• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken üzülmek...sizi En çok Ne üzüyor,bebeğiniz üzüldüğünüzü Hissediyo

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
Hamileyken çok üzülmek Bebeğinizde Nelere Sebep Oluyor.en çok Neye üzülüyorsunuz.her şeye Ağliyormusunuz.

Ben üzülünce heyecanlanınca korkunca bıdışımın etkilendiğine inanıyorum. Çünkü 2 li testlerin sonucunu öğrenmek için çok heyecanlandım. Birşey çıkmadı ama anne yüreği işte, bıdışım uyuyordu ultrasyondan baktığımızda doktor bebekleri bu tür duyguların yorabileceğini söyledi. Hiç bir şeyi kafaya takmamak lazım artık onlar için yaşamalıyız.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

evet bende duydugum kadarıyla Anne mutlu olu nca bebekde oluyo. onların benneyaptımki boyle olmaması ucun mecburen bizde hic bi zaman uzulmemelıyız. hmm ben simdilik coğu zaman başaramıyorum. neyse

benim bebeğim üzüldüğüm zaman çok oynuyor sanki beni teselli ediyormuş gıbı ama genelde aGlayarak uzuldugumde oynamıyo cok cok uzuldugum zaman cok sessız kalıyo yavruma kıyamam allah hepımızın bebeişlerini sağlıkla gelmelerini nasip tsin :nazar:

Benim panik sorunum oldugu icin bazen ataklar sirasinda cok kotu oluyorum bebegim icin cok uzuluyorum ama elimde olmuyo.Ilac alamadigim icin cekiyorum.Ve boyle zamanlarda bebegim 3 gun boyunca sessiz kaliyo hafif vuruslarla anliyorum orda oldugunu.Yavrum benim bu hastalik hem beni hemde bebegimi yoruyo.Allahin izniyle biran once dogsada fazla etkilenmeden atlatsak bu donemi.

tüm duygularımızın kaynağı hormonlar biz hangi duyguyu hissedersek ona uygun hormon salgılanıyo dolayısıyla o hormon kan yoluyla plesentayada geçiyo ve bebişimizde bizimle aynı duyguyu hissetmiş oluyo

insan hamileyken cok duygusal ve hassas oluyor ,ister istemeden herseye uzuluyor en azindan ben oyleyim.senağlamahaberleri seyrememez oldum inanin.tabiki siz ne kadar hamile olursaniz olun.cevrenizdeki bazi seyler ayni kaliyor cok uzulldugumde bebeyim hareketleniyor.ben kendimi toparlayana kadarda durmuyor.mevlam cekirneye orman gizlemis.minnacik canin icersinede herseyi vermis ne buyuk bi mucuze .aalah herkezin bebeyini korusun ve kolay dogumlar nasip etsin:nazar::nazar:

ben üzüldüğümde bebişim karnımın içinde bir yere toplanıyor orda bekliyor.tabi toplandığı yerde büyük bir şişlik yapıyor:)

ben kendim üzüldüğümde de kasıklarıma ağrı giriyor bazen hiç kımıldamıyor bebeğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kendim üzüldüğümde de kasıklarıma ağrı giriyor bazen hiç kımıldamıyor bebeğim...

merhaba karamsar bende eskişehirliyim ama kocaelinde oturuyorum
16 haftalık hamilesin galiba takvimin öyle görünüyor ne zaman hissetttin ilk bebek hareketlerini bende 14 haftalık hamileyim

Son düzenleyen: Moderatör:
bir tanidigimiz, " karnini devamli oksa ki mutlu bir bebek olsun" demisti.o gundur bu gundur devamli oksuyorum,konusuyorum.cabuk sinirlenmeye basladigim bu donemlerde sinirlendikten sonra karnimi oksayarak "gecti bitanem,anne cok iyi,bisey yok" gibisinden konusuyorum.hatta esimle tartistigimizda esim geliyor ozur diliyor karnimi oksayarak.anne karninda basliyormus mutsuzlugu mutlulugu hissetmeleri

SEMRAS CAanım ben 16 hft.6 günlükken hissetmeye başladım...şimdi takvimi galiba yanlış yapmışım yada ultrasonda çok çıkıyor ben 18 hft.lığım...2.bebeğim benim 21.hft.ya kadar hissedebilirsin.

duygusal bi insan olmadığım için pek öyle okşama falan yapamıyorum yaa.karnımda bi kıpırtılar var ama tam anlayamadım gaz mı bebek mi?!

benimki de genelde susuyo karnımı okşayınca böyle dinliyo sanki.ama bugün tuhaf bişe oldu eşim cep telefonunun kamerasına bişey cekmiş sesi acayip rahatsız etti beni bebegimde karnımdan fırlıcaktı sanki vura vura ya cok sevdi yada oda rahatsız oldu

galiba sen sen rahatsız olunca o da rahatsız olmuştur...
benimki de genelde susuyo karnımı okşayınca böyle dinliyo sanki.ama bugün tuhaf bişe oldu eşim cep telefonunun kamerasına bişey cekmiş sesi acayip rahatsız etti beni bebegimde karnımdan fırlıcaktı sanki vura vura ya cok sevdi yada oda rahatsız oldu

Arkadaşlar ben daha 2 aylık hamileyim ve eşimle aramızdaki bazı büyük tartışmalar oldu bu sırada hep kendimin gerildigini hissettim şimdi bu kavgalarımızı bebek daha küçücükken bile hissetmişmidir.(umarım hissetmemiştir:()

biz de bazen eşimle tartışıyoruz umarım etkilenmiyordur...
Arkadaşlar ben daha 2 aylık hamileyim ve eşimle aramızdaki bazı büyük tartışmalar oldu bu sırada hep kendimin gerildigini hissettim şimdi bu kavgalarımızı bebek daha küçücükken bile hissetmişmidir.(umarım hissetmemiştir:()

BEBEĞİMİ SÜREKLİ OKŞARIM VE İYİ GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...
bir tanidigimiz, " karnini devamli oksa ki mutlu bir bebek olsun" demisti.o gundur bu gundur devamli oksuyorum,konusuyorum.cabuk sinirlenmeye basladigim bu donemlerde sinirlendikten sonra karnimi oksayarak "gecti bitanem,anne cok iyi,bisey yok" gibisinden konusuyorum.hatta esimle tartistigimizda esim geliyor ozur diliyor karnimi oksayarak.anne karninda basliyormus mutsuzlugu mutlulugu hissetmeleri

Back
X