- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım Allah saglikla sihhatla kucagina almayi nasip etsin insAllah Allah'in izniyle hersey olur sen moralini sakin bozma iyi seyler düsün iyi olsun.
okudum ve dua ettım canım rabbım sana ve ısteyen tum arkadaslarıma evlat sahıbı olmayı nasıp eylesın ınsallah amın...
bende 3sene sonra gebe kaldım rabbım hayırlısını versın herkeze umudumuzu hıc bır zaman kaybetmemek lazım
Okudum Rabbim senin ve isteyen herkesin dularını kabül etsin..
Kızlar selamm bu ay aşılama yaptırıyoruzzzz dualarınıza ıhtıyacım var lütfenn 1 adet ayetel kürsi okurmusunuzzz 2 bucuk senedir olmuyor çocugumuzzşimdiden teşekkür ederim hepınızee adım filiz öpüyorummmm hepinizi
![]()
:)) okudum canim. allah hayirli olani versin.
okudum canım sana ve isteyen herkese rabbim bebeiş versin inşallah
Kızlar selamm bu ay aşılama yaptırıyoruzzzz dualarınıza ıhtıyacım var lütfenn 1 adet ayetel kürsi okurmusunuzzz 2 bucuk senedir olmuyor çocugumuzzşimdiden teşekkür ederim hepınızee adım filiz öpüyorummmm hepinizi
![]()
41 tane hamiş yokmu yaaa1 tane okuycaksınız
![]()
![]()
YAAA CANIMSIN COK TESEKKUR EDERIM YAA INSALLAH RABBIMMM SIZLERINDE BEBEKLERINI SAG SAGLIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP EDERRRR[h=2]Bir arkadaşın ricası..[/h]
İyi geceler herkese.. Forumdan bir arkadaşımın ricasını seve seve iletiyorum.. bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyor.Bu ay aşılama yaptırıcaklarmış. Forumda bir topik açmış hamile annelerden dua istiyor. Konunun urlsini veriyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...l#post28700216 (Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz)
Umarım sizlerde bakar ve yardımcı olursunuz okursanız topiğe yazın çünkü sayıyor okuyanları bu konulardan pek anlamam ama 41 tane topluyor.
İnanan veya inanmayan herkes için yeryüzünde en güzel enerji duadır bana göre.İçten edilen bir dua kim bilir hiç tanımadığımız birine vesile olur. Ne mutlu..
Bu şekilde gönderdim eylül anneleri topiğine yardımcı olurlar umarım.Okudugumda yazarım buraya şuan durum müsahit değil
AMİNNNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMMM ÇOOOKK TEŞEKKÜRR EDERIMMMM RABBIM BEBISINIDE SAGSAGLIM ALMAYI NASIP ETSIN SANADAABende okudum. Allah dualarımızı geri çevirmesin. En kısa sürede isteginin gerçekleşmesi dileğiyle.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM YAAA COK DUYGULANDIM HIC TANIMADIGIM ARKADASLARSINIZ AMA YARDIMLARINIZI ESIRGEMIYORSUNUZ 2 BUCUK SENEDIR BEKLIYORUM BEN BEBEGIMIcanım aşılama gününü söyle kaç tane dua eksik yaz bana ben elimden geldiği kadarıyla tamamlarım.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMM İNŞALLAH TUTAR DAHA FAZLA UGRASTIRMAZ BENİİİbende okudum filizcim allah kabul etsin inş.tutar aşılan cnm