Hamiş olma yolunda

Ne kadar sürede hamile kaldınız?

• 3

OY: 0 0,0%
  • 4-5

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9

mormenekse0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
227
284
33
14 ay geçti yolunu bekliyeli gel minik kuzucuk evimiz olsun cennetden bir bahçe...
Hamiş olma yolunda uygulayacağım manevi reçeteler bitkisel kürler
Rabbim bizleri evlat ile imtihan eylemesin inşAllah
Arkadaşlar lütfen denenmiş önerilerinizi bekliyoruz birbirimize destek olalım, daha önce uygulanmış bilgilerinizi lütfen paylaşın

Sana verebilicegim en en en onmli tavsiye kendini uzme ve stres yapma cnm stres en buyuk etkn bir sene sonra hamile kaldim ogluma her ay hungur hungur agliyodum denemedigim kur pozisyon kalmadi iliskiden sonra ayaklarimi havaya kaldirmaktan uyusuyodu yani yarim saat bi saat macunlar yaptirdim hic biri ise haramadi hamile kaldigim ay tedaviye basladm dr bu ay adet ol gel asilama yapalim dedi bende asilama olucm telasiyla hic dusunmdim pozisyn gun hic hesaplamadim iliskiden sonra yatmadim direk dusumu aldim veren rabbim bol bol dua et cnm insallh tez vakitte verir yavrunu kucagina

Sana verebilicegim en en en onmli tavsiye kendini uzme ve stres yapma cnm stres en buyuk etkn bir sene sonra hamile kaldim ogluma her ay hungur hungur agliyodum denemedigim kur pozisyon kalmadi iliskiden sonra ayaklarimi havaya kaldirmaktan uyusuyodu yani yarim saat bi saat macunlar yaptirdim hic biri ise haramadi hamile kaldigim ay tedaviye basladm dr bu ay adet ol gel asilama yapalim dedi bende asilama olucm telasiyla hic dusunmdim pozisyn gun hic hesaplamadim iliskiden sonra yatmadim direk dusumu aldim veren rabbim bol bol dua et cnm insallh tez vakitte verir yavrunu kucagina
İnşAllah gelir kuzucuklar ama elde değil strese girmemek

stres yapmayın kafanızdan kesinlikle çocuk işini atın
yumurtlama günlerinizi takip edin
yada gün aşırı yaparak olasılığı arttırın
beslenmenize ve eşinizin beslenmesine önem verin

kızlar birde ben kesinlikle buna inanıyorum kendimde önce Allah ın izni ile sonra bu sayede hamile kaldığımı düşünüyorum

nisan yağmuru toplayın. nisana çok var diyebilirsiniz ama eğer o zamana kadar hamile kalmazsanız kesinlikle nisan yağmuru deneyin

Biz eşimle buay aktardan aldiğım bitkisel takviyeleri kullanmaya başladik bugün ikinci günümüz bitti.Günde iki kez sabah aç karnina ve akşam yatmadan önce içiyoruz.
Kendim için; HAYIT SUYU
Eşim içinse; ÇAKŞIR SUYU
Rabbim vesile kılsın tez vakitde beni ve isteyn herkesi hayırlısıyla hamiş yapsin inşAllah (amin amin amin)

Hayıt Suyu ve Faydaları
İçeriğinde uçucu yağlar, tanen, sineol ve glikozitler içerir. M.Ö. 450′de hayıttan ilk olarak bahseden tıbbın babası kabul edilen Hipokrat'tır. Yüksek ateş, başağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle" kadın hastalıkları" için tavsiye etmişlerdir.

Hayıt Suyu ilk olarak Tıbbın babası olarak kabul edilen Hipokrat tarafından kullanılmaya başlamış şifalı etkilerinden dolayıda günümüze kadar kullanımı devam etmiştir. Şifalı bitkilerden elde edilen sular arasında en çok kullanılanlardan biridir.

Hayıt Suyunun asıl etkisi özellikle kadınlara özel hastalıklardadır.Adet düzensizliklerin çok etkili olmakta ve bu problemi çözmekte oldukça başarılıdır.Ayrıca Adet öncesi oluşan göğüs ağrısı ve sancısı, kramp, depresyon, gaz sıkışması için çok etkilidir. Hayıt Suyu Üzerine Yapılan araştırmalar 3 ay düzenli kullanımda bu problemleri ortadan kaldırdığını ispatlamaıştır.

İçeriğinde uçucu yağlar, tanen, sineol ve glikozitler içerir. M.Ö. 450′de hayıttan ilk olarak bahseden tıbbın babası kabul edilen Hipokrat'tır. Yüksek ateş, başağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle" kadın hastalıkları" için tavsiye etmişlerdir.

Hayıt Suyunun Faydaları

- Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir.

- İdrar söktürücü, mide bağırsak gazlarını giderici ve teskin edici olarak kullanılır.

- Hayıtın beyinde cinsel hormonlara etki ettiği bilimsel çalışmalarla belirlenmiştir.

- Hormonal adet kanaması sıklığı veya miktar olarak fazlalığı vakalarında faydalıdır.

- Ayrıca bazen hassas bayanların adet öncesi sivilce, gerginlik vs. gibi şikayetlerinde de yararlıdır.

- Dizanteri, sıtma, ağız yara ve iltihaplarında, diş etlerinin sağlamlaştırılmasında kullanılır.sifalibitkileriniz.com

- Adet gecikmesi, göğüs ağrısı, sancı, kramp ve depresyon, kalp ağrıları gibi semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkilidir.

- Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.

Hayıt Suyu Nasıl Kullanılır?
1/4′ü Hayıt Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir. Yemeklerden sonra 1 kahve fincanı içilir.

SPERM ARTIRICI ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.

Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.

Kullanımı ; Yemeklerden 20 dakika önce 1 kahve fincanı içilmesi tavsiye edilir.

Çakşır yağrak ve çiçeklerinden modern distilasyonlarla elde edilmiş çakşır aromatik suyudur.

Etkileri ;
2620090204005737.gif
Anında ereksiyon kuvveti vermeye yardımcı olur
2620090204005737.gif
Cinsel kuvveti olağanüstü arttırmaya yardımcı olur.
2620090204005737.gif
İktidarsızlığı gidermeye yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Cinsel ilişki sayısını arttırmaya yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Doğurganlık etkisi sağlamaya yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Sperm sayısını yükseltmeye yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Spermanın kalitesini arttırmaya yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Cinsel ilişkideki stresi , korkuyu ve tedirginliği yok etmeye yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Erkeğin kendine olan güveninin artmasına yardımcı olur.
2620090204005737.gif
Çiftler arasındaki cinsel mutluluğu maksimum düzeye çıkarmaya yardımcı olur.
Kimler Kullanabilir ;%100 doğal olduğundan dolayı CİNSEL SORUNU OLAN VEYA OLMAYAN HER ERKEK TARAFINDAN RAHATLIKLAkullanılabilir.
İktidarsızlık çekenler, ereksiyon problemi olanlar, dengesiz beslenme sonucu cinsel yetersizliği bulunanlar, cinsel birleşme sırasında stres ve korku yaparak ereksiyon olamayanlar, cinsel ilişki sayısında yetersiz olanlar, cinsel ilişki süresinde yetersiz olanlar, sperma sayısı eksik olanlar, yaşı ilerlemiş cinsel birleşme isteyen ama yapmakta zorluk çekenler ve cinsel problemi olanlar tarafından rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca cinsel yaşamında bir problem olmayan ancak cinsel yaşamını daha güçlü ve daha da yüksek hale getirmek isteyen, cinsel bakımdan sağlıklı gözükenler de rahatlıkla kullanabilir.

Back
X