Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendim üzüldüğümde de kasıklarıma ağrı giriyor bazen hiç kımıldamıyor bebeğim...
duygusal bi insan olmadığım için pek öyle okşama falan yapamıyorum yaa.karnımda bi kıpırtılar var ama tam anlayamadım gaz mı bebek mi?!
benimki de genelde susuyo karnımı okşayınca böyle dinliyo sanki.ama bugün tuhaf bişe oldu eşim cep telefonunun kamerasına bişey cekmiş sesi acayip rahatsız etti beni bebegimde karnımdan fırlıcaktı sanki vura vura ya cok sevdi yada oda rahatsız oldu
Arkadaşlar ben daha 2 aylık hamileyim ve eşimle aramızdaki bazı büyük tartışmalar oldu bu sırada hep kendimin gerildigini hissettim şimdi bu kavgalarımızı bebek daha küçücükken bile hissetmişmidir.(umarım hissetmemiştir)
bir tanidigimiz, " karnini devamli oksa ki mutlu bir bebek olsun" demisti.o gundur bu gundur devamli oksuyorum,konusuyorum.cabuk sinirlenmeye basladigim bu donemlerde sinirlendikten sonra karnimi oksayarak "gecti bitanem,anne cok iyi,bisey yok" gibisinden konusuyorum.hatta esimle tartistigimizda esim geliyor ozur diliyor karnimi oksayarak.anne karninda basliyormus mutsuzlugu mutlulugu hissetmeleri