Hamişler bakar mısınız?

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
Kızlar bn 2 aylık hamileyım dunden berı göbegımın etrafında kasılmalarım ve içimde sanki ipler gerilio aniden bi keskin sancı hiriyor yıne göbek etrafında sertleşmeler oluyor bu normal mi?

Evet canım bende de oluyordu hatta ben dalga geciyordum bebiş kordonunu zorlayıp geziniyor diye göbek çevresinde değil mi ağrı korkma kordon gelişiyor o yüzden galiba :))) acısı bile güzel onların şimdi benimki ha bire geziniyor tam olmasa da kelebek gibi hissediyorum:)))

Aynen tam göbek cevresinde oluyor bı bakıyorum sertlesıyor avı sağlanıyor bilmiyordum kordonla bı ılgısı oldugunu

Benim de ip gerilmeleri gibi tarif ettiğin ağrıdan olurdu.. hatta gerilemesinler diye ilk haftalar hafif kambur yurudugumu bilirim ilk trimester in sonlarına doğru rahatladim.

Peki arastirma yaptın mı neden diye
Hamiellikte bazı şeyleri mantığına uyduramıyorsun. Vücudunda hiç olmayacak ağrılar olabiliyor. Ben çok önemsememiştim. Sadece çok dik durmamaya çalıştım. Ne de olsa tutunmaya çalışan bir bebek var vücudu çok germeye gerek yok ilk zamanlar

Buaralar o kadar çok sabahları germe ihtiyacı duyuyorum ki vucudumu anlatamam.

Ne güzel anlatmışsın Allah bizlerede nasip eder inşallah sağ salim kucagınıza alın bebğinizi inşallah canım

Kızlar ben adet olacak gibiyim bu ay da birebir belirtiler başladı sizdede var mıydı bu durum çok üşürüm adete yakın bacaklarıma kadar iner karnmda öyle ağrısı hafif geliyor gidiyor sadece önceden çikolata yerdm onu yemiyorm istemiyorm

Ne güzel anlatmışsın Allah bizlerede nasip eder inşallah sağ salim kucagınıza alın bebğinizi inşallah canım
Amin canim darısı isteyen herkesin başına inşalla h allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Adet oncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olabiliyor ama hiç belirti de olmayabiliyor. Bu hamilelikte hamilelikte değişen birşey bende kasik batmaları kasik agrilari ateş yükselmesi göğüs hassasiyeti bağırsak problemleri gibi belirtiler olmuştu mesela.. ama dediğim gibi herkeste durum farklı canim günün geçtiyse bi test yap

Var canım günüme dha ayın 24 de ama adet olcak gbiyim

Ben hamile oldugumu anlamdm ta ki yerleşme kanamasını görene kadar hemen ertesı gun test yaptım cıktı cok sukur.allahım dogurmayı nasıp etsin inş

Evet canım istiyorum Allah da nasip eder inşallah bu ay üçüncü deneme ama insan yenide başlasa olmayınca üzülüyor bu ay ne olur bilmiyorum ama adet belirtilerim başladı
Hayırlısı olur inş merak etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…