- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Kızlar hamileyken hakettiğiniz değeri gördünüz mü? Sadece eşinizden yada bir yakınınızdan bahsetmiyorum. Toplum içindeki değeriniz neydi, yada şu an hamile olanlar için değeriniz nedir diye sorayım.Görüyorum ki önceden toplum içinde daha bir değerliydi hamile bir bayan. Toplu taşıma aracına bindiğimde 3-5 kişi birden zıplardı yerinden ben ise yer seçmekle meşgul olurdum genelde. Şimdi ise nerdeeeee diyesi geliyor insanın.Bu sabah işe gelmek için metroya bindim ve bugünlerde sıkça karşılaştığım bir manzarayla karşılaştım. Karnı burnunda bir bayan ayakta ve maşallah turp gibi gençlerimiz oturuyor.Bir iki bekledim kalkıp yer veren yok. Tutamadım kendimi kaldırmaya çalıştım birini, bana verdiği cevap "bana mı sordu da hamile kaldı" . Ne kadar moda olmuş bu laf(ilk defa başıma gelmedi, daha öncede duymuştum) Ağız dalaşı oldu biraz.Sonra bıraktım kendi haline. Yazık başka biri kalkıp yer verdi sonra bayana. Bayan bayanın halinden daha mı iyi anlardı önceden Ben hamileyken bankada sıra beklemezdim. Noldu peki şimdi, ne değişti??