Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok cok cok uzuldum gerçekten. Ailenizin de arkanizda olmasina bi o kadar sevindim. Allah hayirli dogumlar nasip etsin cocuklarinizla cok mutlu olun inşallah
Cok cok cok uzuldum gerçekten. Ailenizin de arkanizda olmasina bi o kadar sevindim. Allah hayirli dogumlar nasip etsin cocuklarinizla cok mutlu olun inşallah
Gerildim. Her hafta aynı konuyu açıyorsunuz. Duygularınızı çok yoğun yaşıyorsunuz anlıyorum ama yani. Size bu kadar şeyi yapan birinin ardından onu özlediğiniz için mi yoksa kendinize ve çocuklarınıza üzüldüğünüz için mi ağlıyorsunuz bilmiyorum ama umarım hayatınızdaki hiçbir eylem o adam için değildir. 2 tane çok güzel kızınız var o adamdan boşanıp hayatınızı kurun.
Gerildim. Her hafta aynı konuyu açıyorsunuz. Duygularınızı çok yoğun yaşıyorsunuz anlıyorum ama yani. Size bu kadar şeyi yapan birinin ardından onu özlediğiniz için mi yoksa kendinize ve çocuklarınıza üzüldüğünüz için mi ağlıyorsunuz bilmiyorum ama umarım hayatınızdaki hiçbir eylem o adam için değildir. 2 tane çok güzel kızınız var o adamdan boşanıp hayatınızı kurun.
Yoo özlemiyorum özlemeye değecek bulmuyorum çocuklarıma üzülüyorum kendime üzülüyorum kendimi bu durumlara düşürdüğüm için.. Kızım biraz önce inşallah babam gelir anne dedi bana zaten hamileyim corona var ne olacak bilmiyorum kızım böyle yaptıkça iyice kötü oluyorum ister istemez ağlıyorum. Çocuğuma bunu yaşattığı için ondan nefret ediyorum nefretimi ona kusamadığım için iyice doluyorum ha zor değil bir telefona bakar ama değmez kendini rezil etmekten başka bir işe yaramaz diyorum ve boşveriyorum Allaha havale ediyorum elimden birşey gelmiyor