hamileysem ne yapmalıyım

uubay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
10
36
3
31
iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...

Hatanın farkında olduğun için yorum yapıorum. Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah. Bence yepyeni bir sayfa aç ve çocuğuna iyi bir hayat sağla.

Kanda çıkmadıysa hamile olma ihtimalin çok düşük, bence endişelenme. Bazen stres, sıkıntı, mevsim değişikliği, beslenme şeklin bile etkiler adetini. Benim de oldum olası çok düzenlidir ama kırk yılda bir sapar.

Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi

Hayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.

Kanda çıkmadıysa değilsindir büyük ihtimal. Ama şu geç döllenme olayları falan var pek bilgim yok istersen nir hafta sonra yeniden kan testi ver.
Ve o adi adamdan uzak dur , nasılda soğukkanlılıkla aldır diyebiliyor. Yaparken iyiydi tabi ona göre. Allah bundan sonrasında güzel günahsız günler yaşatsın. İnşallah değilsindir hamile

Hayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.
Bence iyi yorum yapmış düşünemeyecek yaşta değil yani hamile kalırsa belki pişmanlık duyar

Siz dediniz ya şimdi asla yapmaz bi daha. Çünkü toplum karar verir böyle şeylere di mi

Doğurmakta bir nevi kıymak.Babasının kabul etmediği bir çocuğu doğurunca yaşayacaklarının hesabını kim verecek???

Ben bunu anlıyamıyorum.Cinayet mi işleyeyim deyip o çocuğu hiç hakketmediği bir ortama doğurmak.

Yiyecek ekmeği yok, kocada iş yok, dayak, açlık, hakarete maruz kalan kadın kıyamam cinayet işleyemem diye

çocuk doğuruyor.Üstelik bütün bunlara çocukta maruz kalıyor.Yapmayın hanımlar korunun.Bu siteye girecek

imkanınız varsa korunma araçlarına da erişebilirsiniz.Ha olmadı hamile kaldın o çocukları sefil (maddi/duygusal)

bir hayata mahkum etmeyin.Bu daha büyük günah.Allah rızkını verirle olmuyor.Çocuklar ziyan oluyor.

Tmm.

Öncelikle Eğer ki istemiyorsanız bu bebeği aldırın. Hata ikinizde de var önlemini almanız lazımdı ilişkiye girerken. Umarım hamile değilsinizdir

Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi
hanfendi isterseniz oturarak isterseniz ayakta alkışlayın çok alkışlamak isterseniz.böyle insanları rencide ederek yorum yapacağınıza daha olumlu şeyler yazın.hayatınızda hiç kızınız kardeşiniz anneniz ablanız yeğeniniz yokmuş yada olmayacakmış onların başınada hiç bir zaman geelmeyecekmiş gibi yorumlardan kaçının....

Yap mı deseydi. Kendi zevkin için istediğini yap kimsenin umrunda olmaz ama araya bir can giriyorsa eleştirilir tabi aferim mı diyecekti. Yazık değil mi o çocuğa dogsa ayrı dert dogmasa ayrı dert. 3 yıldır maddi manevi herşeyi serdim bebeğim olsun diye ikizlerim oldu erken dogumla toprağa verdim. O canın kıymetini arayan bilir. Sonucunu o yavrucklr cekecekse zina yapmayın tabiki gunahinizi küçücük yavrulara odetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…