Teşekkür ederimHayırlısı olsun diyelim geç döllenme ya da üstüne görme dedikleri olabilir. Benim de sağlıklıyken adetim 7 gün sürerdi. Tabi dolu dolu 7 gün değildi. İlk birkaç gün yoğun sonlara doğru var yok arasıydı. O yüzden bana normal geldi 8 gün sürmesi :)
Ne güzel insallah güzel ilerlerAletimin sekizinci günü temizlendim diye ilişki yaşadık. Ertesi gün kahverengi alıntılar başladı bi hafta sürdü yikandim iki gün sonra az az gene geldi hastahaneye gittim kan testi verdim ve degerim 25 çıktı sok oldum yarım tekrar test vercem yükseldi ki diye
Cok korkuyorum dış gebelik ya da kimyasaldir diye. Bu durumu bilen var mı
26 yaşım aa benim hep böyle olduğundan normal geldiYaşınız kaç acaba ? Benim 35 5 gün oluyor. Yirmilerim 6-7 gün olurdu. Bana da biraz uzun geldi
Insallah :)Ne güzel insallah güzel ilerler
AhahaBen de o yüzden gelmiştimNe diyorsunuz siz minvalinde bir şeyler yazacıktım
Teşekkür ederimHorhor çeşmesi olanlar kulübüne beni de ekleyin. Eskiden 7 8 gün sürerdi, 3 4 gün yoğun olurdu, azalarak biterdi. Şimdi 5 gün sürüyor, altıncı gün belki birkaç damla şeklinde.
Bu arada yanlış anlamışım, adetten sonra gebelik öğrendiniz? Üstüne görme deniyor. Umarım sağlıklı gebeliktir.
Allah razı olsunDurumu bilmiyorum hiç iyi dilekler için geldim umarım sağlıklı gebeliktir
Bende bian koştum geldim.Ne oluyor ayol kime sogayi dedimDemet Akalın sen misinşaka bir yana hayırlı olsun sağlıklı ilerlesin inşallah.
Benimde 8-11 gün sürerAdetiniz nasıl sekiz gün sürüyor, fazla değil mi?
İmplantasyon kanaması diye bi şey var yerleşme hemen kötüye yorma yerleşmede olabilirAletimin sekizinci günü temizlendim diye ilişki yaşadık. Ertesi gün kahverengi alıntılar başladı bi hafta sürdü yikandim iki gün sonra az az gene geldi hastahaneye gittim kan testi verdim ve degerim 25 çıktı sok oldum yarım tekrar test vercem yükseldi ki diye
Cok korkuyorum dış gebelik ya da kimyasaldir diye. Bu durumu bilen var mı
Bana mı?Konu dışında ama konu sahibi lütfen kusura bakmayın. Bana özelden yazarsanız size bir kaç tavsiyede bulabilirim. Yeni kurtuldum ben de o sıkıntıdan
Değişmiyor tecrübeyle sabitEskiden 9/10 da oluyordu.
Sonra 7/8e düştü işte
Bakalım bebeden sonra ne olur
EvetBana mı?
Bunun bir sorun olduğunu bilmiyordum.
Ağrı çekiyoruz ya sorun benceBunun bir sorun olduğunu bilmiyordum.
Aaa tamam. Ben gün uzunluğundan bahsediyorsun sandım. Hemen yazıyore.Ağrı çekiyoruz ya sorun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?