- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende net bi bilgi bulamadim. Idareyle de gorusmedim. Ama yarin doktorumla da görüşüp bi rapor alacam idareye de yarin derdimi anlatacam. Kabul etmezlerse de kurulu denerimnetten araştırdığım üzere alacağınız raporun sağlık kurulu raporu olması gerekir. tek hekim raporunu kabul edeceğini sanmıyorum. siz müdürünüzle görüşün önce... mevzuatta doğuma 3 ay kala, doğumdan sonra 1 yıl nöbet verilemez yazıyor
Yarin rapor alip denicem şansımı gecen sene ki idaremiz.kabul ediyodu burayada denicem bi:)6aya kadar devam malesef. Ama idarenin tutumu önemli. Sonucu yazarsanız sevinirim.
Canim normalde doğuma 3ay kala ve doğumdan 1sene sonra nöbet tutamaz. Bizim yonetmeligizde boyle ama idareye bağlı benim idarem kabul etti sorun çıkmadıMerhaba. Ben öğretmen değilim ama devlet memurları Kanununda geçerli olan hamile ve emziren anneye nöbet tuturamazlar kanunda yazıyor. Bende kuruma hamile oldugumda verdim bir rapor ve ağır is yapılamaz diye bir sıkıntı yaşamadım. Senin idarenin birsey diyemez
Canım sen kaç haftalik hamileesinCanim normalde doğuma 3ay kala ve doğumdan 1sene sonra nöbet tutamaz. Bizim yonetmeligizde boyle ama idareye bağlı benim idarem kabul etti sorun çıkmadı
15haftalik canimCanım sen kaç haftalik hamileesin
raporda tam olarak hangi ifade yazıyorduKızlar bugun bende rapor aldim ve hic bir sknti çıkarmadı okulum nobetten muafim bende
15haftalik gebelik+düşük tehlikesi nedeniyle nöbet tutmaması uygundur yaziyorduraporda tam olarak hangi ifade yazıyordu