Hamisleer catlaklarla savasa baslayan varmi ? Neler kullaniyoruz?

SekermiNe

Cok Sukur Bin Sukur "Onu" Bana Verene.. ♥
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
157
51
43
34
Kizlaar 12. Haftdayim ve karnim goguslerim hafiftn kasinmaya basladi.. okadar cok secenek varki hangisine baslayacgmi sasirdim siz neler kullaniyosnz neler zarar verir bebege neler vermez? Suan elimde olan saf kakao yagi iceren yogun nemlendirmeli krem "Vaseline" marka..

Cnm kakao yaginin kremini degil de yaginin katisini önerdi doktrm bana ama ben mustela kremi aldm cok guzel

Canim kakao yaginin kremini degil de yaginin katisini önerdi doktrm bana ama ben mustela kremi aldm cok guzel
Ben henuz doktoruma danismadim haftaya gidecm ama iki gundt kasinmaya baslaynca beklemk istemedm.. Mustela eczanelrdemi oluyo iceriginde ne var acaba? Bendeki kremde benzil alkol diye bisey yaznca tereddt ettm suremedm

Ben henuz doktoruma danismadim haftaya gidecm ama iki gundt kasinmaya baslaynca beklemk istemedm.. Mustela eczanelrdemi oluyo iceriginde ne var acaba? Bendeki kremde benzil alkol diye bisey yaznca tereddt ettm suremedm

Ben de mustela kullanıyorum. Ben badem yağı, kakao yağı, buğday yağı falan karıştırmayı planlıyordum ama eşim eczaneye gittiğinde sormuş mustelayı önermişler, biricik kocacığım da indirimli diye 2 kutu almış :) İyi ki de almış ben çok memnunum. Kaşıntım falan hiç kalmadı tabi ileride çatlak olur mu olmaz mı bilmiyorum.

Ben susam yagi, kayisi yagi ve saf zeytinyagini karistirdim...2 gunde bir suruyorum. Bir de bebeyagi almistim onuda suruyorum arada.. suana kadar catlak ya da kasintim yok.. ciltle de alakali sanirim bu catlak yagi.. bana doktorum catlayacagi varsa ne kullanirsan kullan catlar demisti..

Mustelanin icerigine bile bakmadim cunku cok guvendgm bi dktr arkdsm onermisti bana tum kasintmi da aninda gecirdi

ben badem yağı kullanıyorum. başka bişeyle karıştırmadım. 1 -2 günde 1 sürüyorum. şükür çatlak yok

Ben bişi kullanmıyorum bu iş genetik bence :) Henüz çatlağım yok, olmaz inşallah :)

canım ben bebe yağı ve nemlendirici bir krem kullanıyorum ama saf zeytinyağı da olur bence.. önemli olan cildi nemli tutmak ne kadar az kimyasal olsa o kadar da iyidir mutlaka..

Ben lierac jel kullanıyorum kullanan herkes çok memnun kalmış. Şuan için sadece dustan sonra kullanıyorum ilerleyen dönemlerde sabah akşam sürmek gerekiyormuş. Hafif kaşıntım oluyordu ondan kurtuldum.

[QUOTE702, post: 38955351, member: 392696"]canım ben bebe yağı ve nemlendirici bir krem kullanıyorum ama saf zeytinyağı da olur bence.. önemli olan cildi nemli tutmak ne kadar az kimyasal olsa o kadar da iyidir mutlaka..[/QUOTE]
Bugun doktoruma sordum kullandgm kremi bi zarari olmaz ama cokta faydasi olmaz dedi acikcasi catlayacgi varsa catlar engel olamzsn dedi.. ama ben yinede onlemimi aliyim tabi nemli yumusak tutmaya calisyrm.. bide benm cildm catlmaya musait bacaklrmda kalcamda fln var zaten (

Ben mustela ve lierac kullanıyorum ikisi de var dönüşümlü kullanıyorum. Ikisi de doktorların tavsiye ettiği ürünler ama söyledikleri ve benim de her yerde okuduğum şey önemli olan Bölgeyi nemli tutmak yani nemlendirme özelliği yüksek kremler ve balmlar seçip günde iki veya üç kez sürebilirsin. Bir de bebek yağını tavsiye ediyor doktorlar. Badem yağını da annelerimiz zamanında kullanmış ama ben o Tür ağır kokulu ürünler kullanamadığım için bu saydıklarımı kullanıyorum dönüşümlü

bende dün doktora sordum biraz göbeğim kaşınıyo ne kullanmalıyım dedim.istediğin bi nemlendiriciyi kullanabilirsin dedi .annede varsa kızındada büyük ihtimalle çatlak olur i .yani çok takma dedi ..annemdede var çatlaklar sonum belli

Bence anneyle alakasi yok benm annemde dort cocuga ragmen hic catlak yok ablamin iki cocukla karni harita gibi oldu benimde bacaklrmda catlaklr var karnmdada olurmu bilmiyrm bende kakao yagli krem kullanyrm insallah olmaz

bende badem yağı kullanıyorum arada ama catlak oluşmaması icin bircok markanın kremi var fiyatlarıda cok pahalı karar veremedim hangisini alsam diye..

ben bu hafta catladim bu haftaya kadar yoktu haftaya dogumum var:)yani son dk golu oldu catlayacagi varsa catliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…