Aynen tam göbek cevresinde oluyor bı bakıyorum sertlesıyor avı sağlanıyor bilmiyordum kordonla bı ılgısı oldugunuEvet canım bende de oluyordu hatta ben dalga geciyordum bebiş kordonunu zorlayıp geziniyor diye göbek çevresinde değil mi ağrı korkma kordon gelişiyor o yüzden galiba :))) acısı bile güzel onların şimdi benimki ha bire geziniyor tam olmasa da kelebek gibi hissediyorum:)))
Tam bilmiyorum ben öyle tahmin ediyorum doktor bebek geliştiği için demişti annemde kordondur o demişti korkma yani:))Aynen tam göbek cevresinde oluyor bı bakıyorum sertlesıyor avı sağlanıyor bilmiyordum kordonla bı ılgısı oldugunu
Peki arastirma yaptın mı neden diyeBenim de ip gerilmeleri gibi tarif ettiğin ağrıdan olurdu.. hatta gerilemesinler diye ilk haftalar hafif kambur yurudugumu bilirimilk trimester in sonlarına doğru rahatladim.
Ah su içimi bi ferah tutsam.Tam bilmiyorum ben öyle tahmin ediyorum doktor bebek geliştiği için demişti annemde kordondur o demişti korkma yani:))
Hamiellikte bazı şeyleri mantığına uyduramıyorsun. Vücudunda hiç olmayacak ağrılar olabiliyor. Ben çok önemsememiştim. Sadece çok dik durmamaya çalıştım. Ne de olsa tutunmaya çalışan bir bebek var vücudu çok germeye gerek yok ilk zamanlarPeki arastirma yaptın mı neden diye
Buaralar o kadar çok sabahları germe ihtiyacı duyuyorum ki vucudumu anlatamam.Hamiellikte bazı şeyleri mantığına uyduramıyorsun. Vücudunda hiç olmayacak ağrılar olabiliyor. Ben çok önemsememiştim. Sadece çok dik durmamaya çalıştım. Ne de olsa tutunmaya çalışan bir bebek var vücudu çok germeye gerek yok ilk zamanlar
Amin canim darısı isteyen herkesin başına inşalla h allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..Ne güzel anlatmışsın Allah bizlerede nasip eder inşallah sağ salim kucagınıza alın bebğinizi inşallah canım
Adet oncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olabiliyor ama hiç belirti de olmayabiliyor. Bu hamilelikte hamilelikte değişen birşey bende kasik batmaları kasik agrilari ateş yükselmesi göğüs hassasiyeti bağırsak problemleri gibi belirtiler olmuştu mesela.. ama dediğim gibi herkeste durum farklı canim günün geçtiyse bi test yapKızlar ben adet olacak gibiyim bu ay da birebir belirtiler başladı sizdede var mıydı bu durum çok üşürüm adete yakın bacaklarıma kadar iner karnmda öyle ağrısı hafif geliyor gidiyor sadece önceden çikolata yerdm onu yemiyorm istemiyorm
Var canım günüme dha ayın 24 de ama adet olcak gbiyimAmin canim darısı isteyen herkesin başına inşalla h allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Adet oncesi belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olabiliyor ama hiç belirti de olmayabiliyor. Bu hamilelikte hamilelikte değişen birşey bende kasik batmaları kasik agrilari ateş yükselmesi göğüs hassasiyeti bağırsak problemleri gibi belirtiler olmuştu mesela.. ama dediğim gibi herkeste durum farklı canim günün geçtiyse bi test yap
Ben hamile oldugumu anlamdm ta ki yerleşme kanamasını görene kadar hemen ertesı gun test yaptım cıktı cok sukur.allahım dogurmayı nasıp etsin inşKızlar ben adet olacak gibiyim bu ay da birebir belirtiler başladı sizdede var mıydı bu durum çok üşürüm adete yakın bacaklarıma kadar iner karnmda öyle ağrısı hafif geliyor gidiyor sadece önceden çikolata yerdm onu yemiyorm istemiyorm
Kucagına sağşıcakla alırsın inşllah canımBen hamile oldugumu anlamdm ta ki yerleşme kanamasını görene kadar hemen ertesı gun test yaptım cıktı cok sukur.allahım dogurmayı nasıp etsin inş
Amiinn inş.sen istiyor musun bebiş.Kucagına sağşıcakla alırsın inşllah canım
Evet canım istiyorum Allah da nasip eder inşallah bu ay üçüncü deneme ama insan yenide başlasa olmayınca üzülüyor bu ay ne olur bilmiyorum ama adet belirtilerim başladıAmiinn inş.sen istiyor musun bebiş.
Hayırlısı olur inş merak etme .Evet canım istiyorum Allah da nasip eder inşallah bu ay üçüncü deneme ama insan yenide başlasa olmayınca üzülüyor bu ay ne olur bilmiyorum ama adet belirtilerim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?