Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok yia bnmki bi agir kaldirmama kiyamiyor alıyor elimden.. Kiyamayan adam sabahın 6 sinda buz gibi havada kendine kahvaltı hazirlatirmi...
Bi de su var hamileyim diye hasta gibi davranmakta iyi değil is yerimde yapıyorlar onu bna insan kendini yetersiz hissediyo bi sure sonra...
Ayaklarıma çorap giydiriyor sürekli çöl yürüme ayakta durma ağır kaldırma zararlı yiyecekleri yedirmiyor. Eve almıyor artık. Can'ım ne istese yapıyor sağolsun. Kızımı doğurduğum güne kadar da öyleydi. Kızını aldı kucağına beni unuttu şimdi de öyle olcak malesef
Benim esim yavas yuru diyorCocuk düşmesin.Ev isi olsun yemek vs.Cok yardim ediyrSürekli uzan diyorBana cok yaklasmiyorHata ben ayri yatayimDiyor cok korkuyor ya3 haftalik hamileyim yeniNe guzel ya el ustunde tutulmak
Fedakar olmaya başladı. Dün doktora gitmem gerekiyordu sabah 5de gidip sıraya girmen gerekiyordu. Yerime gitti sıra aldı sonra 8 de geldi beni uyandırdı götürdü 12 ye kadar bekledi :)
Benim eşim de sağolsun ne istesem getirir hamile olmadan önce de öyleydi gerçi. Bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) Ani hareket yapınca kızıyor, terlik giy diyor, çocuğa zarar gelmesin diye fazla yaklaşmıyor, işten geldiğinde karnıma dokunuyor bebeğimiz napıyor diyor :)) ağır kaldırtmıyor. Kısmet olursa bu benim ilk çocuğum olacak..Rabbim sana da nasip etsin