hamişimmm... ama korkuyorummm ...

ruyacicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
6
0
36
Bursa
mrb arkadaşlar hamileyim ama miyomum var.. bi kere düşük yaptım.. bhcg değerim pazar günü 45.5 tu salı tekrar istedi doktorum 116 ya yükselmiş. doktorum hersey normal dedi. muayne etmedi beni. bana çok düşük geldi.. çok korkuyorum lütfen yardım edin :((( gercekten hersey normal mi ???

mrb arkadaşlar hamileyim ama miyomum var.. bi kere düşük yaptım.. bhcg değerim pazar günü 45.5 tu salı tekrar istedi doktorum 116 ya yükselmiş. doktorum hersey normal dedi. muayne etmedi beni. bana çok düşük geldi.. çok korkuyorum lütfen yardım edin :((( gercekten hersey normal mi ???

Canım hamileliğin hayırlı olsun, bebişin daha çok ufak annesi. İlk aşamada değerlerinin 2 günde bir ikiye katlaması gebeliğinin normal gittiğini gösteriyor bunun dışında dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok. Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, veren Allahım koruyacak olanda Allahım. İçini rahat tut, stresten kurtulup hamileliğinin tadını çıkarmaya bak.:nazar:

tesekkür ederim canım iyi dileklerin için.. inşallah ALLAH kucamıza almayı nasip eder.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu...

Back
X