Hamiş arkadaşlarım bakarmısınızzz

canım bak ben hamile kaldığım ay 100 kere Allahümme salli Ala Seyyidina Muhammed sonra ardından 500 kere La havle vela kuvvete illa billah sonra arkasından tekrar 100 kere Allahümme salli Ala Seyyidina Muhammed okudum ve eşim annem onlara da okuttum ve Rabbimden tek dileğim hayırlı ve sağlıklı bir evlat oldu hala da okuyorum inanarak oku inşAllah Rabbim sana da bir evlat nasip etsin :49:

3 Tane de benden canım. İnşallah allahım tez zamanda sağlıkla sıhhatle yola çıkarsın bebeğini. Kucağı boş kalmakla sınamasın.

Canım bende hamile olduğumu dün öğrendim.Ayetel kürsi okudum senin için canım,inşaAllah Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı,her yeri tastamam,bereketli,imanlı evlatlar nasip etsin.

canım bak ben hamile kaldığım ay 100 kere Allahümme salli Ala Seyyidina Muhammed sonra ardından 500 kere La havle vela kuvvete illa billah sonra arkasından tekrar 100 kere Allahümme salli Ala Seyyidina Muhammed okudum ve eşim annem onlara da okuttum ve Rabbimden tek dileğim hayırlı ve sağlıklı bir evlat oldu hala da okuyorum inanarak oku inşAllah Rabbim sana da bir evlat nasip etsin :49:
tatlım ınan cok okuyorumm ve etrafımda herkeze soyluyorum dua edıınn dıye belkıde tanımadıgım ınsanların duası ıle kalıcam kım bılır.. ben cok okurum zaten canımmm her namazda okuyorum tesbıh cekıyorum zaten ama ıste vaktı zamanı olan seyler buınlar nasıbımde varsa olucakk allahın ıznıyleee ama cok bekledım 2 bucuk senedır :14: bazen dayancak guc kalmıyor ıns ılk asılamamda tutar dıye ümit edıyorum :5:
3 tane okudum..Allah gönlünün muradını vermesi dileğiyle
canım cok saol aminn ınsallahhhh
3 Tane de benden canım. İnşallah allahım tez zamanda sağlıkla sıhhatle yola çıkarsın bebeğini. Kucağı boş kalmakla sınamasın.
teşekkür ederımm canımmm aminn inşallahhhhhhhhhhh :16:
Canım bende hamile olduğumu dün öğrendim.Ayetel kürsi okudum senin için canım,inşaAllah Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı,her yeri tastamam,bereketli,imanlı evlatlar nasip etsin.
ayy öylemiii hadı gozun aydın canımmmmm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınnnnn :nazar:amin canımmm aminnnnn :16::16:

tatlım ınan cok okuyorumm ve etrafımda herkeze soyluyorum dua edıınn dıye belkıde tanımadıgım ınsanların duası ıle kalıcam kım bılır.. ben cok okurum zaten canımmm her namazda okuyorum tesbıh cekıyorum zaten ama ıste vaktı zamanı olan seyler buınlar nasıbımde varsa olucakk allahın ıznıyleee ama cok bekledım 2 bucuk senedır :14: bazen dayancak guc kalmıyor ıns ılk asılamamda tutar dıye ümit edıyorum :5:

canım cok saol aminn ınsallahhhh

teşekkür ederımm canımmm aminn inşallahhhhhhhhhhh :16:

ayy öylemiii hadı gozun aydın canımmmmm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsınnnnn :nazar:amin canımmm aminnnnn :16::16:

Çok teşekkür ederim,amin cümlemize inşaAllah.

kızlar hepınızden ayrı ayrı allahh razı olsun rabbım bebıslere saglık sıhhat versın..
bende sanırım hamıleyım
12 gununde degerım 34 ıdı suan katlamıs 112.75 :16:
cok saolunnn arkadaslarr

okudum ve dua ettım canım rabbım sana ve ısteyen tum arkadaslarıma evlat sahıbı olmayı nasıp eylesın ınsallah amın...
bende 3sene sonra gebe kaldım rabbım hayırlısını versın herkeze umudumuzu hıc bır zaman kaybetmemek lazım

seni hatirladim cnm diyet topiginde takip edydm pkolu yum ddn bende oyleym hala yok bebis allahm isteyn herkese versn

ben de okudum CANIM INSALLLH BEBEGIN TEZ VAKITTE GELIR.

Kızlar selamm bu ay aşılama yaptırıyoruzzzz dualarınıza ıhtıyacım var lütfenn 1 adet ayetel kürsi okurmusunuzzz 2 bucuk senedir olmuyor çocugumuzz :( şimdiden teşekkür ederim hepınızee adım filiz öpüyorummmm hepinizi:16:

slm canım okudum allah hayırlı evlatlar nasipsin sag salim kucagına almak nasip etsin

Son düzenleme:
once rabbımın sonra sızlerın duaları sayesınde geldı kızlar bebısım :)) cok saolunn :16::16::16::16:

once rabbımın sonra sızlerın duaları sayesınde geldı kızlar bebısım :)) cok saolunn :16::16::16::16:

ınsallah canımmm ınsallahh rabbım hepımızın bebslerını saglıkla sıhhatle kucagımıza almayıda nasıp etsın ınşallahhh
benım zor oldugu ııcın korkum kat kat kat kat fazla rabbım utandırmasın ınşallah :16:

Back
X