Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun değerin kaç çıktıteşekkür ederimmmm, ultrasona daha hiç bakmadım kaç haftalık bilmiyorum, bir hafta sonra ultrasona git mdedi doktor,ilk bebeğim olacak çok bilgisizimmmm
hayırlı olsun değerin kaç çıktı
son adet tarihinden itibaren sayılıyor haftalar
bende yeni hamileyim canım bu hafta sonu gideceğim ama o değerde görünür diye biliyorum kesebeta-hCG değeri dmi ? 2713 çıktı,ultrasonda görünür mü artık ?
bende yeni hamileyim canım bu hafta sonu gideceğim ama o değerde görünür diye biliyorum kese
ama vajinal ile sanırım emin degilim
ben öğreneli 1 hafta bile olmadı benimde cok yeni sat a göre 5 haftalık:) bende haftasonu gitmeyi planlıyorum inş keselerimizi kalp atışlarını duyarız sağlıklı bir sekildeönümüzdeki hafta başı gideceğim,biraz daha bekleyeyim diyorum,sen ne zaman öğrendin,ne kadarlık senin,hayırlı olsun senide tebrik ederim :)
ben öğreneli 1 hafta bile olmadı benimde cok yeni sat a göre 5 haftalık:) bende haftasonu gitmeyi planlıyorum inş keselerimizi kalp atışlarını duyarız sağlıklı bir sekilde
sat arası 4 günmüş canım benimkide 29 nisan:):):)aynı zamanlar olucak muhtemelen :)aminnnnnnnn :) ayyyy ne güzel aynı anda neredeyse öğrendik, ben üç gün önce eczaneden aldım testi yaptım, benim Sat 25 nisan, benimkide hemen hemen o kadardır herhalde :) allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hala şoktayım ben :)
sat arası 4 günmüş canım benimkide 29 nisan:):):)aynı zamanlar olucak muhtemelen :)
evet evet aynen canım paylaşalım bencedekendime kader ortağı buldum :) detayları ilerlemeleri aşamaları paylaşırız artık :)
gözun aydın canım bende dün öğrendim hamile oldugumubugün aldığım kan testi sonuçlarıma göre hamileymişim bennnn :):):)
günaydın canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıkla alırız inş hamilelik haberiniayyy ne güzel ya burası hamile kaynıyo
kızlarrr uğurunuzu banada bulaştırın yaaa
benimde adet günüm bugün hala olmadım ama hiç umudum yok ya 1 senedir olmuyor ,birde hiç belirtim yok şişlik ve sırt ağrım var onlarda hep adet öncesi olur zaten keşke bende buraya hamileyim yazabilsem ahhh ahhh
gözun aydın canım bende dün öğrendim hamile oldugumu
ayyy ne güzel ya burası hamile kaynıyo
kızlarrr uğurunuzu banada bulaştırın yaaa
benimde adet günüm bugün hala olmadım ama hiç umudum yok ya 1 senedir olmuyor ,birde hiç belirtim yok şişlik ve sırt ağrım var onlarda hep adet öncesi olur zaten keşke bende buraya hamileyim yazabilsem ahhh ahhh