Evde yaptığım testte çift çizği çıkması üzerine aile hekiminde kan verdim 3 aylık evliyim ve sağlık ocağında verdiğim kanla hamile olduğum kesinleşti ama evlenmeden önce tsh t3-t4 hormonlarımda sıkıntı vardı üniversite hastanesinden sevkle araştırma hastanesine yönlendirildim araştırma daki doktor aylık geçişler sırasında olabileceğini söyledi ve üstüne düşülmedi aile hekiminde nikah için kan verdiğimde sorun olmadığını değerlerimin normal olduğunu söylediler şuan verdiğim kanda ise değerlerimde sıkıntı gözüküyor aile hekimi kadın doğuma danışmamı önerdi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
Düzenleme : Kadın doğum doktoruna gittim ve doktorum 1 hafta sonra tekrar muayeneye gitmemi söyledi şuan çok erken olabilir böyle şeyler korkulacak bişey yok zamanlar düzebilir dedi ama dahiliyeye gitmemi söyledi
Düzenleme : Kadın doğum doktoruna gittim ve doktorum 1 hafta sonra tekrar muayeneye gitmemi söyledi şuan çok erken olabilir böyle şeyler korkulacak bişey yok zamanlar düzebilir dedi ama dahiliyeye gitmemi söyledi
Eklentiler
Son düzenleme: