Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, hamile olduğumu 3,5 aylık evliyken öğrendim, evlenmeden önce eşimle en azından birkaç yıl çocuk konusunu açmayacağımızı konuşmuştuk çünkü eşim çocuklara sıcak bakan biri değildi, hamile olduğumu anlamadım bile, nezle grip oldum sanıp kurstaki arkadaşlarımın ısrarıyla doktora gittim, ilk istediği gebelik testiydi, ne alaka dedim ama yaptırdım, tebrikler hamilesiniz dediği anda yıkıldım diyebilirim, doktor dahi tepkime şaşırmıştı, beklemiyordum, birkaç yıl çocuk olmayacağını konuştuğumuz için böyle birşeyin mümkün olması şoka sokmuştu, akşam eşim geldiğinde söyledim ama o benim gibi şok olmadı, onun planladığı benimse bu plandan haberim olmayan bir gebelik, duygularım iyice karışmıştı, 12 haftalık olana kadar da çok gelgitler yaşadım.
Hiç ummadığınız bir anda hamile olduğunuzu öğrenmenizi ve duygu karışıklığınızı anlıyorum bu yüzden, en hazır insan bile ilk haftalarda duygu karmaşası yaşıyor, zaman zaman tedirgin zaman zaman mutlu oluyorsunuz, ultrasonda o minik bedeni görene kadar ve hareketlerini hissedene kadar duygularınız değişkenlik gösterecek, bence doğal bir süreçten geçiyorsunuz.