- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Hahaha valla ya onada korunma diyen var.. herhlde 2 yontemle birden korunursan daha kesin olur gibi... mesela spiral condom, ya da hormonlu spirallerden..Kk da meşhur yöntem(!) "geri çekilme"
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha valla ya onada korunma diyen var.. herhlde 2 yontemle birden korunursan daha kesin olur gibi... mesela spiral condom, ya da hormonlu spirallerden..Kk da meşhur yöntem(!) "geri çekilme"
![]()
Iste onun icin;iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi
Ayy canim Allahim sana saglikli bebisler nasip etsin inshAllahYap mı deseydi. Kendi zevkin için istediğini yap kimsenin umrunda olmaz ama araya bir can giriyorsa eleştirilir tabi aferim mı diyecekti. Yazık değil mi o çocuğa dogsa ayrı dert dogmasa ayrı dert. 3 yıldır maddi manevi herşeyi serdim bebeğim olsun diye ikizlerim oldu erken dogumla toprağa verdim. O canın kıymetini arayan bilir. Sonucunu o yavrucklr cekecekse zina yapmayın tabiki gunahinizi küçücük yavrulara odetmeyin
Sen benden iyi bilcen cümle kurmayı Türkçe öğretmeniyim ben gel özel ders vereyim sana
Vah ki vah Türkçe öğretmeni mi![]()
Eğer doğruysa bu söylediğiniz vah bizim çocuklarımıza.
Bilcen değil bileceksin
Gayrimeşru bititşik yazılır
Yapıyon değil yapıyorsun
Deil değil değil
Daha tonlarca yazım hatası.Düşük cümlelere hiç girmiyorum.Ama Türkçe öğretmeni.
Türkçeyi sizden öğrenecek değilim hülooooğ demesin şimdi![]()
Ayy çok sağol ya hiç bilmiyodu konu sahibi de..Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi