- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi Sarisinill
-
Hamiş değil, hamiledir onun doğrusu. Bu hamiş olaylarını ne zaman bırakırız merak ediyorum. O kadar itici...
Sırf adet olmadınız diye hamile misiniz, bilemeyiz. Buradan kan alamıyoruz, ultrason ile de bakamıyoruz. Vahiy desen, o da yok. Yetişkin insanlarız diyorsun da... Imternetten açık arttırma misali hamilelik cevabı arayan sensin.
Bence ihtimal yuksek..Merhabalar :)
Benimde normalde 11 aralık regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi 1 damla kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamile çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/
Canım benim kızım da yerlesme kanamam olmuştu 1 gün sürdü ama.Bence hamile değilsiniz yavaş yavaş adet kanamaniz başlıyor gibi yerleşme kanaması falan bunlara pek itimat etmeyin sağlıklı normal bi gebelikte kanama olmaz çünkü
Canım benim kızım da yerlesme kanamam olmuştu 1 gün sürdü ama.
Allah razı olsun canim☺ cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın❤Bilmiyorum benim çevremde hiç kanaması olup sağlıklı gebelik geçiren olmadı benimde hamileyken hiç leke kanama olmadı tabi doğuma yakın olanlar hariç o yüzden hemen gelen kanamalara yerleşme kanamasidir denmesi saçma geliyor .
Evladını zi Allah bagislasin bu arada :)
Allah razı olsun canim☺ cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın❤
Sana şöyle örnek vereyim ben ikizim annem bize hamileyken 3 ay boyunca normal regl kanamasi geçiriyor ve biz 39 haftalık sağlıklı doğuyoruz ☺ Tabi ki her kanamayı yerlesme diye düşünmemek lazım benim kanamam olunca doktora gittim acile korkmuştum çünkü alttan muayene oldum bebeğim yeni yerleşmiş ondan olmuş demişti :) gorumcem 4 haftalık hamile önce ki gün onun da çok az kanamasi olmuş aynı şekilde denmiş. Hamilelik her insan da faklı seyreder ama konu sahibinin ki bana regl oluyormuş gibi geldi.
Aynen ❤ ikizim erkek bi de abim var kız kardeşim olsun çok isterdim :)Maşallah size ikiz olmak çok güzeldir :)
Evet bencede regl oluyor
Bilmiyorum benim çevremde hiç kanaması olup sağlıklı gebelik geçiren olmadı benimde hamileyken hiç leke kanama olmadı tabi doğuma yakın olanlar hariç o yüzden hemen gelen kanamalara yerleşme kanamasidir denmesi saçma geliyor .
Evladını zi Allah bagislasin bu arada :)
Efsane cevapHamiş olabilirsin de olmayabilirsin de regliş olma ihtimalin daha yüksek geldi bana. Yerinde olsam kocişe test aldırırdım. Umarım yakın zamanda gelir bebiş.
InsaAllah hamiş değil, HAMILEsinizdirMerhabalar :)
Benimde normalde 11 aralık regl olmamgerekiyordu ama 1 2 hafta boyunca kadık ağrısı gceleri sancıyla uyanma ve göğüslerde acı hisseettim. Şimdide bir gün öncesi 1 damla kan geldi ve kesildi dün ise açık kahve rengi akıntı leklinde birşey gldi. Bugün ise tbi çok erken saat olduğu için herhangi bir şeyy yok ama tuvaletimi yaptıkça lekelenme söz konusu. Gebelik bekliyorum olmuş mudur bu şekilde başına gelen var mı çok heyecanlıyım hamile çıkmam diye korkudan testte yapamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?