Allahim en kisa zamanda sizede bu duyguyu yasatsin insallahhAllah tamamına erdirsin inşallah. Saglıcakla kucagınıza alın. Ben de hep buralardayım. Insallah bir gün bende yazarım sizin gibi hamileyim DİE. 5 yıllık hasretim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim en kisa zamanda sizede bu duyguyu yasatsin insallahhAllah tamamına erdirsin inşallah. Saglıcakla kucagınıza alın. Ben de hep buralardayım. Insallah bir gün bende yazarım sizin gibi hamileyim DİE. 5 yıllık hasretim var.
Oo sizin ikizmiydi ki baya yuksekmis degeriniz benim size gore baya duşukBenim 4. Haftada 3284 tu gani degerinde sikinti yok.
İki degilde gec ve erken dollenme olayi var ve herkesin ayni duzeyde olmuyorOo sizin ikizmiydi ki baya yuksekmis degeriniz benim size gore baya duşuk
Asilama yaptiriyosanz genede umidinizi kaybetmeyin derim tutabilirdeResmen kendimi gördüm bizde şuan aşılama yapıyoruz tutacağını zannetmiyorum ve tüp için bi süre kendimizi hazırlıcaz rabbim inş daha erken verir yeterli versin, darısı başıma inş, sağlıkla gelsin bebeğin hayırlı olsun çok sevindim![]()
Peki hamilelik belirtin varmi idi cnmEvet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Hayr cnm aklima bile gelmedi ben adet olucm saniyodum adetm gecti 2 gun bi bakaym dedm ve varmiş sok oldumPeki hamilelik belirtin varmi idi cnm
Hayırlı olsun cnmHayr cnm aklima bile gelmedi ben adet olucm saniyodum adetm gecti 2 gun bi bakaym dedm ve varmiş sok oldum
Cooook sevindim allah tamamına erdirsin inşallahEvet arkadaşlarr hamileyimmmm hep bu anı bekledim 2 yil boyunca hep burada konular okudum hamile kalanlara sevindim kalamayanlara üzüldüm 1 asilama denememiz negatifti sonrasinda ara verip işe başladim kafam dagilsin diye bu surecte tup bebek parasi biriktirelim dedik ve ilk aydan hamile kaldimm hala inanamiyorum adetim 2 gun gecikti ve dun aksam idrar testi yaptim cikmicagina emin olarak ve dusa girdim ciktim bi baktim ki cift cizgi ikinciiyi bidaha yaptim oda cift allahim inanamiyodum hala test bozuktur diye dusunuyodum. Bugun kan verdim ve 4+2 haftalik hamile oldugumu ve kan degerimin 705 oldugunu ogrendim kese henuz gozukmedi ama ben cok saskinim suan sizinle heyecanimi paylasmak istedim hep diyordum burada bende hamileyim diye haykirabilecekmiyim diyordum allahim bizede nasip etti cok sukur isteyen herkese nasip etsin rabbim bana biraz deger yuksek gibi geldi sizce normal mi arkadaslar 4+2de kan degeri 705 olan var mi ??
Bilmiyorumki canim normaldir heralde benimde 2. Gunu 705 cikti bdaha baktirmadim. Pazartesi doktora gidicem kese icin ama insallah gorunur 5+1 olucam ptsiBenimde 509.60 degerim 2 gun gecmisti adetim normalmi