Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #1 Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla Ben şimdi hamile miyim?
beezuus Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 1.688 2.177 333 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #2 Sevimsizpamukseker .!.: Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla Ben şimdi hamile miyim? Eki Görüntüle 3460727 Genişletmek için tıkla... hamilesiniz tebrik ederim:) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla Ben şimdi hamile miyim? Eki Görüntüle 3460727 Genişletmek için tıkla... hamilesiniz tebrik ederim:)
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #3 Sende bir hamişkosun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.853 736 43 36 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #4 Sevimsizpamukseker .!.: Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla Ben şimdi hamile miyim? Eki Görüntüle 3460727 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kanla netlestir canım güzel haberi bekliyoruz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Tutum filan elime değdi bende elime kalan damlalar damlatım dört damla Ben şimdi hamile miyim? Eki Görüntüle 3460727 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kanla netlestir canım güzel haberi bekliyoruz
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 3.947 7.161 78 27 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #5 Hamilesiniz pozitif Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #6 espressoc .!.: Hamilesiniz pozitif Genişletmek için tıkla... Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
espressoc .!.: Hamilesiniz pozitif Genişletmek için tıkla... Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor
gelengiden Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 6.343 25.401 478 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #7 Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Genişletmek için tıkla... Zaten adet ağrısı gibi oluyor, sağlıklı beslen ağır taşıma Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Genişletmek için tıkla... Zaten adet ağrısı gibi oluyor, sağlıklı beslen ağır taşıma
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.853 736 43 36 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #8 Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestir
process Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.892 24.585 548 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #9 resmen gebesin tebrikler Regl sancısından farklı değildi aynı öyle oluyor. Ben ağrı kesici bile almıştım. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
resmen gebesin tebrikler Regl sancısından farklı değildi aynı öyle oluyor. Ben ağrı kesici bile almıştım.
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #10 yagmurpapatya .!.: Evet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestir Genişletmek için tıkla... Ne zaman kan verilir peki Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yagmurpapatya .!.: Evet canım hatta ben bakardım aha kanama mi geldi akıntıda fazlalasiyor kaşık ağrısı vs normal dinlen bol bol kan ver netlestir Genişletmek için tıkla... Ne zaman kan verilir peki
bebeklinick Bir kızı bir oğlu varmış kendi hayatına dalmış🩷 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.164 En iyi cevaplar 1 40.912 598 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #11 Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Normal Bobrek tası duşururken bıle adet olacakmışsın gbı hissediyorsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Normal Bobrek tası duşururken bıle adet olacakmışsın gbı hissediyorsun
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 3.947 7.161 78 27 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #12 Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Ben hiç gebe kalmadim ama kalanlar öyle ağrıları çok olduğunu söylüyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Sevimsizpamukseker .!.: Ama adetimde gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırı var normal mı bu? Böyle sanki adetimden akacak gibi oluyor Genişletmek için tıkla... Ben hiç gebe kalmadim ama kalanlar öyle ağrıları çok olduğunu söylüyor
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #13 Processes .!.: resmen gebesin tebrikler Regl sancısından farklı değildi aynı öyle oluyor. Ben ağrı kesici bile almıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım rengi açılmış gebelik var değil mi? Eşime soylecegim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Processes .!.: resmen gebesin tebrikler Regl sancısından farklı değildi aynı öyle oluyor. Ben ağrı kesici bile almıştım. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım rengi açılmış gebelik var değil mi? Eşime soylecegim
process Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 8.892 24.585 548 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #14 İlk 5 dk ne çıktıysa o. Bi test daha yap istersen Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #15 Processes .!.: İlk 5 dk ne çıktıysa o. Bi test daha yap istersen Genişletmek için tıkla... İlk beş dakika yukarda ilk resimdeki gibiyidi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Processes .!.: İlk 5 dk ne çıktıysa o. Bi test daha yap istersen Genişletmek için tıkla... İlk beş dakika yukarda ilk resimdeki gibiyidi