım çocuklu muhtemel evlenip ayrılmış bayan bilmiyorum biri beğenmiş yeni eklenmiş birisi. Beni bu halde bırakıp giden birinin zaten karakteri ortada kendimi az çok toparlamıştım artık üzülmüyordum ama biriyle görüştüğünü anladığımdan beri sabaha kadar ağladım ve gerçekten canım çok yandı 1 haftada birini bulmak ben daha çocuğumu doğurmadım bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık ondan değil kendimden tiksindim böyle bir adama defalarca şans verip kendimi bu durumlara düşürdüm sürekli aklıma geliyor ve başıma ağrılar giriyor bir insan nasıl bukadar vicdansız merhametsiz olur dicem ama daha çocuğunu düşünmeyen birinden ne beklenir.. Şu corona virüsü bitse şunun soyadından kurtulsam kızlarma adaasam kendimi canım çok acıyor
Allah onu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bende sadece bunu istiyorum bebeğim doğsun onu büyüteyim kızımı büyüteyim o sırada diyete gireyim kendimi toparlayım şu virüs olayları bitince dava açayım ve önüme bakayım.. Allah babamı başımdan eksik etmesin tabi o olmasa naparım bilmiyorumkesinlikle allahın adaleti şaşmaz, siz şu an sadece bebeğinizi düşünün böyle sinir stres halinde oldukça en çok o minik etkilenecek bundan. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Lütfen sakin ol .Böyle bir pislik için tek göz yaşı dökme . Karnındaki bebeği düşün onun sana seninde ona ihtiyacın var.Velayet için ne yaparlar bilmiyorum o adam ve ailesi nasıldır çocuk düşkünümudur vs bilmediğim için.Fakat normal şartlarda bakabilecek maddiyat ve maneviyat yeterli ise anneye veriliyor.Aslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırım
Evet senelerdir yaşamadığım şey kalmadı kaynana zulmü eş zulmü hep katlandım bi gün görür dedim gördü peşimden geldi ama hep geri gitti hep affettim herşeyi yaşattı bana hep affettim ama artık canıma tak etti insan olan yapmaz şu halde Allaha havale ettimhiç canını sıkma senin balık başından beri kokuyomus en iyisi kendi hayatına bak Rabbim sana iki tane evlat nasip etmiş onlar için güçlü ol emin ol sen onun hakkından gelemzsin Ama Rabbim oylelerinin hakkından öyle bir gelirki Allah a havale et kendine ve çocuklarına bir yol çiz hayirlisiyla
Kızım 3 aylıkken beni dövüp kapıya attılar çocuğu elimden aldılar babam avukat tuttu geçici velayet le çocuğumu geri aldım. 3aya kadar kaynanam çocuğu emzirmeye bile izin vermiyordu bana alışmaıan diye susuyodum aileme söylemiyordum. Böyle insanlarLütfen sakin ol .Böyle bir pislik için tek göz yaşı dökme . Karnındaki bebeği düşün onun sana seninde ona ihtiyacın var.Velayet için ne yaparlar bilmiyorum o adam ve ailesi nasıldır çocuk düşkünümudur vs bilmediğim için.Fakat normal şartlarda bakabilecek maddiyat ve maneviyat yeterli ise anneye veriliyor.
asla alamaz velayeti 2 çocuk da sende taki 8 yaşına kadar o konuda için cok rahat olsun nafaka da al mutlaka öyle erkekler başka yerlerde para yiyecegine çocuklara maddi açıdan bi yararı olsun madem o manevi dusunmemis sende onun maddi halini düşünme hiç acıma o konuda kuzumAslında tek derdim çocuklarım.. Parası pulu umrumda değil zaten aldattığını kanıtlayamam ama hamileyken terk etmekde bir suç tabi.. Tek derdim 3 yaşındaki kızımın velayeti yeni doğan zaten bende 3yaşındaki kızımı da almazlar sanırım
Allahın cezaları yanlarına kalmaz inşallah merak etmeyin.Hamilesiniz duanızin değeri büyük bolca dua edin Allah a sığının. Çocuklarınız sizde kalacak insallahKızım 3 aylıkken beni dövüp kapıya attılar çocuğu elimden aldılar babam avukat tuttu geçici velayet le çocuğumu geri aldım. 3aya kadar kaynanam çocuğu emzirmeye bile izin vermiyordu bana alışmaıan diye susuyodum aileme söylemiyordum. Böyle insanlar
Şu saatten sonra asla acımıyorum sadece uğraşmak istemediğim çok yorulduğum için anlaşmalı tek celsede boşansam daha iyi olr diye düşünüyorum ama daha sonrası dada nafaka dan tazminat tan kurtulyp velayet davası açabilir bilmiyorumasla alamaz velayeti 2 çocuk da sende taki 8 yaşına kadar o konuda için cok rahat olsun nafaka da al mutlaka öyle erkekler başka yerlerde para yiyecegine çocuklara maddi açıdan bi yararı olsun madem o manevi dusunmemis sende onun maddi halini düşünme hiç acıma o konuda kuzum
Hergün ediyorum Allaha sığınıyorum bugün olmazsa yarın elbet yapılanların hesabı sorulurAllahın cezaları yanlarına kalmaz inşallah merak etmeyin.Hamilesiniz duanızin değeri büyük bolca dua edin Allah a sığının. Çocuklarınız sizde kalacak insallah❤
Elbette oyle sizin ve çocuklarınızın hakki kalmaz Allah buyukHergün ediyorum Allaha sığınıyorum bugün olmazsa yarın elbet yapılanların hesabı sorulur
Allah yolunu da bahtınıda açık etsin inşallah çok mutlu ol ona nispeten bir daha da..9.ayıma girdim 3yaşında bir kızım var allahın izniyle diğerinde kucağıma alıcam daha önceki konumda 8 9 gün önce eşimin terk edip ailesinin yanına gittiğini söylemiştim. Onu her defasında affedip yanında oldum ama hep aynı şeyi yaptı o yüzden bu sefer onu değil kendimi suçluyorum herkes kaderini kendi belirler gittiğinden beri kızımı bir kere aradı annemden. Bebeği ise hiç sormadı. Dünde biriyle görüştüğünü fark ettim sabah 6 ya kadar wp daydı sürekli ve bütün günde aynı şekilde normalde asla girmez çok nadirdir biriyle konuşuyorsa öyle olur ve Facebook a havuz başında fotoğraf koymuş ve tanımadığım çocuklu muhtemel evlenip ayrılmış bayan bilmiyorum biri beğenmiş yeni eklenmiş birisi. Beni bu halde bırakıp giden birinin zaten karakteri ortada kendimi az çok toparlamıştım artık üzülmüyordum ama biriyle görüştüğünü anladığımdan beri sabaha kadar ağladım ve gerçekten canım çok yandı 1 haftada birini bulmak ben daha çocuğumu doğurmadım bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık ondan değil kendimden tiksindim böyle bir adama defalarca şans verip kendimi bu durumlara düşürdüm sürekli aklıma geliyor ve başıma ağrılar giriyor bir insan nasıl bukadar vicdansız merhametsiz olur dicem ama daha çocuğunu düşünmeyen birinden ne beklenir.. Şu corona virüsü bitse şunun soyadından kurtulsam kızlarma adaasam kendimi canım çok acıyor
Sağolun desteğiniz içinElbette oyle sizin ve çocuklarınızın hakki kalmaz Allah buyuk
Evet tek isteğim bu kızlarımla mutlu olmak inadına ayakta kalmak =))Allah yolunu da bahtınıda açık etsin inşallah çok mutlu ol ona nispeten bir daha da..
aile desteği almanız çok büyük bir şans gerçekten, uzun ömürleri olsun babanızın. kendiniz için aldığınız kararlara da çok sevindim siz böyle güçlü oldukça kimse yıkamazAllah onu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bende sadece bunu istiyorum bebeğim doğsun onu büyüteyim kızımı büyüteyim o sırada diyete gireyim kendimi toparlayım şu virüs olayları bitince dava açayım ve önüme bakayım.. Allah babamı başımdan eksik etmesin tabi o olmasa naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?