hamileymişimmmm :)))

teşekkür ederimmmm, ultrasona daha hiç bakmadım kaç haftalık bilmiyorum, bir hafta sonra ultrasona git mdedi doktor,ilk bebeğim olacak çok bilgisizimmmm :oops:

teşekkür ederimmmm, ultrasona daha hiç bakmadım kaç haftalık bilmiyorum, bir hafta sonra ultrasona git mdedi doktor,ilk bebeğim olacak çok bilgisizimmmm :oops:
hayırlı olsun değerin kaç çıktı
son adet tarihinden itibaren sayılıyor haftalar

bende yeni hamileyim canım bu hafta sonu gideceğim ama o değerde görünür diye biliyorum kese
ama vajinal ile sanırım emin degilim

önümüzdeki hafta başı gideceğim,biraz daha bekleyeyim diyorum,sen ne zaman öğrendin,ne kadarlık senin,hayırlı olsun senide tebrik ederim :)

önümüzdeki hafta başı gideceğim,biraz daha bekleyeyim diyorum,sen ne zaman öğrendin,ne kadarlık senin,hayırlı olsun senide tebrik ederim :)
ben öğreneli 1 hafta bile olmadı benimde cok yeni sat a göre 5 haftalık:) bende haftasonu gitmeyi planlıyorum inş keselerimizi kalp atışlarını duyarız sağlıklı bir sekilde

ben öğreneli 1 hafta bile olmadı benimde cok yeni sat a göre 5 haftalık:) bende haftasonu gitmeyi planlıyorum inş keselerimizi kalp atışlarını duyarız sağlıklı bir sekilde

aminnnnnnnn :) ayyyy ne güzel aynı anda neredeyse öğrendik, ben üç gün önce eczaneden aldım testi yaptım, benim Sat 25 nisan, benimkide hemen hemen o kadardır herhalde :) allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hala şoktayım ben :) :eek:

aminnnnnnnn :) ayyyy ne güzel aynı anda neredeyse öğrendik, ben üç gün önce eczaneden aldım testi yaptım, benim Sat 25 nisan, benimkide hemen hemen o kadardır herhalde :) allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, hala şoktayım ben :) :eek:
sat arası 4 günmüş canım benimkide 29 nisan:):):)aynı zamanlar olucak muhtemelen :)

ayyy ne güzel ya burası hamile kaynıyo:KK22:
kızlarrr uğurunuzu banada bulaştırın yaaa
benimde adet günüm bugün hala olmadım ama hiç umudum yok ya 1 senedir olmuyor ,birde hiç belirtim yok şişlik ve sırt ağrım var onlarda hep adet öncesi olur zaten keşke bende buraya hamileyim yazabilsem ahhh ahhh:KK51:

benimde adet günüm bugün hala olmadım ama hiç umudum yok ya 1 senedir olmuyor ,birde hiç belirtim yok şişlik ve sırt ağrım var onlarda hep adet öncesi olur zaten keşke bende buraya hamileyim yazabilsem ahhh ahhh:KK51:
günaydın canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıkla alırız inş hamilelik haberini

Günaydınnn,Allahım bir an önce o mucizeyi sanada tattırsın inşallah,herşeyin hayırlısı,ben hiç beklemediğim daha düşünmediğim anda hamile olduğumu öğrendim,hatta adet olacağım sanmıştım belirtiler öyleydi,içini ferah tut.hrşeyin hayırlısı.

sağolun kızlar amin inşallahhhh ya
bugün adetim 1 gün gecikmeye girdi ama hep hüsran oluyor ya umudum yok gebelik testide negatif çıktı zaten ovulasyon testim de silik çizgi çıktı koyu olurdu gebelik olsaydı hayırlısı artık napalım

gebelik bazen idrarda hemen cıkmayabiliyor canım doğum hastanesinde calısıyorum 3 test yaptım adetim geciktikten 4.güne kadar cıkmadı kanda cıktı 100 dü kanda cıkmasına ragmen yaptım cıkmadı 4-5 gün sonra tekrar idrarda baktım meraktan çift cizgiyi gördüm :) kesin tanı kanda baktırmandan gecer :)

X