- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi burcubahar0635
- #261
Sen de inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir, bebeğini kucağına alırsın.burcubahar0635 @elvanelvan88 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikinize de hayırlı olsun.
Süreç nasıl gelişiyor o konuda fikrim Yok da ilk hamileliğimde bende "daha çok erkendi sanki yapabilecek miyim nasıl olacak" gibi paniğe kapılmıştım. 3 -5 gün sürdü bu panik çünkü kimyasal gebelikmiş
Sonrakilerde o kaygı olmadı , devamı gelecek mi sağlıklı ilerleyecek mi kaygısı vardı çünkü ama henüz kısmet olmadı sağlıklı bir hamilelik.
Tüm bunlardan yola çıkarak ilk öğrenildiğinde bu düşüncelerin normal olduğu kanaatindeyim. Zamanla herşey yoluna oturur. Vücudun da psikolojin de 9 ay hazırlanacak zaten. Anın tadını çıkarın , sağlıkla kucağınıza alın inşallah


Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Bu hallerin tanıdık geldi.İlk hamileliğimde haberi aldığımda bende çok şaşkındım . Yeni evliydim,yeni işe girmiştim, üniversiteye hazırlanıyordum. Hazırlıksız yakalanmanın şaşkınlığı ne yapacağını bilememek bunları bende yaşadım.Sonra acayip bir şekilde bir bağlılık sahiplenme oldu.Doğal bir annelik içgüdüsü.Canımdan bir parça.Onun için en iyisini yapmaya çalıştım .En ufak ilaç bile içmedim.