- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi bynpikolata
-
Arkadaşlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Ve 43,5 kilo ile hamile kaldım. Zayıfım ve hamilelik döneminde kilo alacağım icin vücudumda olusacak olan çatlakları nasil önleye bilirim? Sizler bu süreçte hangi ürünleri kullandınız? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Bende krem sürmeye 8. haftada başladım. Mustela'nın yağını ve kremini kullanıyorum. Onun dışında kakao yağı ve bebe yağı da sürüyorum. Mustela çok iyi tavsiye ederim.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim
Kaç aylıkken başladınız Kullanmaya ?biooil cok oluyor öneren.Ben de biooil ve kakao yağı kullanıyorum çatlağım yok henüz
Erken başladım çatlaktan çok korktuğum için. 12 haftadan sonra falandı sanırım.Kaç aylıkken başladınız Kullanmaya ?biooil cok oluyor öneren.
Hayrli olsun cnm bende senin gibi zayıfım 45 kiloyum karar verdinmi acaba konunu takipteymArkadaşlar yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Ve 43,5 kilo ile hamile kaldım. Zayıfım ve hamilelik döneminde kilo alacağım icin vücudumda olusacak olan çatlakları nasil önleye bilirim? Sizler bu süreçte hangi ürünleri kullandınız? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Hayrli olsun cnm bende senin gibi zayıfım 45 kiloyum karar verdinmi acaba konunu takipteym
Sağol cnm yok valla ben hiç onları düşünemiyorum cnku benm düşük riskim var bide ikinci tüp bebekle hamile kaldım hep tedirginim inşllah bisey olmaz. Bende kaydettim onu aklmda bulunsun :)@)Sana da hayırlı olsun canim. Hala karar vermis değilim ama sanki Biooil gibi duruyor. Senin bir fikrin varmı
Sağol cnm yok valla ben hiç onları düşünemiyorum cnku benm düşük riskim var bide ikinci tüp bebekle hamile kaldım hep tedirginim inşllah bisey olmaz. Bende kaydettim onu aklmda bulunsun :)@)
Amin cnm . Tamam sağolInsallah sag saglim kucagina alırsın canım. Ben karar verince sana da haber veririm.
Sağol cnm yok valla ben hiç onları düşünemiyorum cnku benm düşük riskim var bide ikinci tüp bebekle hamile kaldım hep tedirginim inşllah bisey olmaz. Bende kaydettim onu aklmda bulunsun :)@)
Merhaba ben hamileliğimde lierac kullandım. hiç çatlağım oluşmadı ama çok düzenli her sabah ve akşam sürdüm göğüs altımdan dizlerime kadar sürdüm. keşke göğüslerimede sürseydim onlar çatladı çünkü
Kişiden kişiye de değişiyor canım. Arkadaşım da benimle beraber aldı kullandı ama çok çatladı. ben görünce şok olmuştum. kırmızı pilot kalemle karnını çizmişler gibiydi aman aksatma hergün masaj yaparak sür.Evet göğüslere sürmek gerekiyormuş canım uzerinde surmen gereken yerler yazmıyor muydu?
Bende bugun aldım bebe yağı kullanıyordum baktim birqz göbeğim var dedim zamanı geldi sanırım. Umarim bende memnum kalırım.
Kişiden kişiye de değişiyor canım. Arkadaşım da benimle beraber aldı kullandı ama çok çatladı. ben görünce şok olmuştum. kırmızı pilot kalemle karnını çizmişler gibiydi aman aksatma hergün masaj yaparak sür.
Ayyyyy gercekten mi. Bende cok korkuyorum canım ya bide zayıfım birden cok kilo alırsam cok catlak okur dediler. Umarım korktugum başıma gelmez.
Evet canim her gun aksatmadan sürmem gerek umarım etkili olur.
Sağol cnm haber verdgin için morelim okadar bozukki dün gorumcemin bebeği vefat ettiCanim ben bugun mustela aldım tamamen dogal eczacı da önerdi. Kampanya varmış hatta 150 tl ikili aldım kremini sabah akşam kullanacağım hafiften karnım büyüdü çünkü.
Bilgi ver demiştin unutmadan yazayım dedim. Kremin teki 105 tl imiş. Kampanyadan sende yararlanmak istersen tatlım al hemen. Tabi her yerdemo geçerli orasını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?