Benim doktorum bebek yağı tavsiye etti. çatlak önleyicilerin pek bir işe yaramadığını savunuyor, yine de lierac çok önerilen bir marka onu denemek istiyorum. Bu markayı kullananlar var mı aranızda ve kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız?
Bende duşlardan sonra bebe yağı kullanıyorum önemli olan zaten vücudun nemlenmesi ve esneme esnasında gergin olmaması, onun dışında çatlak kremi alıp bende kullanmayı düşünmüyorum.
3. aydan itibaren kullanmaya başlaman fayda sağlar. Sadece karın bölgesine değil; göğüs bel ve kalça bölgelerine de uygulaman daha faydalı olur.
O kadar göbeğin çıktı mı bu haftalarda? Ben de hala göbek yok. Genetik muhtemelen. Önlenebilir mi bilmiyorum ama mutlaka artması engellenir kremlerle. Sabah krem, gece yatarken yağ sürebilirsin.Kızlar bende hergün duştan sonra düzenli olarak Bebe yağı kullanıyordum ama hiçbir faydası olmadıinanabiliyor musunuz 14. Haftada olmama rağmen göbeğinde alt kısımlarında ķüçük küçük çatlaklar oluşmaya başladı bile okadar mutsuz ki dün gece farkettim şok oldum bukadar erken bir haftada neden oluştu bu meselenin birazda genetik olduğuna inanmaya başladım gerçekten annem ve ablamda da oluşmuş hamilelik dönemlerinde doktorum aradım biraz önce sebamed çatlak kremini önerdi ama su dakikadan sonra faydası olur mu hiç bilmiyorum sizce bu süreçten sonra önleyebilmek için kullanabilceğim birşeyler var mı kızlar yardım edin lütfen
Ben 3 ay önce doğum yaptım ve hamileliğimin 3 ayı dolduğunda doktorum Lierac kullanmamı istedi. Karnım hiç çatlamadı. Ama üst bacaklarımda ve göğsümde çatlamalar var. Bacaklarına da mutlaka düzenli sürmeni öneririm. Akşamları yatmadan önce Lierac gündüzleri ise kendi vücut losyonlarımdan birini kullandım.Benim doktorum bebek yağı tavsiye etti. çatlak önleyicilerin pek bir işe yaramadığını savunuyor, yine de lierac çok önerilen bir marka onu denemek istiyorum. Bu markayı kullananlar var mı aranızda ve kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız?
Ben 3 ay önce doğum yaptım ve hamileliğimin 3 ayı dolduğunda doktorum Lierac kullanmamı istedi. Karnım hiç çatlamadı. Ama üst bacaklarımda ve göğsümde çatlamalar var. Bacaklarına da mutlaka düzenli sürmeni öneririm. Akşamları yatmadan önce Lierac gündüzleri ise kendi vücut losyonlarımdan birini kullandım.
Teşekkür ederim umarım sen de sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ben sürmedim açıkçası düşünemedim çatlayacağını. Diz kapağımın biraz üstüne kadar bacaklarımın iç kısmında çatlamalar oldu.Allah uzun ömür versin bebeğine. Göğüs, karın ve kalçaya sürülmesi gerektiğini biliyordum fakat ne yalan söyleyeyim bacaklara uygulanması gerektiği aklıma bile gelmedi. Teşekkür ederim bilgi için.
Peki, göğsüne ve bacaklarına sürdüğün halde mi çatlaklar oluştu, yoksa hiç mi uygulamadın o bölgelere?
Teşekkür ederim umarım sen de sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ben sürmedim açıkçası düşünemedim çatlayacağını. Diz kapağımın biraz üstüne kadar bacaklarımın iç kısmında çatlamalar oldu.
Kızlar bende hergün duştan sonra düzenli olarak Bebe yağı kullanıyordum ama hiçbir faydası olmadıinanabiliyor musunuz 14. Haftada olmama rağmen göbeğinde alt kısımlarında ķüçük küçük çatlaklar oluşmaya başladı bile okadar mutsuz ki dün gece farkettim şok oldum bukadar erken bir haftada neden oluştu bu meselenin birazda genetik olduğuna inanmaya başladım gerçekten annem ve ablamda da oluşmuş hamilelik dönemlerinde doktorum aradım biraz önce sebamed çatlak kremini önerdi ama su dakikadan sonra faydası olur mu hiç bilmiyorum sizce bu süreçten sonra önleyebilmek için kullanabilceğim birşeyler var mı kızlar yardım edin lütfen
bende doktoruma sordum mustelanın çatlak önleyici kremini önerdi önümüzdeki hafta onu almayı düşünüyorum .fiyatlarına baktım internetten 54 lira ile 75 arası değişiyo fiyatı .ama eczanelere sorup pazarlık yapmak lazım .baya indirim yapıyolar pazarlıklaKızlar bende hergün duştan sonra düzenli olarak Bebe yağı kullanıyordum ama hiçbir faydası olmadıinanabiliyor musunuz 14. Haftada olmama rağmen göbeğinde alt kısımlarında ķüçük küçük çatlaklar oluşmaya başladı bile okadar mutsuz ki dün gece farkettim şok oldum bukadar erken bir haftada neden oluştu bu meselenin birazda genetik olduğuna inanmaya başladım gerçekten annem ve ablamda da oluşmuş hamilelik dönemlerinde doktorum aradım biraz önce sebamed çatlak kremini önerdi ama su dakikadan sonra faydası olur mu hiç bilmiyorum sizce bu süreçten sonra önleyebilmek için kullanabilceğim birşeyler var mı kızlar yardım edin lütfen
Yeteri kadar su içip içmedigmi sormussun cnm ben cevremde benim kadar su içen bi insan tanımıyorum hatta öyle ki aşırı derecede su tüketimim var bu gebelikten öncede böyleydi anlıycagin hiç alakası yok bu durumlabende doktoruma sordum mustelanın çatlak önleyici kremini önerdi önümüzdeki hafta onu almayı düşünüyorum .fiyatlarına baktım internetten 54 lira ile 75 arası değişiyo fiyatı .ama eczanelere sorup pazarlık yapmak lazım .baya indirim yapıyolar pazarlıkla
Senin doktorunun önerdiğini de kendiminkini de araştırcam nemlendirici kullanmaya istikrarlı bi şekilde sürdürcem inşallah duraklatabilirim biraz olsunYeteri kadar su içip içmedigmi sormussun cnm ben cevremde benim kadar su içen bi insan tanımıyorum hatta öyle ki aşırı derecede su tüketimim var bu gebelikten öncede böyleydi anlıycagin hiç alakası yok bu durumlaayrıca 14. Haftam a kadar sadece 1 kilo aldım aşırı kilo alımı da yok ahh bu hamişlik çok zormuş dediğin gibi bikiniler tarihe gömüldü
Yeteri kadar su içip içmedigmi sormussun cnm ben cevremde benim kadar su içen bi insan tanımıyorum hatta öyle ki aşırı derecede su tüketimim var bu gebelikten öncede böyleydi anlıycagin hiç alakası yok bu durumlaayrıca 14. Haftam a kadar sadece 1 kilo aldım aşırı kilo alımı da yok ahh bu hamişlik çok zormuş dediğin gibi bikiniler tarihe gömüldü
Aaa fazla İçmekten mi oldu diyosun gerçekten buna çok şaşırdım belki benim vücudum da su tutmuyoduronuda diycektim fazla miktarda su tüketen bi arkadaşımında başına geldi bu .doktorda vücudunda su tutamadığını söylemiş .çünkü sürekli su içtiği için vücut su tutamıyormuş devamlı boşaltıyormuş .oda günde 5 litre su içiyordu
Aaa fazla İçmekten mi oldu diyosun gerçekten buna çok şaşırdım belki benim vücudum da su tutmuyodur
Haklısın gerçekten en önemlisi bebişlerimiz inşallah onlar sağlıklı olsun da biz çatlasak ta olurbilmiyorum ki bizde onu duyduğumuzda yani test yaptırdığını, sende sırf su vardır diyorduk su oranı çok düşük çıktı .çok şaşırdık . herhalde çok kilo almamışsınızdır daha ..gerçi ben 6 kilo aldım bile :) bütün gün evde ye iç yat tabi :) bunların hepsi önemsiz tabi. sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalımda bebişlerimizi inşallah gerisi halledilir
amin canımHaklısın gerçekten en önemlisi bebişlerimiz inşallah onlar sağlıklı olsun da biz çatlasak ta oluranne olmak gerçekten büyük fedakarlık Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayi nasip eylesin yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?