- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Senin gibi ilericiler olup onla bunla çocuk yapmaksa geri kalalim
Her halti yiyelim o zaman sonrada hamileyim napayım mi diye soralmBıktık şu hüloğğğğculardan
Arkadasim fikir soruosun herkes fikir beyan ediyo.. zinadan giren sensin olaya.. bu yuzden bole yorumlar gelmeside normal.. surekli tersleyerek yorum yapanlara ne gibi bi sonuc bekliosun burda? Herkes kendine gore yorum yapioözellikle sizden ve kimseden arkamda durmasını beklemiyorum burada gelip boş beleş muhabbet yapmayın söyleyecek mantıklı bir şeyiniz varsa konuşun ayy nasıl yaptın ayy nasıl ettin demek size düşmüyor.eğer size çok tersse yorum yapmayın benim gerilmiş sinirlerimi germeye hakınız yok size mi hesap vereyim şimdi ne yaptım ne ettim diye
Aynen once her halti ye sonra yorum gelmesinArkadasim fikir soruosun herkes fikir beyan ediyo.. zinadan giren sensin olaya.. bu yuzden bole yorumlar gelmeside normal.. surekli tersleyerek yorum yapanlara ne gibi bi sonuc bekliosun burda? Herkes kendine gore yorum yapio
Her halti yiyelim o zaman sonrada hamileyim napayım mi diye soralm
Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi
Senin gibi gayri meşru çocuk gerememişler ama sen hem halt yiyorsun hem de gayri meşru terbiyesiydin hatta dilim varmayacak bosverAnnen baban da seni yaparken halt yemişler o zaman cinselliği halt yemek olarak görüyorsan. Evli olup olmamak değil burada konu!
Bence gayri meşru olcana hiç olmasin bebeği olmuyorsa bu kendinin sorunu mu yani çok saçma
Istediğim yorumu yaparim kimse avukatı degilHerkes sizle aynı inanca sahip değil. Herkes sizin yaşadığınız ortamda yaşamıyor.
Hanımefendi yaptığınız işin sonucunda hamile kaabileceginizi düşünecek yastasiniz değil mi??? Bebekten bahsediyoruz ister benim olsun ister senin -ben yapayimda hamile kalırsam aldirirm- mantığını kabul etmiyorum. Yaşadığın seni ilgilendirir ister zina yaparsın ne yaparsan yap araya bebek girdiğinde sonuna kadar elestirirm. Bebek dahi olsa ana rahmine düştüğü andan itibaren onun yaşama hakkı var. Doğduğunda onun yerine kendinizi koyun yaşayacağı sıkıntıları düşünün bakalım yazik değil mi ne hakkınız var bunları ona yaşatmaya.Aferin diye neden yazılsın ki ne saçma. Sizin bebeğiniz olmuyor diye her istemeden hamile kalan bebek aldırmasın mı? Lütfen.. biraz mantığadavet ediyorum. Tabi bende hep şunu söylerim, isteyene ve layıkıyla bakabilecek olana versin Allah. Ama konu sahibi sırf millet arayıp bulamıyor deyip aldırmasın mı?
Zinadır toplumdur bi geçelim efendim. Kadın soruyor ne yapayım sizce diye.
Istediğim yorumu yaparim kimse avukatı degil
Sen kimsin acaba peygamberi tanıyan birisin de nasıl yapiyon şunu da söylim anan baban seni yaparken en büyük halti yemiş kendine bak bi önce kendini geliştir senpeygamber efendimiz bile zina yapan hamile bir kadının çocugunu doğurmasını ve emzirmesini uygun görmüş siz kimsiniz pardonnnnnn...
Modern olmak için mantık gerek, düşünmek gerek. Sevişince geliştiğini düşünen bi kafa modernliği savunmasın bence. Ne güzel, sevişti. Adam dilediği gibi eğlendi. Üstüne birde çocuk yaptı. Modernleşen kadında “neden hep kadınlar, neden ben, napıcam Allahım” diyerek sızlanmaya başladı. Neyse ki devletler bu kafayla ileriye taşınmıyor.Çok doğru iste bayan masallah çok modern
Sen benden iyi bilcen cümle kurmayı Türkçe öğretmeniyim ben gel özel ders vereyim sanaDaha doğru düzgün cümle kuramıyorsun, yazık kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?