hamileymisim haberim yokmus :)

edatassciiii22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
37
15
3
32
Kizlaaar bende cok degil bikac ay oncesine kadar her belirtiyi hamilelik sanardim hayallerim yikilirdi sonra umidimi kesmistim ve hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim hemde 7 haftalikti :)) simdi 16. Haftamizdayiz mide bulantim falan yok oldu goguslerimde agrmiyo artik normalmidir acaba

Kizlaaar bende cok degil bikac ay oncesine kadar her belirtiyi hamilelik sanardim hayallerim yikilirdi sonra umidimi kesmistim ve hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim hemde 7 haftalikti :)) simdi 16. Haftamizdayiz mide bulantim falan yok oldu goguslerimde agrmiyo artik normalmidir acaba
Gayet normal.. :-)

Aynen bende her ay adet gunum yaklasnca kndimi dinliyip hamilemiyim diyorum ama yok artk umudumda kalmadi ins bnde senin gibi olurumm

Kizlaaar bende cok degil bikac ay oncesine kadar her belirtiyi hamilelik sanardim hayallerim yikilirdi sonra umidimi kesmistim ve hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim hemde 7 haftalikti :)) simdi 16. Haftamizdayiz mide bulantim falan yok oldu goguslerimde agrmiyo artik normalmidir acaba[/QUOTE
agrilariniz hic olusmadi adetiniz gectigini fark etmedinizmi

Back
X