Hamişler bakabilir mi :D

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Ya çok merak ediyorum siz hamile kalınca eşinizin hareketlerinde ne gibi değişiklikler oldu bende çocuk istiyorum Rabbim inşallah verir :)

Adam zil zurna grip yanıma yanaşmıyor bebeğe zarar verecek diye.. Onun dışında normal hali tavrı.. Gayet odunsu karşıladı.. :KK57:

Ciddi misin hamile arkadaşlarım diyor hep oturmama bile karışıyor gözü gibi sakiniyor falan :)

Ciddi misin hamile arkadaşlarım diyor hep oturmama bile karışıyor gözü gibi sakiniyor falan :)

Yok yia bnmki bi agir kaldirmama kiyamiyor alıyor elimden.. Kiyamayan adam sabahın 6 sinda buz gibi havada kendine kahvaltı hazirlatirmi...
Bi de su var hamileyim diye hasta gibi davranmakta iyi değil is yerimde yapıyorlar onu bna insan kendini yetersiz hissediyo bi sure sonra...

Ben yine evliyim zaten ilk defa bu ay denicez şimdi adetim biter bitmez baslicaz inşallah canım inşallah da olur

Ayaklarıma çorap giydiriyor sürekli çöl yürüme ayakta durma ağır kaldırma zararlı yiyecekleri yedirmiyor. Eve almıyor artık. Can'ım ne istese yapıyor sağolsun. Kızımı doğurduğum güne kadar da öyleydi. Kızını aldı kucağına beni unuttu şimdi de öyle olcak malesef :(

Ya çok merak ediyorum siz hamile kalınca eşinizin hareketlerinde ne gibi değişiklikler oldu bende çocuk istiyorum Rabbim inşallah verir :)
Benim esim yavas yuru diyor:KK48:Cocuk düşmesin.Ev isi olsun yemek vs.Cok yardim ediyr:temizlik:Sürekli uzan diyor:halay:Bana cok yaklasmiyor:deli:Hata ben ayri yatayim:-)Diyor cok korkuyor ya:KK46:3 haftalik hamileyim yeni:anneadayı:Ne guzel ya el ustunde tutulmak:KK48::KK55:

Fedakar olmaya başladı. Dün doktora gitmem gerekiyordu sabah 5de gidip sıraya girmen gerekiyordu. Yerime gitti sıra aldı sonra 8 de geldi beni uyandırdı götürdü 12 ye kadar bekledi :)

Benim eşim de sağolsun ne istesem getirir hamile olmadan önce de öyleydi gerçi. Bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) Ani hareket yapınca kızıyor, terlik giy diyor, çocuğa zarar gelmesin diye fazla yaklaşmıyor, işten geldiğinde karnıma dokunuyor bebeğimiz napıyor diyor :)) ağır kaldırtmıyor. Kısmet olursa bu benim ilk çocuğum olacak..Rabbim sana da nasip etsin

Back
X