Hatanın farkında olduğun için yorum yapıorum. Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah. Bence yepyeni bir sayfa aç ve çocuğuna iyi bir hayat sağla.iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Hayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah
Bence iyi yorum yapmış düşünemeyecek yaşta değil yani hamile kalırsa belki pişmanlık duyarHayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.
Siz dediniz ya şimdi asla yapmaz bi daha. Çünkü toplum karar verir böyle şeylere di miHatanın farkında olduğun için yorum yapıorum. Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah. Bence yepyeni bir sayfa aç ve çocuğuna iyi bir hayat sağla.
Başta bu Allah'ın emri.Hayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.
Hatanın farkında olduğun için yorum yapıorum. Öncelikle birincisi Allah ıslah etsin. Sakın birdaha zina yapma. İkincisi bir canı ancak Allah alabilir. Önceden düşünüp önlemini alacaktın. Eğer şimdi doğurupta o çocuğu ortalıkta rezil edersen de bu da ayrı bir günah. Bence yepyeni bir sayfa aç ve çocuğuna iyi bir hayat sağla.
Tamam da canim yaptıktan sonra biz onun arkasında dursak nolacak yapmadan önce düşünmeli insanAy nolur gene yapmayanlar kezban yapanlar modern muhabbetine girmeyin. Kadin zor durumda bisey sormus sadece
iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi ...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
hanfendi isterseniz oturarak isterseniz ayakta alkışlayın çok alkışlamak isterseniz.böyle insanları rencide ederek yorum yapacağınıza daha olumlu şeyler yazın.hayatınızda hiç kızınız kardeşiniz anneniz ablanız yeğeniniz yokmuş yada olmayacakmış onların başınada hiç bir zaman geelmeyecekmiş gibi yorumlardan kaçının....Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi
Yap mı deseydi. Kendi zevkin için istediğini yap kimsenin umrunda olmaz ama araya bir can giriyorsa eleştirilir tabi aferim mı diyecekti. Yazık değil mi o çocuğa dogsa ayrı dert dogmasa ayrı dert. 3 yıldır maddi manevi herşeyi serdim bebeğim olsun diye ikizlerim oldu erken dogumla toprağa verdim. O canın kıymetini arayan bilir. Sonucunu o yavrucklr cekecekse zina yapmayın tabiki gunahinizi küçücük yavrulara odetmeyinHayatımda gördüğüm en itici ve en buyurgan yorum bu olsa gerek. Araya girme mecburiyeti hissettim. “Sakın bir daha zina yapma” PEKİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?