hamişler az buraya bakın...

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlar 31 hafdalık hamıleyım :49: ayaklarım balon qıbı sısıyo ozellıkle ayak bıleqımden parmaklarıma kadar halbukı tuzluda yemıyorum neden baska hasdalıkdanmı kaynaklanıyokı acep :31:

Son düzenleme:
sakın su içmeyi ihmal etme tatlım,doktorum ve sağlık ocağındaki ebem bin kere suyunu içiyomusun ödemin varmı derler,sürekli sorarlar,hamilelikte ödemi çok sevmez doktorlar

Allah kucağına almayı nasip etsin canım bolca yürüyüş yap birde tansiyonuna baktır düzenli olarak

evet suyu cok az ıcıyorum ondanmı oluyo :31:

ben nette okudum hamile:20::20::20:yken su içmeyi ihmal edenlerde ödem oluyor diye hemde amniyon sıvısının azalmasına sebep oluyormuş oda tehlikeliymiş günde enaz 8-10 bardak içmelisin ne kadar içtiğini takip et ihmal etme canım çok önemli

buqunden ıtıbaren bol bol su ıcıyorum amnıyo sıvısı azalır falan :31: Allah korusun ama napım hıcde cnm ısdemıyo su :s offff

iyi edersin valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri günde 2 litre su içmeye özen gösteriyorum hatta onun dışında 2 bardakta süt bende hiç isteyerek içmiyorum ama napalım biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha emanet, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.k.i.b

Back
X