Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat 4mayis ama kasıklarımda hafif ağrı var, sırtımda ve belimde de ağrı var, göğüslerimde de hassasiyet dün başladı, baska da bir sey yok, bendeki değişimler bunlar, adet olmadan öncekilere benziyor, sizler de neler var kızlar?
Bat 4mayis ama kasıklarımda hafif ağrı var, sırtımda ve belimde de ağrı var, göğüslerimde de hassasiyet dün başladı, baska da bir sey yok, bendeki değişimler bunlar, adet olmadan öncekilere benziyor, sizler de neler var kızlar?
Doktora gitmeni tavsiye ederim ufacık bir sorun olsa ondan da kaynaklarınıyor hafta içi bir gün sabah erkenden git izin al bir kaç saat alabilirsen eşinide al yanına onunda sperm sayısına felan bakılır
kızlar adetimin gelmesine 11 gün kala kan testi yaptırdım. sonuç negatif(1,20) çıktı. acaba gecikirse hala bir umut varmıdır? benim gibi olanlar varmıydı. biz ilk bu ay denedik daha o yüzden ne olur tam bilmiyorum. yanlız mide bulantılarım çok fazla var ve göğüs hassasiyetim.