- 25 Ağustos 2014
- 203
- 121
- 323
- Konu Sahibi Cutemom007
-
evet haklısın canım biraz rahat olmam gerekiyor sanırım seninde hafif batmaların oluyormuydu kasıklarında.?korkucak bişey yok ne kadar titizlensende kötü bişey olucaksa oluyo biraz dikkat edip rahat olmak lazım benim arkadaşımın 5 aylıkken kanaması geldi ve 1 ay evde yattı bence rahat ol keyfini çıkarmaya çalış.
hayır olmadı ama doktor olabilir demişti sadece sürekli bişey yemem ya da içmem gerekiyo yoksa midemde ekşime oluyoevet haklısın canım biraz rahat olmam gerekiyor sanırım seninde hafif batmaların oluyormuydu kasıklarında.?
Sen kac kilo aldin cnmgünaydın kızlar
bugün sonunda köy sütüm geldi.eve gidince bi güzel kaynatıp yarısını yoğurt yapıcam yarısınada akşamları içmek için ayırıcam.perşembe doktora gittim folik asiti bıraktık artık vitamin verdi inşallah onlarda iyi gelir.
dün yediklerim
sabah: tarhana çorbası 1 adet haşlanmış yumurta
ara:yeşil üzüm
öğlen:ezogelin çorbası tavuk ızgara salata şehriye pilavı tulumba tatlısı
akşam:kremalı ıspanaklı tortelenni makarna(hiç sağlıklı değil ama canım istedi)
ara:mozaik pasta mandalina elma
Ben de aynı şekilde 156 cm boyundayım ve kilodan çok korkuyorum..60 kilo halimi düşünemiyorum ama mecburuz tabiki..51bucuk kiloyum. 500gr filan aldım. Doktorum 10kilo sana yeter dedi. Bol bol yürü dedi. Ekmeğim tam tahıllı ve öğünde en fazla 2dilim yerim. Sabahları yumurtam kesin. Sütten midem bulandı yoğurt yiyorum bol bol. Akşamları ceviz badem. Makarna pilav tatlı hamur işi yemiyorum.3çeşit meyvem kesin var..sabahları güzel yiyorum domates zeytin peynir filan ama öğlen yemegim tost malesef. Akşam da salata et balık yada sebze yemeği..kahve çay içmiyorum.. Ama bu düzenli yeme olayı beni yoruyor önceden saatlerce aç kalsam tunlamazdım şimdi aklımda hep ne yicem soruları ve yemek yeme zorunluluğu :))tam beklediiğim topic olmuş daha yeni gördüm :)
ben 48 kiloyla hamile kaldım ve mümkün olduğunca az kilo almak sadece bebek için gerekli kiloyu almak istiyorum herkes gibi çünkü bnm boyum da yok 1.56 falan fazla kilo alırsam top gibi olurum mazallah
burdan bilgileri birbirimizle paylaşalım hep ..
sağlıcakla mutlu günlerimiz geçsin inşallah :)
Çok iyi az almissin umarim ben de cok almam 56 ile başladım 58 im şimdi aslinda ekmek fazla tuketmiyorum çok az gunde 1 dilimi gecmiyo yine de aldim 2 kilo54,5 kiloyla başladım cnm boyum 1.65 şimdi 56yım ilk zamanlar ekmeği tamamen kesmiştim çok iyi olmuştu ama bu aralar yiyorum
Ben de aynı şekilde 156 cm boyundayım ve kilodan çok korkuyorum..60 kilo halimi düşünemiyorum ama mecburuz tabiki..51bucuk kiloyum. 500gr filan aldım. Doktorum 10kilo sana yeter dedi. Bol bol yürü dedi. Ekmeğim tam tahıllı ve öğünde en fazla 2dilim yerim. Sabahları yumurtam kesin. Sütten midem bulandı yoğurt yiyorum bol bol. Akşamları ceviz badem. Makarna pilav tatlı hamur işi yemiyorum.3çeşit meyvem kesin var..sabahları güzel yiyorum domates zeytin peynir filan ama öğlen yemegim tost malesef. Akşam da salata et balık yada sebze yemeği..kahve çay içmiyorum.. Ama bu düzenli yeme olayı beni yoruyor önceden saatlerce aç kalsam tunlamazdım şimdi aklımda hep ne yicem soruları ve yemek yeme zorunluluğu :))
Kizlar, kahve cokcokcok zararlimi gercekten acaba. Erken is basi yapanlardanim, agir kahveler icmiyorum ama her gun en az 2 cappuccino icmeden olmuyor. Ustelik canimda istiyor. Nasil vazgececegim bilmiyorum.
Cay ile araniz nasil? Ondada kafein degilde cay maddeleri var, oda cok saglikli degilmis.
Benim doktorum iki haftada bir çağırıyor cuma gunu de ikili test ense kalinligi vs. Testleri yaptiricammerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğimi hem gördüm hem de kalp atışlarını duydum doktorumuz 6 hafta 4 günlük olduğunu söyledimide bulantılarım fena bakalım inş düzelir kan tahlillerime bakıldı hepsi normal çıktı çok şükür bi dahaki kontrol bir ay sonra ona da canım sıkıldı bir ay çok uzun değil mi yaa ah şu ultorasondan evde olsa keşke
niye öyle bir ay dedi acaba yaa bende başka bi doktora mı gitsem 2 hafta sonra acabaBenim doktorum iki haftada bir çağırıyor cuma gunu de ikili test ense kalinligi vs. Testleri yaptiricam
Memnunsan değiştirme bence sorun olsa söylerdiniye öyle bir ay dedi acaba yaa bende başka bi doktora mı gitsem 2 hafta sonra acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?