hamileyken tomografi çektirmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi jeya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jeya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.663
3.828
133
Gebe olduğumu bilmiyordum pco lu olduğum için,aynı gün hem röntgen hemde tomografi çektirdim 2 gün sonrasında hamile olduğumu öğrendim,doktorların dediği sağlıklıysa devam eder değilse düşük yaparsın ama bi doktor da 9 ay boyunca engelli olacak diye bekle Bu kadar radyasyon almışsın dedi..Benim için çok zor günlerdi eğer bunu okuyan ve bu durumu yaşayan hamileler varsa boşuna hamileliklerini zehir etmesinler,kızım şuan 2 aylık çok sağlıklı maşallah hiç bir şeyi yok çok şükür

Doktorlar genelde hep anlik yorum yaparlar zaten.. oohh masallah Rabbim uzun saglikli hayirli omurler versin prensesine.. hep iyilerle karsilastirsin 🙏🏻💞

Doktorlar genelde hep anlik yorum yaparlar zaten.. oohh masallah Rabbim uzun saglikli hayirli omurler versin prensesine.. hep iyilerle karsilastirsin 🙏🏻💞
en hassas dönemde onların olumlu tek bir cümlesine o kadar ihtiyacımız oluyor ki.Aminn çok teşekkür ederim

Bunlar olasilik oldugu icin kesin bir sey denemiyor bence.

Bunlar olasilik oldugu icin kesin bir sey denemiyor bence.
yaklaşık bi 10 doktora görünmüş olabilirim dokuzunun dediği bebek te hiç birşey görünmüyor zaten olsaydı düşerdi ama o bir doktorun söylediği beni mahvetmişti hatta aldırmamı teklif etmişti ayrıca da bebeğin sağlıklı göründüğünü söyleyen doktorlar içinde nerden bilecekler eli kolu görünüyor diye sakat olup olmadığını nerden bilecekler demişti...
Benim yazmamda ki amaç eğer budurumu yaşayan anneler varsa kesinlikle hamileliklerini kendilerine zehir etmesinler herşey Allah'ın takdiri.

Back
X