hamiş miyimmdirrrr

benimki de 2 gün gecikti,hamiş miyim bi kan al,ultrason yap bişey yap söyle bakalım sevgili V Vinka

Bence ihtimal yuksek..
Bende de soyle olmustu adet olucam oldum sanip wcye kosuyordum ama hic bisey yoktu. Adet gunum 1 2gun gecince kanama baslar gbi olduydu ped koymustum ama koydugum gibi kalmisti 1gun. Ertesigun gene bira kan gelmisti gene yeni ped koymustum o da batmamisti baska... ben saniyorum ki adet basliyo. Sonra 1hafta olmayinca niye boyle oldumki diye test yapmistim pozitif cikmisti.. :)

Haa bir de kasik agrilaei batmalar falan coktu,cok akinti vardi ..hep adetim basladi saniyordum ama renksiz islaklik oluyordu.. sancim agrim da coktu...

bence olabilir ama kan testi yaptırın birkaç gün sonra olmazsa da doktora gidin derim.

Yerleşme kanaması döllenmeden hemen hemen bir hafta sonra olur.Tarihler uyuyorsa büyük ihtimal hamilesin canim

Canım benim kızım da yerlesme kanamam olmuştu 1 gün sürdü ama.

Bilmiyorum benim çevremde hiç kanaması olup sağlıklı gebelik geçiren olmadı benimde hamileyken hiç leke kanama olmadı tabi doğuma yakın olanlar hariç o yüzden hemen gelen kanamalara yerleşme kanamasidir denmesi saçma geliyor .

Evladını zi Allah bagislasin bu arada :)

Allah razı olsun canim☺ cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın❤

Sana şöyle örnek vereyim ben ikizim annem bize hamileyken 3 ay boyunca normal regl kanamasi geçiriyor ve biz 39 haftalık sağlıklı doğuyoruz ☺ Tabi ki her kanamayı yerlesme diye düşünmemek lazım benim kanamam olunca doktora gittim acile korkmuştum çünkü alttan muayene oldum bebeğim yeni yerleşmiş ondan olmuş demişti :) gorumcem 4 haftalık hamile önce ki gün onun da çok az kanamasi olmuş aynı şekilde denmiş. Hamilelik her insan da faklı seyreder ama konu sahibinin ki bana regl oluyormuş gibi geldi.

Maşallah size ikiz olmak çok güzeldir :)

Evet bencede regl oluyor

Test yaptır, yerleşme kanaması da olabilir. Ama burdan hiçbir şey söylenemez. Çok beklenti içinde olma, belki tarih biraz uzamıştır. Ama şu anda çıkar testte.

Annem bama hamileyken 4 aylık olana kadar regl olmuş. Yabancı bir belgesel bile var "hamile olduğumu bilmiyordum" diye Kadınlar ağrıyla hastaneye gidip doğurup çıkıyorlar..

Yerleşme kanaması genelde koyu renk olur. Bende olmamıştı. 10 haftalıkken açık renk kanamam olduğu için ilaç kullandım ve evde 10 gün yattım..
Hamileyken açık renk gelen kan genelde sorun derler ama kötü de çıkmayabilir. Yani bu soruların cevabı doktor ve usg..

InsaAllah hamiş değil, HAMILEsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…