Hamisleer catlaklarla savasa baslayan varmi ? Neler kullaniyoruz?

Benim doktorum bebek yağı tavsiye etti. çatlak önleyicilerin pek bir işe yaramadığını savunuyor, yine de lierac çok önerilen bir marka onu denemek istiyorum. Bu markayı kullananlar var mı aranızda ve kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız?

Bende duşlardan sonra bebe yağı kullanıyorum önemli olan zaten vücudun nemlenmesi ve esneme esnasında gergin olmaması, onun dışında çatlak kremi alıp bende kullanmayı düşünmüyorum.
3. aydan itibaren kullanmaya başlaman fayda sağlar. Sadece karın bölgesine değil; göğüs bel ve kalça bölgelerine de uygulaman daha faydalı olur.

Anladım, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Ben Enbaviva Organik çatlak yağı kullanmaya başladım. Arada da Nemlendirici vücûd kremi sürüyorum.

Kızlar bende hergün duştan sonra düzenli olarak Bebe yağı kullanıyordum ama hiçbir faydası olmadı inanabiliyor musunuz 14. Haftada olmama rağmen göbeğinde alt kısımlarında ķüçük küçük çatlaklar oluşmaya başladı bile okadar mutsuz ki dün gece farkettim şok oldum bukadar erken bir haftada neden oluştu bu meselenin birazda genetik olduğuna inanmaya başladım gerçekten annem ve ablamda da oluşmuş hamilelik dönemlerinde doktorum aradım biraz önce sebamed çatlak kremini önerdi ama su dakikadan sonra faydası olur mu hiç bilmiyorum sizce bu süreçten sonra önleyebilmek için kullanabilceğim birşeyler var mı kızlar yardım edin lütfen

O kadar göbeğin çıktı mı bu haftalarda? Ben de hala göbek yok. Genetik muhtemelen. Önlenebilir mi bilmiyorum ama mutlaka artması engellenir kremlerle. Sabah krem, gece yatarken yağ sürebilirsin.

Ben 3 ay önce doğum yaptım ve hamileliğimin 3 ayı dolduğunda doktorum Lierac kullanmamı istedi. Karnım hiç çatlamadı. Ama üst bacaklarımda ve göğsümde çatlamalar var. Bacaklarına da mutlaka düzenli sürmeni öneririm. Akşamları yatmadan önce Lierac gündüzleri ise kendi vücut losyonlarımdan birini kullandım.

Allah uzun ömür versin bebeğine. Göğüs, karın ve kalçaya sürülmesi gerektiğini biliyordum fakat ne yalan söyleyeyim bacaklara uygulanması gerektiği aklıma bile gelmedi. Teşekkür ederim bilgi için.

Peki, göğsüne ve bacaklarına sürdüğün halde mi çatlaklar oluştu, yoksa hiç mi uygulamadın o bölgelere?

Teşekkür ederim umarım sen de sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ben sürmedim açıkçası düşünemedim çatlayacağını. Diz kapağımın biraz üstüne kadar bacaklarımın iç kısmında çatlamalar oldu.

Amin, çok teşekkür ederim Anlıyorum, tavsiyelerin benim için çok değerliydi, kelimesi kelimesine uygulamaya çalışacağım

bencede mutlaka bol bol krem ve nemlendirici kullanmaya başlayın .zararın neresinde dönersen kardır..daha az olmasını sağlar belki.yeterince su içiyor musunuz ? belki nemin az olması bundandır.çatlakların önemli bi nedeni vücudun susuz kalmasıymış tabi genetik nedenler ve çok kilo alımı da etkiliymiş.bendede olacağını sanıyorum annemde çok çatlamış ben sürekli bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama bakalım ne olacak ...bikinilere veda

bende doktoruma sordum mustelanın çatlak önleyici kremini önerdi önümüzdeki hafta onu almayı düşünüyorum .fiyatlarına baktım internetten 54 lira ile 75 arası değişiyo fiyatı .ama eczanelere sorup pazarlık yapmak lazım .baya indirim yapıyolar pazarlıkla

Yeteri kadar su içip içmedigmi sormussun cnm ben cevremde benim kadar su içen bi insan tanımıyorum hatta öyle ki aşırı derecede su tüketimim var bu gebelikten öncede böyleydi anlıycagin hiç alakası yok bu durumla ayrıca 14. Haftam a kadar sadece 1 kilo aldım aşırı kilo alımı da yok ahh bu hamişlik çok zormuş dediğin gibi bikiniler tarihe gömüldü

Senin doktorunun önerdiğini de kendiminkini de araştırcam nemlendirici kullanmaya istikrarlı bi şekilde sürdürcem inşallah duraklatabilirim biraz olsun

onuda diycektim fazla miktarda su tüketen bi arkadaşımında başına geldi bu .doktorda vücudunda su tutamadığını söylemiş .çünkü sürekli su içtiği için vücut su tutamıyormuş devamlı boşaltıyormuş .oda günde 5 litre su içiyordu

Aaa fazla İçmekten mi oldu diyosun gerçekten buna çok şaşırdım belki benim vücudum da su tutmuyodur

Aaa fazla İçmekten mi oldu diyosun gerçekten buna çok şaşırdım belki benim vücudum da su tutmuyodur

bilmiyorum ki bizde onu duyduğumuzda yani test yaptırdığını, sende sırf su vardır diyorduk su oranı çok düşük çıktı .çok şaşırdık . herhalde çok kilo almamışsınızdır daha ..gerçi ben 6 kilo aldım bile :) bütün gün evde ye iç yat tabi :) bunların hepsi önemsiz tabi. sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalımda bebişlerimizi inşallah gerisi halledilir

Haklısın gerçekten en önemlisi bebişlerimiz inşallah onlar sağlıklı olsun da biz çatlasak ta olur anne olmak gerçekten büyük fedakarlık Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayi nasip eylesin yavrularimizi

Bio Oil'i kesinlikle tavsiye ederim kızlar benim hamilelik öncesinden çatlaklarım varsı onşara çok iyi geldi hamileliktede kullanmaya devam edicem. Fiyatı çok makul deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…