Ben henuz doktoruma danismadim haftaya gidecm ama iki gundt kasinmaya baslaynca beklemk istemedm.. Mustela eczanelrdemi oluyo iceriginde ne var acaba? Bendeki kremde benzil alkol diye bisey yaznca tereddt ettm suremedmCanim kakao yaginin kremini degil de yaginin katisini önerdi doktrm bana ama ben mustela kremi aldm cok guzel
Ben henuz doktoruma danismadim haftaya gidecm ama iki gundt kasinmaya baslaynca beklemk istemedm.. Mustela eczanelrdemi oluyo iceriginde ne var acaba? Bendeki kremde benzil alkol diye bisey yaznca tereddt ettm suremedm
badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar amaben badem yağı kullanıyorum. başka bişeyle karıştırmadım. 1 -2 günde 1 sürüyorum. şükür çatlak yok
canım ben bebe yağı ve nemlendirici bir krem kullanıyorum ama saf zeytinyağı da olur bence.. önemli olan cildi nemli tutmak ne kadar az kimyasal olsa o kadar da iyidir mutlaka..Kizlaar 12. Haftdayim ve karnim goguslerim hafiftn kasinmaya basladi.. okadar cok secenek varki hangisine baslayacgmi sasirdim siz neler kullaniyosnz neler zarar verir bebege neler vermez? Suan elimde olan saf kakao yagi iceren yogun nemlendirmeli krem "Vaseline" marka..
badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar ama
Ben mustela ve lierac kullanıyorum ikisi de var dönüşümlü kullanıyorum. Ikisi de doktorların tavsiye ettiği ürünler ama söyledikleri ve benim de her yerde okuduğum şey önemli olan Bölgeyi nemli tutmak yani nemlendirme özelliği yüksek kremler ve balmlar seçip günde iki veya üç kez sürebilirsin. Bir de bebek yağını tavsiye ediyor doktorlar. Badem yağını da annelerimiz zamanında kullanmış ama ben o Tür ağır kokulu ürünler kullanamadığım için bu saydıklarımı kullanıyorum dönüşümlüKizlaar 12. Haftdayim ve karnim goguslerim hafiftn kasinmaya basladi.. okadar cok secenek varki hangisine baslayacgmi sasirdim siz neler kullaniyosnz neler zarar verir bebege neler vermez? Suan elimde olan saf kakao yagi iceren yogun nemlendirmeli krem "Vaseline" marka..
Bence anneyle alakasi yok benm annemde dort cocuga ragmen hic catlak yok ablamin iki cocukla karni harita gibi oldu benimde bacaklrmda catlaklr var karnmdada olurmu bilmiyrm bende kakao yagli krem kullanyrm insallah olmazbende dün doktora sordum göbeğim kaşınıyo ne kullanmalıyım dedim.istediğin bi nemlendiriciyi kullanabilirsin dedi .annede varsa kızındada büyük ihtimalle çatlak olur i .yani çok takma dedi ..annemdede var çatlaklar sonum belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?