hamileysem ne yapmalıyım

Zor bir durum
İnşallah hamile değilsinizdir
Hamile iseniz de keşke sevgiliniz sizin ve çocuklarınız için ideal bir aday olsa idi de evlenebilse idiniz.
Sizinle evlenmeye razı değil. Baba olmaya hazır değil.
Bence hamileyseniz de karnınızdaki bebeğin mutlu bir aile ortamına doğmaya hakkı var. Evet hamile iken eşimizi kaybedebiliriz, boşanabiliriz, garantimiz yok. Ama sizinki baştan belli.
Karnınızdaki bebek için ben sizin yerinizde olsam aldırırdım.
Ayrıca çalışıyor musunuz? İşten izin almanız gerekecek. Maaş alamayacaksınız bir müddet. Maddi olarak finanse edebilecek misiniz? Bebeğin babasının size yardım etmeye çok hevesli olduğunu sanmıyorum.

Farzedin ki bebeğiniz sağlık sorunları ile doğdu, engelli oldu. Tek başınıza bekar anne olarak baş edecek gücünüz var mı?

Ayrıca şu anki çocuğunuzun babası sizin iffetsiz bir hayat sürdüğünüz gerekçesiyle velayeti isteyebilir. Alamaz büyük ihtimalle ama alabilme ihtimaline ve bununla mücadeleye psikolojik olarak hazır mısınız?

Kadın zaten ben zina yaptım, pişmanım diyor. Siz niye bunun için banlanıyorsunuz hanımlar. Bırakın recm etsinler.:KK70:

iyi günler hanımlar 25 yaşındayım daha önce bir evlilik yaşadım 1 oğlum var.eşimden sonra hayatımda biri oldu ailesi istemediği için ayrıldık...konu şu ki hamile olma ihtimalim var hayatım boyunca hiç adet düzensizliği yaşamadım bir kere yaşadım oda oğluma hamileymişim zaten...şuan 5 gün geçti 3 gün önce test yaptım negatif çıktı kandada bir şey çıkmadı ama hastada olmadım.eski erkek arkadaşıma söyledim ama tabiki hamileysem aldırmamı istedi bu yükü taşıyamam dedi ama ben eger hamileysem nasıl aldıracağım nasıl kıyacağım.hem zina yaptım hem katil olamam bide hamileysem o benim evladım.ne yaparım bilmiyorum babam yok sadece annem var .herseyi göze alıp doğurmalımıyım yoksa.onun dediği gibi aldırmalımıyım...hastada olmuyorum uykularım kaçtı...
Iste onun icin;
Hayatiniza aldiginiz adamlar 'adam' mi bir sorgulayin.
Sonra istediginizi yoluna serebilirsiniz.
Beden sizin, kalp sizin, hayat sizin.

Yap mı deseydi. Kendi zevkin için istediğini yap kimsenin umrunda olmaz ama araya bir can giriyorsa eleştirilir tabi aferim mı diyecekti. Yazık değil mi o çocuğa dogsa ayrı dert dogmasa ayrı dert. 3 yıldır maddi manevi herşeyi serdim bebeğim olsun diye ikizlerim oldu erken dogumla toprağa verdim. O canın kıymetini arayan bilir. Sonucunu o yavrucklr cekecekse zina yapmayın tabiki gunahinizi küçücük yavrulara odetmeyin
Ayy canim Allahim sana saglikli bebisler nasip etsin inshAllah :KK200:

Testte ve kanda cikmadiysa hamile değilsindir ilk bebeğim geç döllenme dedi doktor ama yine de adetim iki gün geçtikten sonra hem testte hemde kan testinde çıktı stresten ve sıkıntıdan gelmemiştir

Regl tarihiniz geçip kanda çıkmama ihtimali çok az ne olur panik yapmayın 3 4 gün sonra testi tekrarlayın hamile olduğunuzu düşünmüyorum

Kadin zaten pişmanım demiş siz hala linç ediyorsunuz. Linc edin diye mi açmış konuyu? Ayrıca kimin tövbesi kabul olur bunu kimse bilemez. Inanilmaz muhafazakarız ya hepimiz bunu da bilelim istedim! Konu sahibi böyle bir kararı anca siz verebilirsiniz. Önce hamileliginizden emin olun bence.

Biz bunun kararını nasıl verebiliriz ki sen bu bebeğin sorumluluğunu tek başına alabilecek isen kimseye güvenmeden tek başına savasabileceksen doğur tabiki.

Sen benden iyi bilcen cümle kurmayı Türkçe öğretmeniyim ben gel özel ders vereyim sana

Vah ki vah Türkçe öğretmeni mi:KK57: :KK64: Eğer doğruysa bu söylediğiniz vah bizim çocuklarımıza.

Bilcen değil bileceksin

Gayrimeşru bititşik yazılır

Yapıyon değil yapıyorsun

Deil değil değil

Daha tonlarca yazım hatası.Düşük cümlelere hiç girmiyorum.Ama Türkçe öğretmeni.

Vah ki vah Türkçe öğretmeni mi:KK57: :KK64: Eğer doğruysa bu söylediğiniz vah bizim çocuklarımıza.

Bilcen değil bileceksin

Gayrimeşru bititşik yazılır

Yapıyon değil yapıyorsun

Deil değil değil

Daha tonlarca yazım hatası.Düşük cümlelere hiç girmiyorum.Ama Türkçe öğretmeni.

Türkçeyi sizden öğrenecek değilim hülooooğ demesin şimdi:KK53:

İnş değilsinizdir.
Sonuçta can var ortada aldır desek bir türlü doğur desek bir türlü
Bu kararı senin vermen gerekiyor.

Hamileysen de yapmadan önce düşünecektin bunu bilmiyor musun hem dinen hem toplumca aykırı ama sendeki cesarete bayıldım ayakta alkışlayasın geldi
Ayy çok sağol ya hiç bilmiyodu konu sahibi de..
Kınamak yadırgamak senin ne haddine peki?
Allah(c.c) sonsuz merhameti ile bağışlarken, sen hangi hakla yadırgıyorsan..

Ben senin yerinde olsam,böyle bir durumda,aldırırım. O bebeğin geleceği de çok önemli çünkü. Ona iyi bir gelecek veremedikten sonra bana dünyaya getirmek daha yanlış geliyor. Baba arkasında durmuyor,büyüdüğü zaman o çocuğun yaşayacağı psikoloji,duygular. Herşeyi düşünmek gerek diye düşünüyorum.
Sen zaten belli değil hamile olup olmadığın belki de stresten dolayı gecikmiştr.
Sen onun için doğru olanı seç bence.

Kadin burda sizden fikir istemis. Dövmediginiz kaldi. "Keşke" iceren yorumla dolmus hemen. Ayiplamalar vs. Birakin artik ya illa muhalefet olmak icin yorum yapiyor bazilari ya da stresini atmaya calisiyorlar bu yolla. Ayiplamayin bir gun sizin basiniza gelmeyecegi ne belli?

Gencecik bir kadinsiniz esinizden ayrilmissiniz, baska bir birliktelik yasamaniz gayet normal. Sonucta evli bir adamla birlikte olmamissiniz yuva yikmamissiniz.
Eyer hamileyseniz bebeyinizi aldirmayin hem cocugunuza kardes yoldas olur. Zaten kendi ayaklarinizin üstünde duruyorsunuz, ikinci evladinizida büyütüp bagriniza basarsiniz.

Back
X