Yani şimdiden kimse bişey diyemez değerin 2 günde 2 kat artması lazimAletimin sekizinci günü temizlendim diye ilişki yaşadık. Ertesi gün kahverengi alıntılar başladı bi hafta sürdü yikandim iki gün sonra az az gene geldi hastahaneye gittim kan testi verdim ve degerim 25 çıktı sok oldum yarım tekrar test vercem yükseldi ki diye
Cok korkuyorum dış gebelik ya da kimyasaldir diye. Bu durumu bilen var mı
Normal 7 8 arasıAdetiniz nasıl sekiz gün sürüyor, fazla değil mi?
Niye benim de sekissssdiAdetiniz nasıl sekiz gün sürüyor, fazla değil mi?
Normal 7 8 arasıAdetiniz nasıl sekiz gün sürüyor, fazla değil mi?
Ay özür dilerim heyecandan yanlış yazmışımO nasıl başlık küfür ediyosunuz sandım eşfösçfşd
Durumla ilgili bilgim yok bu arada. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kan vercezYani şimdiden kimse bişey diyemez değerin 2 günde 2 kat artması lazim
Heyecandan yanlış yazdımŞoktayım demek istedi galiba bende sokayım anladım da geldim
Değişik bir durum olmuş hayırlısı olsun ne diyeyim bilemedim
Ayın üçte birini adet olarak geçirmek mi?Niye benim de sekissssdi
Eskiden 9/10 da oluyordu.Ayın üçte birini adet olarak geçirmek mi?
Ben de o yüzden gelmiştimŞoktayım demek istedi galiba bende sokayım anladım da geldim
Değişik bir durum olmuş hayırlısı olsun ne diyeyim bilemedim
Ben adet olmadan bir iki gün önce sıkıntılarım, ağrılarım başlar. İlk iki gün yine karnım ağrır. Sekiz gün sürdüğünü düşünemiyorum. Hepsi birlikte bir ayın üçte birinde dükkanı kapatmış olurum, adam da ben de kurur kalırım tövbe yarabbim ahsjsjjsjsEskiden 9/10 da oluyordu.
Sonra 7/8e düştü işte
Bakalım bebeden sonra ne olur
Yaşınız kaç acaba ? Benim 35 5 gün oluyor. Yirmilerim 6-7 gün olurdu. Bana da biraz uzun geldiNormal 7 8 arası
Ama şöyle bir sey var yani ben önceden rahatsızlanmıyorum çok fazla ancak olacağı gün, bir de en fazla 3 günü yoğun geçer. Sonrası rahat. Ben herifle olan kısmı haricinde sıkıntı etmedim hiç çünkü cidden kendimi yenilenmiş hissediyorum, devam ettikçe vücudum rahatlıyor sankiBen adet olmadan bir iki gün önce sıkıntılarım, ağrılarım başlar. İlk iki gün yine karnım ağrır. Sekiz gün sürdüğünü düşünemiyorum. Hepsi birlikte bir ayın üçte birinde dükkanı kapatmış olurum, adam da ben de kurur kalırım tövbe yarabbim ahsjsjjsjs
Konu dışında ama konu sahibi lütfen kusura bakmayın. Bana özelden yazarsanız size bir kaç tavsiyede bulabilirim. Yeni kurtuldum ben de o sıkıntıdanBen adet olmadan bir iki gün önce sıkıntılarım, ağrılarım başlar. İlk iki gün yine karnım ağrır. Sekiz gün sürdüğünü düşünemiyorum. Hepsi birlikte bir ayın üçte birinde dükkanı kapatmış olurum, adam da ben de kurur kalırım tövbe yarabbim ahsjsjjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?