• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişim

ozgurluk kisitlanmasida normal sartlarda bana gore ilk 1-2 sene, sonrasinda ek gidaya filan gecince rahatliyorsunuz. disari cikinca emzirme zamani filan dusunmuyorsunuz ve cay corba ne varsa yiyebiliyor buyuk rahatlik. Tabiiki verdigi cok buyuk bir sorumluluk var. Her gun mecbur yemek yapacaksiniz kiyafetlerini mecbur yikiycaksiniz ortalik hijyenik olmali, zaman isteyen bir canli sonucta :D

ama herseye ragmen degiyor bir guluslerine dunyayi feda etmek..Rabbim isteyen herkese saglicakla gobusunu doldursun. Bizim gibilerede guzel hamilelik versin hayirlica kucagimiza versin yavrularimizi.

Benden cocuk istemeyen adama baski mi yapayim

Yaşlar kaç?
Biz 27-28de sevgili olup 30-31 de evlendik. Bir buçuk yıldır evliyiz. Ve aralık ayında çocuk olursa fena olmaz sanki korunmayı bırakalım dedik. Yani eşim 33e girmesine bir kaç ay kala hazır oldu ben 32.
Bizimle beraber sevgili olanlar hep önce evlendi önce doğurdu.
Yaşlar otuzların başıysa çocuk istediğini söyleyebilirsin belki o da oturur düşünür. İlla istiyorum değil de ben istiyorum benim için düşünmeni rica ediyorum gibi konuşabilirsiniz belki de fikri değişir.
Yine değişmezse e kesin kararlıysa siz de kesin anne olmak istiyorsanız yolları ayırabilirsiniz bence bu kararlar da ortak düşünmek önemli ama kendi isteğinden feragat ederek değil.

ya benim esim bir daha cocuk istemiyodu.. bende yasim geciyor 5 sene sonra istesem olma ihtimali daha zor ve is isten gecer dedim. biraz kizdim biraz kavga ettim biraz duygu somuru yaptim tedaviye ikna ettim. bu erkekler dogum yapsa vallahi hic cocuk yapmazlar. esim ilk dogumumdan sonra dedi zaten, siz kadinlar kafayi yemissiniz. Bu kadar acidan agridan sonra hala bi daha cocuk istiyonuz ya pesh :D hahaha

birde o kadarlada kalmiyor tabii..annelik omurluk babalikta oyle ama genelde fedakar olan anne..uykusuz geceler, emzir uyut gaziyla ilgilen..genelde anne yapiyor bunu…bu yuzden sanirim dogurganlik kadina verilmis erkege degil

Yaşlar kaç?
Biz 27-28de sevgili olup 30-31 de evlendik. Bir buçuk yıldır evliyiz. Ve aralık ayında çocuk olursa fena olmaz sanki korunmayı bırakalım dedik. Yani eşim 33e girmesine bir kaç ay kala hazır oldu ben 32.
Bizimle beraber sevgili olanlar hep önce evlendi önce doğurdu.
Yaşlar otuzların başıysa çocuk istediğini söyleyebilirsin belki o da oturur düşünür. İlla istiyorum değil de ben istiyorum benim için düşünmeni rica ediyorum gibi konuşabilirsiniz belki de fikri değişir.
Yine değişmezse e kesin kararlıysa siz de kesin anne olmak istiyorsanız yolları ayırabilirsiniz bence bu kararlar da ortak düşünmek önemli ama kendi isteğinden feragat ederek değil.

Bende sirf bu yüzden yollari ayirmayi düsünüyorum. Ama ne yaparim nasil yaparim tekrar sevebilirmiyim. Ömrümde ilk kez biri icin iste bu cocugumun babasi olacak kisi dedim. Gel gör iste :) kader mi diyeyimm kendi aptalligim mi diyeyimm ne diyeyim bende bilemedim

Bende sirf bu yüzden yollari ayirmayi düsünüyorum. Ama ne yaparim nasil yaparim tekrar sevebilirmiyim. Ömrümde ilk kez biri icin iste bu cocugumun babasi olacak kisi dedim. Gel gör iste :) kader mi diyeyimm kendi aptalligim mi diyeyimm ne diyeyim bende bilemedim

Söylesene bunu ona açıkça.
Ne güzel ifade ettin cümlelerin beni bile etkiledi. Belki fikri değişir o zaman.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım

Onu ultrasonda bi gör bak nasıl hazır olacaksin. Bu bir mucize tabi bak imkansız demişler ama olmuş. Cokk iyi bak ona ;)

tatlim ama simdi ayrilsan biri bul filan yas daha cok gecer bence esini ikna etmek daha iyi ya da ne bilim sen korunuyomus gibi yapip korunmasan :D ay ne bilim ya belki sorunsuz hemen hamile kalacaksin, bu isler nasib isi. sirf esinin inadi yuzunden olmasin. iki kiside istemez anliyorum ama bi taraf isteyip bi taraf istemeyince gercek cok zor yasadigim icin biliyorum.

Olursunuz neden olmayasaniz ? Banada tup bebek anca olursa olur dediler hormonlarin hepsi biyerde kendi kafasinda takiliyo . Asilama olmadi rapor istemiyorum zaman kaybetmeyelim gecelim tupe dedim . Cok kotu gunler yasadim tup bebege gecemedim . Korunurken ikizlere hamile kaldim kendi hatamlada 1 hafta 10 gun arayla kaybettim . Olsalardi cok zor olurdu benimicin hayat ama simdi hazirim gelsinler :)
Esinizde bi problem varsa bilemem ama kadinda cozulemeyecek problem yok gibi
Kendi hatamla kaybettim derken nasıl yani anlayamadım

merhaba kızlar...

Eşimle 4 yıldır evliyiz.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Ne hissetmem ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.Beni burda bilen bilir hiçbir zaman çocuk meraklısı bir insan olmadım ve düşünmedim de hatta istemiyodum bile.Zaten tedavi olmadan nasıl hamile kalabildim anlamış değilim çünkü azılı bir pko hastasıydım.Doktor normal yollarla hamile kalmama imkansız gözüyle bakıyodu.Bu yaşadığım mucize mi yoksa kaderim mi ne desem bilemiyorum.Psikolojik açıdan hiç hazır değildim.Aldırmayı düşünmüyorum tabii ki ama korkuyorum işte.Ne hissetmem gerektiğini ve ne düşüneceğimi bilemiyorum.Sanki bu sabahtan itibaren bütün özgür ve rahat hayatım ebediyen bitmiş gibi hissediyorum.Bi sabah kalktım ve tüm hayatım değişti.
Hamileliğini benim gibi öğrenenlerden akıl istiyorum.Naptınız,bu fikre nasıl alıştınız?Nerden başladınız? İçimi dökmek istedim lütfen biraz anlatın bana, tecrübelerinizi paylaşın.
Hazırım diyen kadınlar bile 9 ayda kaç kez hazır hissedip kaç kez hazır hissetmiyor tahmin edemezsin :) iki çocuğum var ikisinide istedim ama 9 ayda kaç kez fikrim değişti :) zaten uykusuz geceler başlayınca kimse hazır olmuyor :) ama evlat apayrı bişey onu kucağına aldığında kokısınu aldığımda hayatın yeniden başlayacak

Keske bir sabah uyanip da hamileyim diye kendimi ozgur ve rahat hayatim bitmis gibi hissetsem :KK51:
Isteyip de bebek sahibi olamayan, her iliski sonrasi gozyasi doken kadınlardan mi bahsetsem.. Ilk bebegini aldirip yillar sonra bebek sahibi olmaya karar verip bir turlu sahip olamayan ve kafasini taslara vuran kadinlardan mi..
Asla ama asla bebegin olmayacak denilen hayalleri yikilan kadinlardan mi..
Ben de pkoluyum. 5 aydir uğraşıyorum. Pkolu olup da hamile kalabildigin icin sukretmelisin. Kadin hastaliklari kisminda en cok konu acilan rahatsizlik belki de pko. Insanlar hayit sogan suyu incir suyu maydonoza oturma corek otu yagi keten tohumu ne varsa deniyor.. Olmuyor..
Ben 7 ay daha hamile kalamazsam infertelite kisirlik teshisi konulacak ve asilama yumurta catlatma tup bebek gibi yollara basvuracagim... Alttan cihazlar sokulacak canim yanacak aglayacagim.
Sen o bebegi bir dogur. Kucagindan indirmek istemeyeceksin. Uyurken bile yanindan ayrilmak istemeyeceksin. Kokusuna doyamayacak ve bu zamanda boyle dusundugun için kendine guleceksin.
Göbişini sev benim icin. Ve ne kadar sansli oldugunu bil. Bir daha allah sana bu firsati vermeyebilir.

Back
X