Hamileymişim:)

feminex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
129
6
26
Karabük
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır hamile olduğumdan şüphe ediyordum.1 hafta önce terst yaptım ama negatif çıktı, dayanamadım bugün yine yaptım ve bu sefer pozitif çıktı.Sağlık ocağına giderekde kan verdim ama onun sonucu 4 gibi çıkacakmış.Çok heyecanlıyım, eşime kimseye söyleme dedim ama ben bütün sülalemi aradım, test sonucunun fotoğrafını facede paylaşacağım neredeyse:)
Ayrıca midem bulanıyor:)canımda bişeyler istiyor:) galiba psikolojik.:))
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin, hepimize hayırlı evlatlar versin.

Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır hamile olduğumdan şüphe ediyordum.1 hafta önce terst yaptım ama negatif çıktı, dayanamadım bugün yine yaptım ve bu sefer pozitif çıktı.Sağlık ocağına giderekde kan verdim ama onun sonucu 4 gibi çıkacakmış.Çok heyecanlıyım, eşime kimseye söyleme dedim ama ben bütün sülalemi aradım, test sonucunun fotoğrafını facede paylaşacağım neredeyse:)
Ayrıca midem bulanıyor:)canımda bişeyler istiyor:) galiba psikolojik.:))
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin, hepimize hayırlı evlatlar versin.

merhaba canım öncelıle hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun inşallah:nazar::nazar::nazar:
bende bu ay hamıleyım dyıye cok umutluydum dun yanı adet tarıhıme 3 gun kala beta yaptırdım ve sonuç koskoca negatıf yıkıldım resmen çok üzüldüm. :43: Kaç aydır istiyosun bebişi ve bide testlerını ne zamn yaptırdın ilk yaptırdığında çıkmamış ya dıkkatımı çekti ?

Back
X