Hamişler bi bakabilir misiniz?

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
Kızlarrr kızlarrr size bi sorum var. 15. Haftamdayım. Bir süredir göbeğimde seğirti oluyordu. Bebek hareketidir dedi annem. Dün göbek deliğimin az altında resmen pat diye bişey attı. Bugün de aynısı oldu. Sizce miniğimin hareketi midir bu?

ewwt cnm korkma bebek buyudukce gobek cevresi de gttkce geriliyor ondandr

15. Hafta çok erken ama hareketlerini helede seyirme şeklinde hissetmek için ilk gebeliginse hiç mümkun degil canm bebegn daha cok kücük damar atmasi seyirmesidir bu siralar bebek hareketlerini bekledigimiz icin her şeyi bebek sanıyoruz

Ilk te tam 20. Hafta da hissetmiştim sonra ilerleyen dönemde dirseğimi dizimi tam bilmiyorum hafif çıkıntı olurdu karnıma severdim huylanıp hemen çekerdi.. ☺ çok güzel duygu rabbim herkese nasip etsin inş.. Zamanı gelince bana da tekrar inş ☺

Cinsiyeti belli mi cnm bebeğinin ☺

Evet bebek hareketleridir 14. Haftadan sonra bebek hareketleri hissedilebiliyor

Benim ilk bebegim; ilk hareketlerini 11. haftada hissetmeye basladım. Kendisi ultrasonda da pek keyifli ve hareketli. Bence ilk bebek olması hissetmeyi engellemiyor. Dr'um gayet normal dedi. sonucta tekme hissetmiyoruz ama icerde bisi var, gözümüzün seyirtmesi gibi, belirli bir tarafta bende günde bir kac kere oluyor. Bende kendisine "Merhaba Anneciim" diye sesleniyorum. Seslenmeleri cevapsız kalmasın miniğimin :) <3

Maşallah ya. Ne kadar güzel bi duygu miniklermizi hissetmemiz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…