Silik cizgi ciktiysa hamilesiniz foto varsa atin bakalimKizlar bi kac formda yazdim ama cvb bulamadim benim adetim 5 gun kadar gecikti iki gundurde ilk gun iki damla pembe kan ikinci gun normal bi sekilde az kanamam oldu test yaptim silik cizgi cikti ve adet zamaninda yataklara dusen ben ne agrim var nede hamilelik belirtim bunu yasayan oldu mu yarin kan vercem.simdiden tsk ederim
İnsallah hamilesinizdir yarın kan tahlilinde belli olur hakkınızda hayırlısı olsun.Cok silik bi cizgi oldugu icin kamerade cikmio
Yerlesme kanaması canım bebek yerlestigi icin oluyor o kanama doktora söyle bunu daAmin tsk ederim hamileysem bu kanama neden acaba cok merak ediorum hayirlisi olsun cumlemizin hakkinda
Bence kesinlikle hamilesin. Benzer seyler yasadim ve bugun ogrendim hamileligimi:)Kizlar bi kac formda yazdim ama cvb bulamadim benim adetim 5 gun kadar gecikti iki gundurde ilk gun iki damla pembe kan ikinci gun normal bi sekilde az kanamam oldu test yaptim silik cizgi cikti ve adet zamaninda yataklara dusen ben ne agrim var nede hamilelik belirtim bunu yasayan oldu mu yarin kan vercem.simdiden tsk ederim
Benim cizgim de silikti. Ve reglim hic gecikmedigi halde 5 6 gun gecikince suphelendim. Ustelik regl oncesi 4 5 gun kala kan tahlili yaptirdim cikmadi gebelik biliyor musun:)Ciddi misin ama bende ne hamilelik nede adet belirtisi var arada kaldim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah bu arada
Cnm bence test yapmalisin olabilir .Bence kesinlikle hamilesin. Benzer seyler yasadim ve bugun ogrendim hamileligimi:)
Hayir bende kanama olmadi.Peki ccanim sende de kanama oldu mu hic
Sonucun ne zaman cikacak?Peki ccanim sende de kanama oldu mu hic
Amin tsk ederim hamileysem bu kanama neden acaba cok merak ediorum hayirlisi olsun cumlemizin hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?