hamileysem ne yapmalıyım

Arkadasim fikir soruosun herkes fikir beyan ediyo.. zinadan giren sensin olaya.. bu yuzden bole yorumlar gelmeside normal.. surekli tersleyerek yorum yapanlara ne gibi bi sonuc bekliosun burda? Herkes kendine gore yorum yapio

Konu sahibi öncelikle sakin olun ve bu zina diye saçmalayanlara cevap vermeyin. Ben bi seferinde verdim anneme kadar küfrettiler o yüzden bunlarla tartışmaya girilmez.

Eğer kanda çıkmadıysa gebelik durumu yoktur. Bir doktora gidin gebelik olmadığı için size adet söktürücü verecektir. Hem içinizi rahatlatmış olur.

Annen arkanda duracaksa ve o cocuga iyi bir hayat sunabileceksen, babasindan nefret etmeden cocugunu sevebileceksen dogurmalisin.

Arkadasim fikir soruosun herkes fikir beyan ediyo.. zinadan giren sensin olaya.. bu yuzden bole yorumlar gelmeside normal.. surekli tersleyerek yorum yapanlara ne gibi bi sonuc bekliosun burda? Herkes kendine gore yorum yapio
Aynen once her halti ye sonra yorum gelmesin

Annen baban da seni yaparken halt yemişler o zaman cinselliği halt yemek olarak görüyorsan. Evli olup olmamak değil burada konu!
Senin gibi gayri meşru çocuk gerememişler ama sen hem halt yiyorsun hem de gayri meşru terbiyesiydin hatta dilim varmayacak bosver

Hanımefendi yaptığınız işin sonucunda hamile kaabileceginizi düşünecek yastasiniz değil mi??? Bebekten bahsediyoruz ister benim olsun ister senin -ben yapayimda hamile kalırsam aldirirm- mantığını kabul etmiyorum. Yaşadığın seni ilgilendirir ister zina yaparsın ne yaparsan yap araya bebek girdiğinde sonuna kadar elestirirm. Bebek dahi olsa ana rahmine düştüğü andan itibaren onun yaşama hakkı var. Doğduğunda onun yerine kendinizi koyun yaşayacağı sıkıntıları düşünün bakalım yazik değil mi ne hakkınız var bunları ona yaşatmaya.

peygamber efendimiz bile zina yapan hamile bir kadının çocugunu doğurmasını ve emzirmesini uygun görmüş siz kimsiniz pardonnnnnn...
Sen kimsin acaba peygamberi tanıyan birisin de nasıl yapiyon şunu da söylim anan baban seni yaparken en büyük halti yemiş kendine bak bi önce kendini geliştir sen

Eğer varsada bebek adına üzüldüm onun hic bi sucu yok sırf zevk adına onun canına mal olucak herşey

Çok doğru iste bayan masallah çok modern
Modern olmak için mantık gerek, düşünmek gerek. Sevişince geliştiğini düşünen bi kafa modernliği savunmasın bence. Ne güzel, sevişti. Adam dilediği gibi eğlendi. Üstüne birde çocuk yaptı. Modernleşen kadında “neden hep kadınlar, neden ben, napıcam Allahım” diyerek sızlanmaya başladı. Neyse ki devletler bu kafayla ileriye taşınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…